- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
oglum son zamanlarda vurmaya basladi arkadaslarina oncesinde de gitmek istemiyorduu sagolun bir isik yaktiniz onun kide numara olabilir bak simdi yaa![]()
Evet böyle bir ihtimal var, ben küçük de olsam yaramaz çocukların okuldan atıldığını biliyordum, utanarak itiraf ediyorum ki inadına yapıyordum.
aynısı benim başıma gelmişti.bende uykuyu hiç sevmezdim zorla aynı anlattığınız gibi bir ortamda yatırırlardı.ben hiç uyumazdım öyle beklerdim işkence gibi.birde zorla yemek yedirirlerdi.birgün aşure yedirmişlerdi zorla kusmuştum.çok yaramazlık yapardım hiç gitmek istemezdim.birgünde anaokulunda kapıyı açık görüp kaçtım.
Demek ki o zamanlar da anaokullarında moda buymuş. Oysaki uyumayan çocuğa alternatif vermeliler. Sevmedikleri şeyleri de zorla yedirmemeliler. İnşallah sistem değişmiştir.
Sonunda yumruklaştık yazmasaydınız oğluuum sen ne zaman kk ya üye oldun da yazmayı öğrendin yazacaktım şuraya
Benimki de uyumuyor yuvadaçok şükür uyumayanın diğer odada oynamasına izin var bizim yuvada, bi de yarım saat de uyusalar yetiyo baskı yok.
Bazıları öğle uykusu faydalı diyor bazıları da faydasız diyor, hangisi doğru bilemiyorum. Ancak gerçekten uykum gelmedikçe uzanmaya zorlanarak uyuyabilen bir çocuk değilim. Hala yorgunluktan ölürüm de gündüz uyuyamam, akşam erken yatarım. Oynamasına izin verilmesi güzel bir şey. Yuvaya yüzü gülerek gider.