Anahtarn unutan var m?

geçmiş olsun:roflol:maaşallah nasılda sinirden kapıyı yıkmışsınsırnaşık şeymasraftanda kurtuldun tabi:icecream:

ben daha dun kapida kaldim anahtarlari diger cantamda unutmusum esim geldi oda evde unutmus sonra kapiyi kiricakti sonra dusundu komsunun penceresinden iceriye girdi balkon allahtan acikti kapisi boyle bi olay daha dun aksam basima geldi

Bende unutmuştum bi kaçkere sağolsun süpermen gibi bir yan komşum vardı ben onun eteğinden tutardım düşmesin diye oda dördüncü katta kendi balkonundan benim balkonuma geçip açardı kapımı.

ay bende çok unuturum ya kapının arkaasında..allah'tan bizim karşıda çilingirci var hemen çağırıom :) adam sırf bana çalışıo heheh

benimde başıma bekarlığımda geldi sevdiğim çocukla gece konuşuyorduk saat 12 evin dışında evde biran ışık yandı eyvah dedik annemler uyandı korkudan eve dönemedim bize gidelim dedi birdaha geri dönemem dedim olsun evleniriz dedi olmaz düğünle evlenmek isdiyorum dedim ama çarem yok çok korkmuştum evinin yanına gitdik anahtar yok kaldık dışarıda ben ağlıyordum anahtar yok deyince ağlamaktan vaz geçtim yalnız yaşıyordu lojmanda baya uğraştan sonra balkondan girmeyi başardı ama unutulmayacak bir anı oldu banada

bende bazen dışarıda kalırım ama en son dışarıda kaldığımda 3-4 saat kapıda beklemiştim ve babamlar çok kızmışlardı..o günden beri hiç dışarıda kalmadım:) çok zor oluyor dışarıda kalmak yaa:KK70::KK70:

unutmam mi? kac kere hemde, arada bi tekrarlarim.
komsunun tuvalet camindan girdim eve:roflol:
kizda diyo, bana ne ya.
anahtar alsaniza yaniniza,
la saf anahtar alsak sizin tuvalet caminda ne isimiz var demi:mymeka::roflol:

bende anahtarı evde az unutmam ..şimdiye kadar saysaydım rekorlar kitabına girerdim .
her taşındığım evin alt balkonundan çıka çıka uzmanlaştım .sirke falan mı katılsam ne maymunları da geçtim..lülülülülülü
ama kocişe hiç sölemiyom yoksam bana çok kızıyo yaaaa.:mymeka:..

bende içerde kaldım...:çok üzgünüm:

yaklaşık 2 ay once memlekete gıdecektık , temızlık fln yaptık , ben dus aldım anneme ben cıkıorm dedım ısım wardı otogara gelırım 10 dk ıcınde dedım tmm dedı.neyse ben o sırada odamda hazırlanıyorum annem benı cıktı sanmıs camları kapıları kıtlemiş kardesım bıraz sorunludur onu cıkarıcam derken benı cıktı sanmıs gıtmıs bunlar annem aradı benı nerdesın dıye bende kokoş susume duskunumdur ben hala hazırlanıyorum gıttıklerınınde farkına warmadım.annem aradı nerdesın dedı evdeım dedım kapılarıda kıtlemıs balkondan atlasam nolcak kapı acık kalacak camdan atlasam da aynı cunku memlekete gıdıcektık..neeyse snra annem geldi :roflol: actı kapıyı cıktım ben,sonra 1 saat sonrakı otobuse bınıp gıtmıstık :roflol:Şaka gibi :roflol:

çokk kaldım dısarda:) ama en son üniv1di sanırım yıne kaldım ben ama notlarım evdeydı malum oenmli bi sınavım vardı :KK43:((( napayımm derken aklıma geldı yan komsuya gittim durumu izah ettim balkondan balkona gecmıstımde öle girdim eve , bu arada evımde 8.katta... neysekı dusmedımkı burada bunları yazıyorum :KK70: bidaha hep dikkatli oldum tekrar balkondan balkona gecmek yemedide :)))
bide içerde kalmıstım ozamanda yine yan komsumuza seslendım anahtarı ona verdım komsum dısardan acıp oyle çıkabilmiştim evden :)))

cok SIK kapida kalmam dolayisiyla, evin yedek anahtari arkadasimda duruyo,
getirmiyom nolur nolmaz ne zaman kapida kalicam bellimi :roflol:

hayatimda bir kere kapida kaldim oda anahtar unuttugumdan dolayi degil temizlik yapiyordum kapilari actim karsilikli havalansin diye oglumda bebekti henuz biran disari cikmis bulundum ruzgar carpinca kapilar kapandi ve oyle dandik seydiki ruzgar carpmasinda dahi kapi icten kilitlenirdi oglum kaldi icerde tlf yok yanimda ingilizcem yok derdimi anlatacak tam o kadar apartmanda oturuyorum ben kosarak asaya indim koruma vardi bayan ona isaretle falan hem anlatiyor hem agliyorum kadin apartman yoneticisini aradi bulamadik aglamama dayanamadi oda birseyler yapmak istedi yine yabanci birinden tlf istedim esimi aradim ezbere biliyorum tabi numarasini onada ulasamadim kadincagiz yapacak birsey bulamayinca yan komsumun evinden girip onun balkonundan benimkine atlayip icerden kapiyi acti allahim ne kotu birgundu kadin olmasaydi aksam uzeri tam ne yapabilirdim bilmiyorum hala elim ayagim titrer aklima geldikce allah yardim etsin dikkatli olmak lazim her zaman

Son düzenleme:
gezmeye dışarı gidecektik tam kapıyı kapattım aklıma kapıda anahtar olduğunu almadığımı şarj ettim sonra eşimi diğer komşunun bakonundan geçirtmiştim zamanında birde eşim yokken yanımda anahtarı içeride koydum tlf etsem yok tlfonumda komşudan çilingirçi çağırtmıştım ah ah kafa işte şuan bulunduğum yerde çilingircide yokk bi kapanırsa yandıkkkk

ohoooo ho benim en meşhur huyumdur içerde dışarda heryerde unuturum ben anahtarımı onun için çilingirci sever beni eşimde hep dalga geçer hatta 4.5 yaşındaki oğlum bile dalgınım işte ne yapayımo kadar dikkat edeyimdiyorum ama bazen oluyo işte

Benim gibi unutkan biri kalmazmi hic kapida.
Hatta ben sadece kapida kalmadim.
Bir cok kereler de anahtari kapinin üzerinde unuttum.
yani dis taraftan kitleyecem diye kapiyi cekiyorum bir yere giderken
Ondan sonra da kapinin üstünde unutup gidip saatlerce disarida oluyorum.
Ama Allah'tan Almanya'da hirsizlik cok fazla degilde,evimi soydurtmadim
cok sükür.

Benim gibi unutkan biri kalmazmi hic kapida.
Hatta ben sadece kapida kalmadim.
Bir cok kereler de anahtari kapinin üzerinde unuttum.
yani dis taraftan kitleyecem diye kapiyi cekiyorum bir yere giderken
Ondan sonra da kapinin üstünde unutup gidip saatlerce disarida oluyorum.
Ama Allah'tan Almanya'da hirsizlik cok fazla degilde,evimi soydurtmadim
cok sükür.

bende canım senın gibi çok unuttum öle böle aceleyle okula gidecem die hep neysekı komsularım iyiler şukur hatta bikaçkezde kapı ardına kadar açık olede çok unuttum :))) komsular seslenmıs bana tabı ben yokum sonra kapıyı cekmısler ben aksam eve dondumdede anahtarı elıme verdıler :))) valla rezillik yaa... :KK70::KK70:

bende bikere kapıda unutmuşum kapıyı kilitlemek için dış taraftan takmıştım işin kötü yanı anahtarımı unuttuğumuda unutmuştum bütün gün gezdiğim yerlerde aramıştım nerde düşürdüm die ewe geldim bide baktım kapının üstünde :)))

bende iş yerimdeki dolaplarımın anahtarlarını evde unutmuştum,patronum geldi arabaya bindik gidiyoruz yarı yolda aklıma geldi anahtarlar olmadan dolapları açamam dolabı açamazsam üzerimi değişemem e o halde çalışamam neyse allah tan patronum çok anlayışlı birside dönüp anahtarımı almıştıkkkk..ben ucuz atlatmıştımm

Mesaimiz bitti evimize gitmiştik eşimle, o günde misafir gelecekti bende hazırlık falan yapıyordum evde koştura koştura, eşim de içecek bişeyler almaya gitmişti, neyse ben çatıya bi malzeme koymaya yukarı çıkıyordum ki, kapılar ceryan yaptı ve kapandı. Aksi gibi üzerimde şort ve ip askılı çok açık bir kıyafet vardı. İki kapı arasında kaldım dışarı çıkamıyorum, ve ocakta kaynayan bişeyler vardı o gün o taşacak ve ocağı söndürecek diye korkuyorum ve yeni evliyim evime ilk kez iş arkadaşlarımız gelecekti çok sinirlendim ama neyseki eşim erkenden geldi.

Diğeri ise bayram günüydü anahtarı kapının arkasına takmışım unutmuşum, sonra zyarete gidicektik ve kapıyı çektim, kendi anahtarıma bakmıyorum nasılsa eşiminki yanında diye. Sonra geldik anahtar boşa dönüyor açmıyor, Artık eniştem 2. kata balkondan çıktı ve camı kırdı öyle girdik ama cam masrafı oldu tabii.

X