Anahtarn unutan var m?

geçmiş olsun canım
olur böle şeyler..ama unutacaksan benim gibi unutmalısın o zaman kapıda kalma diye bi problem olmazzz:roflol:ben anahtarı evde unutmim diye kapının dışına takarım hemen hazırlanırken..ama ne kerametse aykkabı falan bağlarken kapıyı çeker ayakkabı ile ilgilenir anahtarı almadan aşağı inerim yani kapının dışında bırakıp giderim..heralde pek şanslıyım ki,,gelnce de bıraktığım gibi bulurum açılmakaa hazıır-tatlicadiarzu-şnsa hırsız mırsız dakötükedihüsofaketmedi şimdiye kadar
ya aslında ağılık yapıyo çantam da da ona sebep yoksam unuttuma dillşakkıdı desem inanırsınz demi çünkü herkes sen bunadın artık diyo da
sevgiyle kala.s.

ben dırekt kapının userınde unutuom yanı bı hırsıza davetıye yasmadımm kaldı valla zahmetsızce evımı soyabılır sanırım bunuyorumm

ben anahtarı unuttum dışarı cıktım... eve gelgiğimde anahtarı unuttugumu hatırladım.. hemen komşuma gittim...ve kapıyı bir pet şişe yardımıyla hemen açtı...nasıl actığinı burada anlatmıyayım.... ama o çelik kapıların çok kolay açildiğini artık biliyorum.......

ahhh ahhh :nazar:

annem ablam ve ben alışverişe çıktık anahtarı kapının arkasında unutmuşum.eve geldik saat gece 21:30.çilingir nerden bulcaz napıcaz derken kapı komşumuzu aradık evde yok rica ettik geldi.balkondan balkona geçmeye karar verdik.balkonlar bitişik ama 4.kat ve tutunacak biyer yok geçerken.ayrıca benim yükseklik korkum var.camdan aşağı bakamam birşey silkeleyemem cam silemem.kabus gibi bişey benim için.annem ben geçicem dedi tabi 58 kilo ve 165 anemin boyu.ablam ben geçicem dedi.bende size bişey olursa yaşayamam ben geçicem derken birbirimize girdik.
tabi ben hızlı davrandım gittim bi grup izleyici önünde balkonumuza girdim. bu sefer balkon kapısı kapalı.filmlerdeki gibi 3-5 kez omuz ata ata açtım sonunda kapıyı.
tam 3 saat titredim sonrasında.duygusal anlar yaşandı tabi birbirimize kıyamadık diye.
ama ders oldu bu bize tabi artık anahtarımı elimde görmeden asla evden çıkmam.:1no2:

Birgün markete gittim elim kolum dolu eve geldim bi baktım anahtar yokk. deliye döndüm apartmandada komşu yokki görüştüğüm hani poşetleri bırakıym. Oradan hemen fişdeki telefon numarasına bakarak marketi aradım. Aklıma belki sebze meyve seçerken elimden biyere bırakmışım dır diye geldi. Telefona çıkan kişiye rica ettim bi bakın sebze reyonuna diye. Bu arada elimdeki poşetler çok fazla ve ağırdı hani onlarla tekrar gitmeyide göze alamıyorum. Nerdeyse kocamı arıycaktım gel kapıda kaldım diye. Sonra alttaki komşu dışardaymış beni gördü bende söyledim hani anahtarı kaybettim diye. Bunlar sizde kalsın dedim ben bi markete gidiym dedim. Bu arada 2. kez marketi aradım bulamadıklarını söylediler ama başka yere uğramadığımviçin aklımda orasım var yani. Neyse komşu dediki cebine filan koymayasın dedi. Bir baktımm cebimdee :eek: Korkunç utansammı gülsemmii halime bilemedim. :dance:

anahtar unutmak ve ben bu konuda rekor kırdım üstelik hem içerde hem dışarda unutuyorum kapıyı açıp giriyom sonra kapatıyom anahtarı kapımın önüünden geçen komşular kapıyı çalıp veriyo bikeresinde sabaha kadar öyle kalmış kapı açılma sesiyle uyandık eşim nedense beni önden gönderdi hala kızıyom meğer komşu kapıyı açıp anahtarı içeri attı.içerde kalmasına önlem için artık arkadaşımda yedek anahtarım var tabi anahtar kapının arkasında olunca iş kredi kartına düşüyo...

cok oldu sayısını unuttum kackere tuvaletin camından komsunun cocugunu sokup kapıyı actırdımsırnaşık şey birkeresindede kuzeninim asker töreninden geldik annem babam ordalar biz gece uyuduk saat 3 gibi kapı calındı gittim kapıyı actım komsunun oglu anahtarı uzattı kapıda bırakmısınız cokmu zenginsiniz hırsız ugrasmasın direk acsın evi boşaltsın diyemi düşündün diye kızmıstı

bende bir ara haftada bir mutlaka unuturdum ve yan komşuya gider annemleri beklerdim. en sonunda bir kış günü söylemesi ayıptır çişim ucunda bi baktım anahtar yok artık utandım her hafta kadına gitmeye. ev de müstakil desem ki hadi apartmana gir ısın, oda yok kapının önünde kendime bi yer yapıp orda 2 saat soğukta oturmuştum ama eve girer girmez tuvalete nası koştuğumu bilmiyorum hatta bir ara dedim ki bahçeye yapıym ya. öyle kötüydü. o son oldu artık hiç unutmamsırnaşık şey

kıslar kapıda kalanlarınız yazın buraya çok güzel anılar oluyor
kapıda kaldım bacadamı girsem diye düşünmeyin ne güzel fikirler geliyor buraya sizde yazın kapda kalma macaralarınızı

benim ki tam vahimdi babam aşağıda beni almaya gelmişti arabayla acele ediyordum anahtarımı aldım ve çıktım kapıyı kitlemeye çalışıyom olmuyo meğer başka anahtar kapıda kalmış akşam babam kola bidonuyla açmıştı ama utancımdan gebermiştim ya ondan beri hep sorarlar kapının arkasında anahtar varmı bak diyesırnaşık şey

anahtarımı evde unutmadım ama eşimi eve kilitleyip gitmiştim bi gün.:roflol:
benim iş çıkışımda eşime pazara gitmiştik o da yedek anahtarları almış,pazarda çantama koymuştum.eve gittik kapıyı açtıktan sonra anahtarları çantama geri koydum ben,kendi anahtarlarımda çantaydı.akşam kapıyı eşimin anahtarıyla kilitlemişiz.sabah ben ondan önce çıkıyorum,onun anahtarını alıp kilitleyip çıkmışım.yani evdeki bütün anahtarlar bende.
o da garibim çıkamamış evden,sonra gidip çıkarmıştım onukaydirigubbakcemile3
işteki herkes dalga geçmişti bizimle:eek:

Ben sayın ben hep dışarda kalıyorum.kendi evimizde olunca babamı çağırıyorum fazla beklemiyorum.ama öğrenci evinde bütün paralarımın çilingirciye gittiği çok acı bi durum.gece saat 11 de çilingirci geliyodu.ilk kez dışarda kaldığımda ne yapcağımı bilemedim bide o zaman yeni apartmana taşınmıştık .kimseyle ne selam vermişliğim vardı ne de almışlığım.kapıcı aracılığıyla çilingirciyi bulmuştuk.gel git derken kanka olduk zaten.allahtan artık kalmadı öyle unutkanlığım.kapının yanına asıyorum artık bana bak beni unutma artık der gibi

Allahtan çilgirçiler var ya
onlarda olmasalar ne kadar halimiz kömik olur
gecenlerden ben yine işe gittim :1shok:
anahtarı evde bırakmışım eşimi aradım yok şehir dişında oğlumda yedek yok
ben merdiveni dayadım balkona çıkmaya çalişyorum eeeeee balkon kapısıda kilitli
artıkım inemiyorumda balkonda çok kömik bi haldeyim zar zor indim annemde oturdum eşim gelene kadarrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

ben bi sabah erken kalktım güzelce eşimede kendime de kahvaltı hazrlym dedim markete gitmek için cüzdnımı anahtarımı aldım alşverşi yptımgeldim anahtarı kapıya sokuyorum girmiyor dank etti eşimin nahtarı kapının üsütnde kalmış alamyı unutmışım neysezile bastım ses yok seslenemye başaldım x x x bütün bina uyandı biri cep tlf verdi eşimi aradım öyle eve girebildim rezil bi durumdu:nazar:

saysını bıle hatırlamıyorum cooook kaldım pijama ile bıde çöp dokmeye gıderken anahtarı unutum cıkıyorum arada :nazar:
guvenlık kımlıkle acıyo sagolsun :nazar:
yenge sızın eve hırsız fılan gırerse ılk zanlı benım heralde dıyo:nazar:

ben nekadar kaldığımın sayısını bile unuttumm bee ... :roflol: iyi iyi turumun tek örneği deilmişim

bekarken de çok kapıda kalmışlığım vardır anahtarı içeride bırakıp kapıyı çekip çıkarım bi dönerim bizimkiler yok ee anahtarda yook :roflol: kaydirigubbakcemile3
iki aşıkk eşim ve ben de bi kaç kez kapıda kaldıkk :roflol:
Ama en maceralısını anlatayımm :roflol: -tatlicadiarzu-
Bir kaç ay önce evimizi değiştirdik, tabi bizden önce başkaları da orada oturdu diye, yeni evimizin kapı kilidini de değiştirdik ama yeni taktığımız kilitin bir problemi vardı, göbeği mi ne tam yerleşmemiş galiba dedem ve eniştem eşim kilidi taktıktan sonra biraz kurcalamışlar gel zaman git zaman göbek yerinden oynamaya başlamış farketmedik.
Bir gün alışveriş için çıktık dışarı. Marketten döndük, eve geldik, anahtarı çeviriyoruz dönüyo da dönüyo ama ne kapı açılıyo ne de kilit. Bir de misafir gelecek akşama benim hazırlık yapmam gerek, temizlik yapmam gerek. Epey uğraştı eşim ama baktık olacak gibi değil çilingir çağırdık kilidi değiştirdik yeni anahtarlarımızla evimize girdik. Tabi tüm bunlar yaşanırken zaman kaybettik, çok zaten geç kaldık misafirler iki üç saat sonra bizde olacaklar, ortada yemek yok, hemen mutfağa girdim, eşim de sağolsun evde diğer işler için yardım etti, koştura koştura hazırlıklarımızı yaptık. Misafirlerimiz geldi, yemekler yendi tatlı çay meyve faslı falan filan derken muhabbet muhabbeti açtı saatler su gibi aktı geçti. Dönüş vakti geldi, gelenler samimi arkadaşlarımızdı, yolcu ederken apartmanın otoparkına kadar beraber gittik. Misafirlerimiz gittiii, bindik asansöre yukarı çıktık, eşim bana bakıyo ben eşime :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee anahtarlar nerede?? Arabanın anahtarı ve evin eski anahtarları eşimin elinde ama çilingirin verdiği yeni anahtarlar evde kaldı :roflol: bi daha çilingir çağırmayalım masraf olmasın diye marketlerin kartlarıyla, keratayla ne bulursak artık kapıyı açmaya çalıştık saatlerce ne de olsa kilitlemedik kolay açılır dedik ama sabaha karşı pes ettik ve çilingir çağırdıkk :roflol: Acayip maceralı bir gündü detayları biraz daha anlatırsam roman olacak o yüzden burada bırakıyorum :roflol: kaydirigubbakcemile3

Bendde işyerinde genelde kasanın üstünde unutyorum,Allahtan yabancı kimse girmiyor odama:asigim:

X