• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal Fissür

Kaşıntı olmadı mı hiç yani
Hayır amilyattan sonra hiç olmadı. Orada yara vs olmadı ki. Lazer ile yaktılar belden uyuşturdular toplam 10 dk ya sürdü ya sürmedi. Odaya gittiğimde 1 saat sonra ılık suya otur dediler oturdum tuvaletimi yapabildim sonra çıkış verdiler

Hayır amilyattan sonra hiç olmadı. Orada yara vs olmadı ki. Lazer ile yaktılar belden uyuşturdular toplam 10 dk ya sürdü ya sürmedi. Odaya gittiğimde 1 saat sonra ılık suya otur dediler oturdum tuvaletimi yapabildim sonra çıkış verdiler
Çok iyiymiş sizin o zman ne güzel

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah herkese eski sağlığına dönmeyi nasip etsin inşallah. Bende üç yıldır 15 günlük ataklar halinde acı oluyordu ve geçiyordu sonra ama bu sene iki ay olacak ve asla acı geçmiyor. Denemediğim hiç bir şey kalmadı. Hemoroid sanıyordum ama doktora gittiğimde çatlak var dedi. Krem verdi eğer geçmezse ameliyat dedi kullandım ve bir faydasını göremedim. Yarın tekrar doktora gideceğim. Ameliyat olup hala acı çeken keşke olmasaydım diyen var mı ? Ne kadar zor bir süreç ve ne kadar acılı… gidip derdini paylaşamıyorsunda Allah yardımcımız olsun

Çok iyiymiş sizin o zman ne güzel
Nasil sizniz hanımlar bende dün hiç bakamadım buralara başka qrkadaslarda gelmiş sanırım.
Herkeze geçmiş olsun.
Bende lazer ile oldum.
Salı 3 hafta olacak bende kontrole gideceğim.
Dün Dr la telefonda görüştük.
Wc den sonra hafif bi şişlik doygunluk gibi oluyor kendimi suda açık kapamami söyledi egzersiz .
Dün bende hafif bir kan gördüm sanki onu belirttim.
Ama tabi eskisi gibi şiddetli ağrılar değil tabi bu bisey değil. İstiyoruz hemen iyi olalım.
Salı günü kontrol aslında 4 hafta gidecektim qma 1 hafta erkene aldık

Bende öyle oldum lazerle ama bi parça vardi bende ben hep bagsur sanıyordum onu o yirtiktan oluşmuş. Onuda aldılar benden sanki orasi batıyor gibi .
Makatta neresi dersen saat 6 nin yeri gibi.
Birde soldan girdik dediler ufak bi kesi ile orasida
Saat 8 ile 9 yeri gibi.
Açık açık yazıyorum kusura bakmayın.
Dr q böyle anlattım güldü bana

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah herkese eski sağlığına dönmeyi nasip etsin inşallah. Bende üç yıldır 15 günlük ataklar halinde acı oluyordu ve geçiyordu sonra ama bu sene iki ay olacak ve asla acı geçmiyor. Denemediğim hiç bir şey kalmadı. Hemoroid sanıyordum ama doktora gittiğimde çatlak var dedi. Krem verdi eğer geçmezse ameliyat dedi kullandım ve bir faydasını göremedim. Yarın tekrar doktora gideceğim. Ameliyat olup hala acı çeken keşke olmasaydım diyen var mı ? Ne kadar zor bir süreç ve ne kadar acılı… gidip derdini paylaşamıyorsunda Allah yardımcımız olsun
Meraba ben Lis ameliyatı oldum tavsiye ediyorum ben memnunum 20 gün oldu şuan iyiki yapmışım diyorum size tek tavsiyem doktorunuzu iyi araştırın

Nasil sizniz hanımlar bende dün hiç bakamadım buralara başka qrkadaslarda gelmiş sanırım.
Herkeze geçmiş olsun.
Bende lazer ile oldum.
Salı 3 hafta olacak bende kontrole gideceğim.
Dün Dr la telefonda görüştük.
Wc den sonra hafif bi şişlik doygunluk gibi oluyor kendimi suda açık kapamami söyledi egzersiz .
Dün bende hafif bir kan gördüm sanki onu belirttim.
Ama tabi eskisi gibi şiddetli ağrılar değil tabi bu bisey değil. İstiyoruz hemen iyi olalım.
Salı günü kontrol aslında 4 hafta gidecektim qma 1 hafta erkene aldık
Bendede var o his ama ağrım yok sadece kaşıntım oluyo bende çarşamba perşembe kontrole gidicem

Ben daha genç kızdım fissür olduğumda. Ben ama tuvalete hiç çıkamıyordum kitlenmişti tamamen. Devlet hast gittim 6 ay sonraya gün verdi. Eve geldim hiç unutmuyorum babama bir ağladım ne olur beni özele götür ben öldürücem kendimi yoksa diye. Ağrısı çok kötü anlıyorum o yüzden sizi. İzmirde evimizin yanında minik bir hastane vardı. Doktor dedi en son ne zaman yemek yedin 6 saat geçti mi geçti dedim. Tamam dedi lazerle hemen amilyat ederim dedi beni indirdiler hemen aşağıya. Ozaman hiç unutmam 750 tl vermiştik amilyat ücreti. Ama 1 saat sonra anadan doğmuş gibiydim. Keşke izmirde olsanız doktor ismini verirdim. Ne çok dua etmiştim kendisine
Bana doktor ismi verebilir misiniz?

Meraba ben Lis ameliyatı oldum tavsiye ediyorum ben memnunum 20 gün oldu şuan iyiki yapmışım diyorum size tek tavsiyem doktorunuzu iyi araştırın
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Normal hayata dönmeniz ne kadar sürdü peki ameliyat sonrası. Öğretmenim ben işime gidip gelebilir miyim kısa sürede sizce

Bende öyle oldum lazerle ama bi parça vardi bende ben hep bagsur sanıyordum onu o yirtiktan oluşmuş. Onuda aldılar benden sanki orasi batıyor gibi .
Makatta neresi dersen saat 6 nin yeri gibi.
Birde soldan girdik dediler ufak bi kesi ile orasida
Saat 8 ile 9 yeri gibi.
Açık açık yazıyorum kusura bakmayın.
Dr q böyle anlattım güldü bana
Valla bende parça vs yoktu kesi filan hiç olmadı o yüzden bişey diyemeyeceğin

Nasıl oldun canım
Tesekkur ederim iyiyim.kucuk bir aci vardictuvalet esnasinda oda gecti sayilir sukurki.kabizligim yogun ugraslar sonucu hemen gecti.kayisi lifli gidalar falan hallettim cok sukur.suan hersey yoluna.her buyuk tuvalet sonrasi dus basligiyla sicak su tuttum kremi kullanfim.gecti gibi.ama hala her tuvalette heyecanlaniyorum bi korku aliyor

Merhaba oncelikle Allah sifa versin.hepimiz ayni sebepten ama farkli skintilardan muzdarip olduk.herkezin farkli farkli ilerliyor sureci.fakat hic keske ameliyat olmasaydim diyeni girmedim.sahsen ben hic pisman degilim.o agri aci cekilir cinsten degil.kendi adima konusmam gerekirse amleyat degilde operasyon gibi oldu benimkisi ameliyathaneye bile inmedim.sadece uyusturmak icin yapilan igne cok canimi yakti.sonrasinda dayanilmaz birsey yasamadim.daha oncesinde yasadigim agri aci kat kat fazlaydi.ameliyat olanlar iyilesme surecinde.sanirim bu isin en onemli kismi iyi bir doktor bulmak.

Back
X