- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
-
- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
tşk canım tabiki bi daha dikkatlı oluruz umarım senağlamakalmammı periyodik olarak çilingir çağırırız biz:roflol:
ev araba hepsinin anahtarını içinde unutmaya alıştım artık:icecream:
canım hiç istemezdim dişardan kalmayı ama oldu bi daha dikkatlı olurum :a015:kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoookgeçmiş olsun a.s daha dikkatli olursunuz bundan sonra a.s.
ohoo çok kaldım ben dışarda allahtan babmın iş yeri yakında gidip alıyorum hemen anahtarını sorun olmuyo o yüzden :) yoksa yanmıştık :)
çok boyle dışardan kalan herkese allah sabır vesin ben bu olaydan sonrada iş yerimde kaldım bende bi panik camda gelene el saladım gidene dişardan bi çoçuk kitledi beni yine bi çoçuk açtı kapıyı ya :sm_cool:sinirlenyorum ben kapda kalıncabende cok kaldim yaaaa,ögrencilik zamanimda kaldim birkere evsahibibalkona tirmanip acmisti bayaa bir ,utanmistim.gecendeevin anahtarini unuttum hemde kapida evimde 3 katli esimcatiya kadar ciktida evin icine girip kapiyi öyle acabildi benim yüzümden biri sakatlanacak bakalim :sm_confused:bu kimolacak
çoçuk olunca dahada insan panik yapar gecmiş olsun be arkadaş dikkat et olurmu :mymeka:yasakkelimeya valla sormayın anahtar unutmak kadar kotu bısey yoktur arkadaslar ben bır keresınde oglumla beraber markete gıtmek ıcın dısarı cıkıcam kapıyı cektım ama anahtar yok kapının arkasında kalmıs daha kotusu demır kapıda kıtlı ve ben ıkı kapı arasında kaldım . bu arada benım evım 1. katta oldugu ıcın dısta demır kapı ıcte tahta kapı var ve ben arada kaldım daha kotu olan oglum var yanımda .korktu ve aglamaya basladı o sınırle tahta kapıya nasıl vurdumu hatırlamıyorum ve kapının kılıdını kırdım bolece anahtarı aldım ama kapının zavallı kılıdı gıttı ıste boşe arkadaslarklava: klava: klava: klava: klava:
çok harika bi formulKötü Kazen hırsızlar gelyor bak dikkat edelim bizim işyerimiz bu yontemle açıldı ama bi şey almadılar çünkü para için girmişler Kötü Kazenben nasıl açtığımı söyleyim size belki birinin işine yarar bir pet şişeyi kesin kapının anahtar göbeğinin alt kısmından içeriye doğru yavaş yavaş sokun sağ elinizle tokmaktan kapıyı ileri geri itin sol elinizdeki şişeden kestiğiniz parçayı yukarı doğru çekin çok rahat açılıyor hatta anahtarınızı alıp kapıyı kapatın ve deneyin derim
tek anahtarı unutsam bazen kendimide unutuyom:roflol::roflol::roflol: