• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal Fissür

Valla ne bileyim evet aynı gün olduk .
Bende saat 9 da kalkıyorum başlıyor hareketli saatler gur gur her sabah rutin 1 şişe su içerim normaldede .
Hemen wc geliyor
Wc ye git arkadan suya sıcak su ile temizle gem biraz otur 1 saat geçiyor.
Bende bugün sanki hafif bir kan gördüm.
Adetim bitti sayılır.
Ama nerden gördüğümü bilemedim peçete de .
Kusura bakmayın açık açık yazıyoruz.
Yani wc den sonra biraz sıkıntı oluyor Bende hafif bi batma ödem gibi huzursuzluk gibi yani .yada kafada mi yapıyoruz bilmiyorum.
Hersey normal diyorlar .
Salı günü gideceğim kontrol 3 hafta olacak
Bende bugün kontrole gitmeyi düşünüyordum ama adet oldum bitince gidicem gece kaşıntı beni mahvetti napcağımı şaşırdım ya

Bende yeni bir catlagim oldugunu dusunuyorum.yada ilk gun kabizliktan dolayi yirtikmi olustu bilmiyorum.tuvalet esnasinda bir yanma aci oldu ama asla eski skintilarimla kiyas edilemez.ama bir aci var o tarafta diger turlu benimde agrim yok sukur.birde tuvalet korkusu hala icimde hic gitmeyecek gibi sanirim piskolojik olarakta hasar aldik 😢
Bence yeni bi çatlak değilde kestikleri yerdir o emin olun tuvaltten korkmayın zaten başımıza ne geldiyse yanlış tuvaletten geldi 🥹 doktorlar diyoki kendinize sıkmayın gelir ay ne bilim ya vallahi çöktüm stres yapıyorum sürekli herkese yansıtıyorum sosyal hayatım kalmadı

Bende bugün kontrole gitmeyi düşünüyordum ama adet oldum bitince gidicem gece kaşıntı beni mahvetti napcağımı şaşırdım ya
Hafif tatlı bi kaşıntı oluyor bendede ama batikon ile biraz tampon yapıyorum 10 kadar sayıyorum rahatliyor hem mikrobu öldürüyor.
Dene ye deneye genelde gece oluyor benim .
Aksam 5 ten sonra kuş gibiyim sabah a kadar hiç biseyim yok .
Sabah ki hareketlilikten sonra gün biraz takıntılı geçiyor evde olsam yatacağım farkındayım esnaf im öğlen gidiyorum dükkana kalk otur kalk otur yoruyor sanki beni 6 da eve geliyorum .sanki rahatlıyorum psikolojik mi bilmem 1 saat dinleniyorum .
Sonrasında biseyim yok .
Önceden hep dua ederdim. Nenolur akşamları wc ye çıkayım 10 saat 8 saat ağrı çekeceğim biliyordum.butun gecem kabus ne uyku ne bisey ne ilac ne krem ne su rabbim bu yola koydu bizi çok şükür bunlarda geçecek.
Eşim diyor sil kafandan hem aynı şeyler söylüyorsun. Onada kızıyorum arkadaşlarım çağırıyor çaya kahveye gitmiyorum. Koşa koşa eve geliyorum.bundan 2 yıl önce evde durmazdım.
Kafam bi bozuldu huzursuz bağırsak sendromu geçirdim hep ishal hep ishal ne yiyorum 10 dk wc her şeyi bütün görüyorum şeker hapimi bile erime öğütme yok mukus salgı cır cır benim de ondan çatladı orası şişti ishalden sonra kabuz olayım diye katı diyete başladım kiloda verdim .
135 kilodan 115 kiloya katilarla verdim.
Sonra ağrılarla sıvı yedim ağrı olmasın diye 3 kilo verdim.
İşlem olurken 112 kiloydum.
Şimdi 108 kilo oldum 2 haftada 4 kilo .
Lifli ye hacimli ye şimdi diyet bol su 100 olcam galiba .
Yani herkez başka türlü çekiyor.
Herkez grip oluyor kimi burnu akıyor kimi eklem ağrısı çekiyor kimi baş ağrısı herkezin vücudu başka türlü. Bide beynimizi sağlam tutsak ne ala

Hafif tatlı bi kaşıntı oluyor bendede ama batikon ile biraz tampon yapıyorum 10 kadar sayıyorum rahatliyor hem mikrobu öldürüyor.
Dene ye deneye genelde gece oluyor benim .
Aksam 5 ten sonra kuş gibiyim sabah a kadar hiç biseyim yok .
Sabah ki hareketlilikten sonra gün biraz takıntılı geçiyor evde olsam yatacağım farkındayım esnaf im öğlen gidiyorum dükkana kalk otur kalk otur yoruyor sanki beni 6 da eve geliyorum .sanki rahatlıyorum psikolojik mi bilmem 1 saat dinleniyorum .
Sonrasında biseyim yok .
Önceden hep dua ederdim. Nenolur akşamları wc ye çıkayım 10 saat 8 saat ağrı çekeceğim biliyordum.butun gecem kabus ne uyku ne bisey ne ilac ne krem ne su rabbim bu yola koydu bizi çok şükür bunlarda geçecek.
Eşim diyor sil kafandan hem aynı şeyler söylüyorsun. Onada kızıyorum arkadaşlarım çağırıyor çaya kahveye gitmiyorum. Koşa koşa eve geliyorum.bundan 2 yıl önce evde durmazdım.
Kafam bi bozuldu huzursuz bağırsak sendromu geçirdim hep ishal hep ishal ne yiyorum 10 dk wc her şeyi bütün görüyorum şeker hapimi bile erime öğütme yok mukus salgı cır cır benim de ondan çatladı orası şişti ishalden sonra kabuz olayım diye katı diyete başladım kiloda verdim .
135 kilodan 115 kiloya katilarla verdim.
Sonra ağrılarla sıvı yedim ağrı olmasın diye 3 kilo verdim.
İşlem olurken 112 kiloydum.
Şimdi 108 kilo oldum 2 haftada 4 kilo .
Lifli ye hacimli ye şimdi diyet bol su 100 olcam galiba .
Yani herkez başka türlü çekiyor.
Herkez grip oluyor kimi burnu akıyor kimi eklem ağrısı çekiyor kimi baş ağrısı herkezin vücudu başka türlü. Bide beynimizi sağlam tutsak ne ala
Acaba benim kaşıntım normal değilmi o zman bi problem mi var 🥲 ya offf çünkü sürekli oluyo kaşıntı gece gündüz ve normal olmayan bi şekilde yaaaa

Acaba benim kaşıntım normal değilmi o zman bi problem mi var 🥲 ya offf çünkü sürekli oluyo kaşıntı gece gündüz ve normal olmayan bi şekilde yaaaa
Aradım kliniği evet olur diyorlar kaşıntı normal iyileşmenin bir parçası. Bak benim yeni ameliyatı değil.biri doğum.
Diğeri büyük ameliyat karaciğer vericisi oldum eşime sağ büyük lop alındı. Ve karnim ters T şeklinde kesik ozamanlarda da akinti ve kaşıntı oluyordu hatırlıyorum iyileşmenin bir parçası tatlı tatlı kaşıntı geçecek inşallah. 10 yıl oldu onu kafamdan silmişim.
Şimdi buna adapteyiz

Aradım kliniği evet olur diyorlar kaşıntı normal iyileşmenin bir parçası. Bak benim yeni ameliyatı değil.biri doğum.
Diğeri büyük ameliyat karaciğer vericisi oldum eşime sağ büyük lop alındı. Ve karnim ters T şeklinde kesik ozamanlarda da akinti ve kaşıntı oluyordu hatırlıyorum iyileşmenin bir parçası tatlı tatlı kaşıntı geçecek inşallah. 10 yıl oldu onu kafamdan silmişim.
Şimdi buna adapteyiz
Teşekkür ederim 🙏 inşallah bişey yoktur inşallah son hastalığımız olur

Yok be cnm daha yeni normal dir daha 2 gün oldu.evet eski ağrılar yok dediğim gibi acele etmiyoruz sabırlı oluyoruz
Kesinlikle surec devam ediyor yani bende bugun adet gordum.once yaradan kan geliyor sandim aklim cikti.gunum gelmemisti daha.valla acik acik yaziyoruz artik sorunlar hepimizde var bazen ayrintilar bile rahatlatiyor insani ben hic rahatsiz degilim bu konudan

Bence yeni bi çatlak değilde kestikleri yerdir o emin olun tuvaltten korkmayın zaten başımıza ne geldiyse yanlış tuvaletten geldi 🥹 doktorlar diyoki kendinize sıkmayın gelir ay ne bilim ya vallahi çöktüm stres yapıyorum sürekli herkese yansıtıyorum sosyal hayatım kalmadı
Kesinlikle oyle her tuvalette ayni stress.uzun bir sure gececgini sanmiyorum bu durumun.ben zaten cok kotu zamanlardan geciyorum.dedigim gibi bebegimin acisini yasiyorum bide bu durum.benden cok seyi aldi goturdu.hep korku endise sinir uzuntu.Rabbm yardim etsin hepimize

Teşekkür ederim 🙏 inşallah bişey yoktur inşallah son hastalığımız olur
Amin inşallah bu mübarek günlerde rabbim şifası esirgemesin hepimizden.
Rabbim bu hastaligi bize yakıştırmasa vermezdi.
Vardır rabbimin bir bildiği. İnsana taşıyamayacağı yük bindirmezmiş.
Sabırlı oluyoruz

Kesinlikle surec devam ediyor yani bende bugun adet gordum.once yaradan kan geliyor sandim aklim cikti.gunum gelmemisti daha.valla acik acik yaziyoruz artik sorunlar hepimizde var bazen ayrintilar bile rahatlatiyor insani ben hic rahatsiz degilim bu konudan
Pazartesi adet oldum bende ama işlemin 12.gunüydu ne zonklama yaşadım bende korktum.
Zaten ağrılı adet oluyorum hepsi birbirine karıştı
Basınç oluyormuş. Bennzaten adet oldugumda bile ıkınma ihtiyacı duyuyorum.
Kist te vardı patladı.

Back
X