• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal fissür belası ne olur yardım edin

Bende yaklaşık 3.5 sene önce anal fissürden ameliyat oldum. Berbat bi hastalıktı. Beslenmeme dikkat ettim, bol sıvı içtim, spor yaptım. Fakat 6 ay boyunca geçmedi. Hatta son zamanlarda tuvalete çıktıktan sonra gün boyu o ağrısı geçmezdi. Sıcak sulara oturdum. Defne yaprağı, defne tohumu çayları içtim. Ama iyiki ameliyat olmuşum diyorum. 3.5 yıldır çok şükür bi sıkıntım olmadı. Herkese de tavsiye ederim. Ameliyat süreci de gayet rahattı. İlk tuvaletinde acı olur dediler sadece ben onda bile acı hissetmedim. Kendi ameliyat olduğum doktora daha önce kuzenimde ameliyat olmuştu. O ameliyat olalı 11 sene oldu. Onunda hiç bi sıkıntısı yok. Bu arada hemoroid ve anal fissür farklı şeyler.
İstanbuldaysanız kime ameliyat oldunuz

Bu hastalığı yaşayanlar ne yaptılar? Eşimde yaşıyor. Karar veremiyor. Botoks mu lazer mi yaptıran var mı.

Fistül ayri fissür ayri basur dahada ayri.bende fistül var.1 sene önce apse ameliyati oldum fistüle çevirdi dediler daha olmadim pandemi var diye bekliyorum.ama şunu diyeyim apsede çok zor heleki ameliyattan sonra 15 gün pansuman yaptirdim onun acısi hiç bir şeye benzemiyor.bilin diye söyledim
Fistulude oyalamamaniz gerekiyor ilerledimi ameliyati zor oluyormus ben 15 gun oldu ameliyat olali

Lazerlemi normalmi oldun ameliyati bide zormu oldu söylersen sevinirim
Normal ameliyat oldum yarayi açık biraktilar oyle dayanilmaz agrilarim olmadi ilk gun igne yaptirdim rahat uyuyayim diye sonrasinda aksamlari agri kesici bir hafta suan cok iyiyim yaram yavas yavas kapaniyor

Ben her yöntemi denemiş biri olarak söyleyim on yıldır fissürüm var kaç doktora gittim bende bilmiyorum . İlk olduğu dönemde ilaç ishal yapıcı toz falan bi süre idare ettim sonra sabah yürüyüşleri şu bu yine idare ediyodum iş hayatına başlayınca düzenim bozuldu botoks yaptırdım botoksu yaptırdıktan bi ay sonra falan çok rahatlıyorsunuz . Sonra bi yıl geçince etkisi mi bitti bilmem ağrılarım başladı ama bi yıl rahat ettim yaa verdiğim para gözüme görünmedi sonra kalıcı bişey olsun ameliyat olayım dedim lazerle fissür ameliyatına sakın inanmayın zaten böyle bişey yok . Lazerle yapacam beş dk sürecek iki üç güne işe gidersin dedi doktor bey bende o dönem maddi olarak ta kendimi sıktım bu ameliyatı olayım dedim inanılmaz ağrılarım oluyordu ameliyata alındım ameliyat sonrası ağrı sızı oldu bi süre iğne yaptırdım tabi iş için rapor aldım neyse aradan üç gğn geçmedi kanamam oldu doktor bey norml dedi sonra üç ay sonra memlekete gelince dedim hiç rahat edemedim gidip muayene olayım yok ben senin kaslarını kesmedim hiç anne olmamışsın şu bu dedi doktor bey keşke bunları işlemden önce söyleseydi fissüre bağlı hemoroidler oluşuyor onları yakmış sadece ameliyatta . Sonra başka doktora gittim oda muayene sonrası fissür için kas kesilmediği sürece bu ağrıların devam eder dedi lazerle kesinlikle yapılmaz dedi benim ağrılarım hala aynı bende beklemedeyim 🥲 benim tecrübelerim bu kadar

bana özel yapım krem ve macun getirdi eşim allah razı olsun yemin ederim oturamıyordum WC ye gitmek işkenceydi 2 haftada azaldı 1 ayda geçti Allah binbir kez razı olsun krem ve macun.kremi Memeleri içine ittirerek sürüyorsun macunu da sabah akşam aç karnına içiyorsun .Allah düşmanıma vermesin ameliyat İçin randevu almıştım iptal ettim şifa olsun alanlara

Back