- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
bekarken de çok kapıda kalmışlığım vardır anahtarı içeride bırakıp kapıyı çekip çıkarım bi dönerim bizimkiler yok ee anahtarda yook :roflol: Kaydirigubbakcemile3
iki aşıkk eşim ve ben de bi kaç kez kapıda kaldıkk :roflol:
Ama en maceralısını anlatayımm :roflol: -tatlicadiarzu-
bir kaç ay önce evimizi değiştirdik, tabi bizden önce başkaları da orada oturdu diye, yeni evimizin kapı kilidini de değiştirdik ama yeni taktığımız kilitin bir problemi vardı, göbeği mi ne tam yerleşmemiş galiba dedem ve eniştem eşim kilidi taktıktan sonra biraz kurcalamışlar gel zaman git zaman göbek yerinden oynamaya başlamış farketmedik.
Bir gün alışveriş için çıktık dışarı. Marketten döndük, eve geldik, anahtarı çeviriyoruz dönüyo da dönüyo ama ne kapı açılıyo ne de kilit. Bir de misafir gelecek akşama benim hazırlık yapmam gerek, temizlik yapmam gerek. Epey uğraştı eşim ama baktık olacak gibi değil çilingir çağırdık kilidi değiştirdik yeni anahtarlarımızla evimize girdik. Tabi tüm bunlar yaşanırken zaman kaybettik, çok zaten geç kaldık misafirler iki üç saat sonra bizde olacaklar, ortada yemek yok, hemen mutfağa girdim, eşim de sağolsun evde diğer işler için yardım etti, koştura koştura hazırlıklarımızı yaptık. Misafirlerimiz geldi, yemekler yendi tatlı çay meyve faslı falan filan derken muhabbet muhabbeti açtı saatler su gibi aktı geçti. Dönüş vakti geldi, gelenler samimi arkadaşlarımızdı, yolcu ederken apartmanın otoparkına kadar beraber gittik. Misafirlerimiz gittiii, bindik asansöre yukarı çıktık, eşim bana bakıyo ben eşime :roflol: Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee anahtarlar nerede?? Arabanın anahtarı ve evin eski anahtarları eşimin elinde ama çilingirin verdiği yeni anahtarlar evde kaldı :roflol: Bi daha çilingir çağırmayalım masraf olmasın diye marketlerin kartlarıyla, keratayla ne bulursak artık kapıyı açmaya çalıştık saatlerce ne de olsa kilitlemedik kolay açılır dedik ama sabaha karşı pes ettik ve çilingir çağırdıkk :roflol: Acayip maceralı bir gündü detayları biraz daha anlatırsam roman olacak o yüzden burada bırakıyorum :roflol: Kaydirigubbakcemile3
ay ay gecmiş olsun ne kadar aksilıkkkkk varsa misafir geleceği zaman oluyor demiiiiicadıarzucadıarzu