- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Sus yoksa inanırımSelam ben bu kişi yanıt olarak yazdığınız tavrı beğenmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus yoksa inanırımSelam ben bu kişi yanıt olarak yazdığınız tavrı beğenmedim
Saygı duyarımBuna Müslümanlık gorevi degil zorbalik denir. Kimse dinini yazmamiş, mezhebini yazmamiş, kimsenin inancinizdan haberiniz yok, dinimiz dinimiz bir oneriler veriyorsunuz. Birisi yahudilikle ilgili bir şeyler yazsa, dinimiz dese ve sizi de kapsasa ne hissedersiniz?
Ama duymuyorsunuz iste. "Anlasilan Müslüman degilsiniz rabbim hidayet versin"lere getirdiniz konuyu hemen. Ben de derhal büyümeniz icin dua ediyorum. 24 yaşa bu kafa yapısı çok çocukça.Saygı duyarım
Yallah Arabistan’a o zaman. Cinsellik başlığına gelmiş din dersi veriyor insanlara. Burada insanlar mahremlerini açıyor, çok dinciysen gezme bu tarz başlıklarda, vaktini harcama? Sen kimsin ki bana hidayet diliyorsun?Başkaları derken? Sen de başkalarısın neden bana yanıt veriyorsun? Benimle muhattap olma ben müslümanım sen anlaşılan değilsin seninle vaktimi harcayamam zaten verdiğin hiç bir yanıtın cevabını alamayacaksın. Rabbim seni Hidayet etsin.
O simdi squirt spoiler i aliyorKonu sahibi senin yüzünden kaç kişi ban yiyecek surda ya
Burdan alacağını aldı hakkıdırO simdi squirt spoiler i aliyor
Yok sadece iki gülmek için +18 konularda geziniyorum.Konu sahibi senin yüzünden kaç kişi ban yiyecek surda ya
Asıl sen kim oluyorsun da bana klavye karşısında ablalık yapıyorsun. Sen Arabistan’ın toprağı etmezsin. Cinselci seni. Senin şeytanınla ben öyle bir uğraşırdımda. Senden iticilik hissediyorum iyyyy tövbe tövbe allahım sen koru bunun gibilerdenYallah Arabistan’a o zaman. Cinsellik başlığına gelmiş din dersi veriyor insanlara. Burada insanlar mahremlerini açıyor, çok dinciysen gezme bu tarz başlıklarda, vaktini harcama? Sen kimsin ki bana hidayet diliyorsun?
Konu sahibi senin yüzünden kaç kişi ban yiyecek surda ya
Kız benim ne suçum var birbirlerine girdilerO simdi squirt spoiler i aliyor
Anal squirting başlıklarında gezme cinselci müslüman apla, haramAsıl sen kim oluyorsun da bana klavye karşısında ablalık yapıyorsun. Sen Arabistan’ın toprağı etmezsin. Cinselci seni. Senin şeytanınla ben öyle bir uğraşırdımda. Senden iticilik hissediyorum iyyyy tövbe tövbe allahım sen koru bunun gibilerden
Hayatimda cinselci diye bir hakaret şeklini ilk kez duyuyorum dkdlslsAsıl sen kim oluyorsun da bana klavye karşısında ablalık yapıyorsun. Sen Arabistan’ın toprağı etmezsin. Cinselci seni. Senin şeytanınla ben öyle bir uğraşırdımda. Senden iticilik hissediyorum iyyyy tövbe tövbe allahım sen koru bunun gibilerden
Bak orda bı detay var onu mune gelir cimbizlar şimdiden son cümleleri kuralım mümin kardeşimizeHayatimda cinselci diye bir hakaret şeklini ilk kez duyuyorum dkdlsls
Kız senin ne işin var cinsellik basliginda o zaman?
Mune ablam cimbizi sever. Ben bulamadim.Bak orda bı detay var onu mune gelir cimbizlar şimdiden son cümleleri kuralım mümin kardeşimize
Demin de squirting başlığındaydı. Hahahahahahaha, ben böyle bir kafa görmedim.Hayatimda cinselci diye bir hakaret şeklini ilk kez duyuyorum dkdlsls
Pardon da size mi soracağım nerelerde dolaşacağımı?Hayatimda cinselci diye bir hakaret şeklini ilk kez duyuyorum dkdlsls
Ben buldum mune abla bulamazsa gösteririmMune ablam cimbizi sever. Ben bulamadim.
Cinselci diye hakaret ettigin uye sana mı soracak? Bu baslikta gezenleri hor goruyorsan sen neden buradasin? "cinselci" oldugun icin mi?Pardon da size mi soracağım nerelerde dolaşacağımı?
Kafanda ki beyinden haberin var mı acaba? İstediğin yerde gezer istediğin yere yorum yazarım. Burası özgür platform benim söylediklerim senin zoruna gittiyse hoş gitmiş zaten çok belli oluyor. Benim yazdıklarıma cevap verip daha da kendini birşey sanmalara girme yoksa gereken cevabı vermekten çekinmem bilesinAnal squirting başlıklarında gezme cinselci müslüman apla, haram