Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu ve Kreş Açmak isteyenler İçin Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi

csg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
5
0
Merhabalar,
Ben Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisiyim. 10 yıllık bir eğitimcilik deneyimi ve 6 yıllık Kreş İşletmeciliği ve Müdürlük deneyimine sahibim.

Anaokulu ve Kreş açmak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim..

Güzel günler..

merhaba ben şuan düz lise mezunuyum daha doğrusu okumuş olduğum başka bi bölümü devam ettirmek istemedim ve çocuk gelişimi bölümünü okuyup kreş yada anaokulu açmak istiyorum..önerilerinize gerçekten ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler

Bende düz lise mezunuyum
Lisansımı yarım bıraktım ama bölümümün cocuk gelişimiyle bi alakası yoktu
Benim açma sansım varmı?

merhaba ben şuan düz lise mezunuyum daha doğrusu okumuş olduğum başka bi bölümü devam ettirmek istemedim ve çocuk gelişimi bölümünü okuyup kreş yada anaokulu açmak istiyorum..önerilerinize gerçekten ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

Kreş ya da Anaokulu açmak için ilgili alan bölümü mezunu olmak zorunluluğu yoktur. Kurucu olarak böyle bir işletme açabilirsiniz. Yanlız kurumun müdürlüğünü yapamazsınız.

Çocuk Gelişimi bölümünü okumanız ise sizin bu iş ile ilgili daha bilinçli olmanıza vesile olacaktır,bu da size artı olarak mutlaka dönecektir.

Bende düz lise mezunuyum
Lisansımı yarım bıraktım ama bölümümün cocuk gelişimiyle bi alakası yoktu
Benim açma sansım varmı?

Merhabalar,

Bir önceki cevabımda da belirttiğim gibi,kurum açmak için(Kurucu olmak için) Çocuk Gelişimi mezunu olma zorunluluğu yoktur.

Şuan ki eğitim durumunuzla açabilirsiniz gibi görünüyor..

Merhabalar,

Kreş ya da Anaokulu açmak için ilgili alan bölümü mezunu olmak zorunluluğu yoktur. Kurucu olarak böyle bir işletme açabilirsiniz. Yanlız kurumun müdürlüğünü yapamazsınız.

Çocuk Gelişimi bölümünü okumanız ise sizin bu iş ile ilgili daha bilinçli olmanıza vesile olacaktır,bu da size artı olarak mutlaka dönecektir.

bu bölümü okuduktan sonra müdür olabilirim sanırım diymi?

arkadaşlarımın devir aşamasında olan kadıköy bağdat caddesindeki kreşleri için tercihen özel sektör deneyimi olan lisans mezunu öğretmen arıyoruz 2500 maaş düşünüyorlar ilgilenen olursa görüşelim.

Merhabalar,
Ben Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisiyim. 10 yıllık bir eğitimcilik deneyimi ve 6 yıllık Kreş İşletmeciliği ve Müdürlük deneyimine sahibim.

Güzel günler..

ozel mesaj hakkım yok. buradan mailde veremem eger yazabılırsenız ozel mesaj atın konusalım.

merhaba ben meslek lisesi çocuk gelişimi meğzunuyum müdür
olmam için yeterli diil sanırım,kreş açmanın tahmini olarak ne kadara mal olduğunu yazarsanız çok sevinirim...

Son düzenleme:
ben açmayı düşünüyorum.ama ist.dayım.semtte kararsız kaldım
Merhabalar,

Güzel günler..

Merhabalar,

Güzel günler..
Merhabalar ben kreş açmayı düşünüyorum 2 6 yaş arası ben iibf mezunu olduğum için mecburen tecrübeli birinin bulmam gerekiyor aşçılık sertifikam var hem kurucu hem de aşçı olabilir miyim yani kağıt üzerinde bu şekilde 2 ayrı pozisyonda çalışabilir miyim?

Merhabalar,

Güzel günler..

Sizinle görüşmek isterim , nasıl görüşebiliriz?

X