Kroniklesmemisse kurtulma sansiniz var. Bagirsak duzenine uygun beslenme sekli,gunde 45 dk yuruyus bol su..bundan büyük dert yok , lazerle operasyon yaptıranlar memnunmusnuz ? yoksa klasik ameliyat mı ne olur tecrüblerinizi paylaşın(
Basur hemo..Yani bildiğin basur degilmi?
Ayni sey degil canim. Anal fissür makat çatlaği. Hemoroid farkli.Anal fissür=hemoroid ?
Bu ne iddia? Fistül de var fissür de ikisinin kendi arasında bazı farkları var. Hemoroidle bile karışıyor. Hepsinin ortak özelliği sıkça geyik konusu olmaları ama.Fistül..
Anal fistül..
Fissur' sonradan literatüre dahil olmuşsa onu bilemiyorum.
Eğer fistül ise lazeri tercih etme.
Ben de şimdi kendi şahsi hastalığım olduğundan enabiz sistemime baktım da ICD kodu K60.0 mış.Merak ettim Sağlık Bakanlığına ve akademik makalelere baktım. Her yerde fissür
Dert ettim bunu kendime..
Fistül ise lazeri tercih etme..Bu ne iddia? Fistül de var fissür de ikisinin kendi arasında bazı farkları var. Hemoroidle bile karışıyor. Hepsinin ortak özelliği sıkça geyik konusu olmaları ama.
O zaman kendinizi yanlış ifade ettiniz diyelim çünkü fistül diye üzerine basıp fissür sonradan literatüre dahil olduysa bilmiyorum diye kinaye gibi anladık biz topluca.Fistül ise lazeri tercih etme..
Fissur ise bilmiyorum demek bu..
Burada iddia yok.
Öyle bir şey olsaydi yekten yazar geçerdim...
Size fazla iddialı gelmiş olabilir.Ona da saygı duyarım ..
Fissur'u unutmuşum bile hep çatlak olarak kalmış bende..O zaman kendinizi yanlış ifade ettiniz diyelim çünkü fistül diye üzerine basıp fissür sonradan literatüre dahil olduysa bilmiyorum diye kinaye gibi anladık biz topluca.
Kanataron yagi ve aloe vera denediniz mi?
Benim kizimda bebekken vardi 2 gunde kurtardi aloe vera ile.
Sizin ki kanamalı mıKonu sahibi bu arada ben de yıllardır aynı dertten muzdaribim bu hafta bu konuda karar aşamasındayım, konunu takipteyim.
Dönem dönem oluyor kanamam hiç belli olmuyor bazen uzunca süre iyiyim bazen günlerce ağrılı ve kanamalı geçiyor. Ancak kanama olmasa da şişlik hep var. Bekçi meme denilen oluşum da olduğu için bende ameliyat tek çözümüm.Sizin ki kanamalı mı
İkisi farklı hastalık. Fissür dışarı açılmamış çatlak gibi düşünün. Fistül ise açıklığı bulunan bir hat gibi anal bölgedeFistül..
Anal fistül..
Fissur' sonradan literatüre dahil olmuşsa onu bilemiyorum.
Eğer fistül ise lazeri tercih etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?