Su an ipin ucunu kacirmis durumdayim. Her tuvalet sonrasi cok kanamam oluyor. Agrim var kasinti hat safhada. Bazen gaz cikarirken de kaniyo engel olamiyorum. Benim de eski doktorum yuzunden oldu. Lazerle yaktiktan sonra dert sahibi oldum kremle gececek seyi yakti. Hayatim kaydi benim. Hamile kalmak istiyorum onu da yapamiyorum sayesinde. Doktor da basincima bakti benim elle. Normal dedi ama catlaga cok yatkin bi yapisi var cok cok dikkat etmen lazim dedi. Ama en ufak bir kati diskilamada basa donuyorum. Agrilar kasintilar hele kanama.. Ameliyat etmek istemiyorum diyor israrla. Ben de gaz ve diski kacirma ihtimalinden korkuyorum acikcasi. Ancak bikac kisiyle gorustum sosyal medya uzerinden. Lis ameliyati (kasi kesiyorlar ya) olanlar cok memnun. Ama coooook korkuyorum. Bi yanim da bundan daha beter olamaz herhalde diyor. Cok kararsizim. Kurtulmayi cok istiyorum. Biktim agrilardan artik. Eski hayatimi cok ozluyorum. Cevremde beni anlayan da yok. Kucuk bi hastalik evet ama hayat kalitesini dusuruyor insanin. Psikolojimi altust etti eski doktorum. En sonunda ameliyat olucam biliyorum. Ama ne zaman onu kestiremiyorum su an. Olanlar tavsiye ediyor. Burdan da bikac kisiyle konustum. Ancak bunyeden bunyeye farkeder belki diye cesaret edemiyorum. Yoksa su an hemen gider yaptiririm. Cekilir cile degil. Gecti saniyosunuz 2 gun sonra tekrar.. Umarim kurtuluruz bi sekilde. Boyle yasamak istemiyorum acikcasi