Sen napiyon burda yaaaıyyyuuy terbiyesız kadın öğğğğ
Akıllarda ilk soru: 8 ay evvel ne oldu skskskkskEvet, sen insan değilsin bebeyim. İnsan üstü bir varlık olduğunu 8 ay evvel gördük.
Ama bunu ilk görüşte anlamasını çözemedim.
SöylemeyelimAkıllarda ilk soru: 8 ay evvel ne oldu skskskksk
Ruh hastası falan mısın?ıyyyuuy terbiyesız kadın öğğğğ
Burası iyice hareketlenirRuh hastası falan mısın?
Akıllarda ilk soru: 8 ay evvel ne oldu skskskksk
ruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensinRuh hastası falan mısın?
Yok yok canım, dün geldi ortalığı karıştırdı birazRuh hastası falan mısın?
Kendimi ikna edemedim maalesefE bu adam için 45 saniye rekor. Zaten eli değince boşalan bir adamdı
Asil sorulması gereken çok daha tolere edilecek konularda kardeşini, arkadaşını falan ayrılığa ikna ettiğin halde bu iktidarsiz adamla neden ayrilmadigin
Ya yazma bu konuya hadi başka işlerle uğraş dalga geçilsin diye açmadımruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin
Kiz dur napiyon kendine gel atılacaksinruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin
Belli. Rehabilitasyon merkezine gitmesi gerekiyorYok yok canım, dün geldi ortalığı karıştırdı biraz
Ortalığı iyice karıştırdıBelli. Rehabilitasyon merkezine gitmesi gerekiyor
Bırak adamın şeyini ne yapıyorsa yapsın, sana ne? Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor o şeyden sen de dahil sonuçta değil mi?ruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin
Yanımızda bizi izledisen nerden biliyon elin adamını
İzmir bence git burdan ban alırsın giremezsin siteye gelme bu amerikanın oyunlarına. Benden sana tavsiyeruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin
Söylüyorum da kime söylüyomİzmir bence git burdan ban alırsın giremezsin siteye gelme bu amerikanın oyunlarına. Benden sana tavsiye
Girmesin zaten sorunun içine etti ama asıl hata sizde bunlar gibileri kaale alıp yorum yapmayınİzmir bence git burdan ban alırsın giremezsin siteye gelme bu amerikanın oyunlarına. Benden sana tavsiye
Adamın şeyine değil kızruh hastasınsin adamın şeyini şey yapan sensin