Öğretmen arkadaşlar alınmasın tabii ama yeni nesil öğretmenlerin yüzde 90' ı tırt. İçlerinde en ufak çocuk sevgisi ve eğitme isteği yok, olaya memurluk olarak bakıyorlar. Garanti iş negzel.
katılıyorum.. bu arada sübyan okulu nedir?
Arkadaşın da söylediği gibi ekstra olarak dini eğitimin de verildiği anaokulu diyebiliriz.katılıyorum.. bu arada sübyan okulu nedir?
anaokulunun dini versiyonukatılıyorum.. bu arada sübyan okulu nedir?
Vallahi ağlıcam artık ya.. Kızımı kreşe vermek zorundayım, ne yapacağımızı şaşırdık, bu haberleri duyunca iyice sinir oluyoruz, kimseye güvenimiz kalmadı. Biz işe gideceğiz ama çocuklar kimlere emanet...
Vallahi ağlıcam artık ya.. Kızımı kreşe vermek zorundayım, ne yapacağımızı şaşırdık, bu haberleri duyunca iyice sinir oluyoruz, kimseye güvenimiz kalmadı. Biz işe gideceğiz ama çocuklar kimlere emanet...
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim, cocuklarinizi özel kurumlara vermeyin hanımlar. O renkli ambalaj sizi yaniltmasin
özel kurumların çoğu devletten daha iyi, bunu inkar edemeyiz.
bence şeffaflık ilk kriter olmalı okul seçerken.
sübyan okullarının çoğunda şeffaflık ilkesine uyulmuyor bildiğim kadarıyla.
Sadece dini egitim veriliyor diye gozu kapali veriyor millet cocugunu.. ozeller devletten kat kat iyi, sadece kriterlerini dogru belirleyeceksin..
Sadece dini egitim veriliyor diye gozu kapali veriyor millet cocugunu.. ozeller devletten kat kat iyi, sadece kriterlerini dogru belirleyeceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?