- 17 Ekim 2018
- 4
- 3
- Konu Sahibi bluerose96
Evet ameliyat oldum.4 ay önce oldum.ben Doğumdan sonra 7 ay çektim bu illeti makatta daralma olmuştu artık ve çatlakların çok derinleşti.iç kasa kadar yırtık oluştu.Allaha şükür şuan daha iyiyim.ameliyat sonrası yaralar iyileşiyor.korkulacak bir ameliyat değil benim hiç ama hiç ağrım sızım olmadı ameliyattan sonra.ama şunu belirtmeliyim dkkat etmek zorundasınız.çünkü katı beslendiğiniz zaman yeniden çatlıyor.yeni hamurişi ağırlıklı beslenirseniz.benim yine ara sıra çatlıyor katı beslendiğimde.ama ameliyattan sonra çatlasa bile eskisi gibi ağrı sızı olmuyor.iyileştirmek mümkün oluyor.kronikse vakit kaybetmeden ameliyat olmanızı öneririm.çünkü kronik çatlağı mümkün değil iyileştiremezsiniz.benim yaralarım çok derin olduğu için yeni yeni iyileşebiliyorum daha.iyice derinleşince ameliyattan sonra hemen iyileşme olmuyor aylar sürüyor.karar sizin.kaç ay oldu Doğum yapalı ne kadardır çekiyorsunuz
1 yıl oldu doğum yapalı botox oldum acım bi nebze azaldı tam iyileşmiş değil geçmiyo. Ameliyat masrafı ne kadar tuttu ve ameliyat sonrası iyileşme kaç gün sürdü?Soru sormuştum ama?