Anahtarn unutan var m?

esmer gxuxzeli

Bismillahirrahmanirrahim"
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
5.987
5
hiç kapıda kaldınız mı ben zavalı kaldım tatlicadiarzuaçilen dişarı çıkmam lazımdı bende hızlı çıktım kapıyı çektim tabiki o an hiç düşünmedim anahtar nerde diye işlerimi yaptım ve dondum bide baktım anahtar yok :1shok:ne yapım eşim ve oğlum yoklar ben kaldım dişardan kıvrandım durdum eşimi aradım onlarda şehir dişindalar dediki panik yapma git bi yerden kal ben yok kalamam annem evimin altında ama oğün yokoda başka yerde süprizzzzz çilingirçiyi çağır dedim eşime dediki bügün pazar ner den bulurum eeeee kaldım ben kapattım telefonu gittim kendime bi çıkış yolu bulmaya bi merdiven balkonda girim dedim malum kilo var bende ha gayret çıktım balkonda ee kapı ordada kitli ben ne yapım inemiyorumda ne yapim derken kapıyı zorladım ve nasıl olduysa açıldı bende girdim evime bi hırsız gibi ama çok zor üç saat sonra başardım evime girmeyi şimdi evin anahtarını dişardan sakladım bi daha merdiven tırmanmayım diye ok sevgiler hepinize:enbuyukkk:

kalmammı periyodik olarak çilingir çağırırız biz:roflol:
ev araba hepsinin anahtarını içinde unutmaya alıştım artık:icecream:

bende kaldim birkere kapida cöp atmaya inmistim oglumda icerde uyuyordu
birden ceyran yapti ve.... neyseki esim isten cikmis evin yolunu tutmustu
ama coook korkmustum oglum icin.

ohoo çok kaldım ben dışarda allahtan babmın iş yeri yakında gidip alıyorum hemen anahtarını sorun olmuyo o yüzden :) yoksa yanmıştık :)

bende kaldım komşularda kalıyo ben kendim açıyom valla 2 dakkamı almıyor banada komşumuz öğretmişti bazen 10 snde bile açılıyo ama çelik kapı değilse bende ev arkadaşıma öğretmiştim sağolsun haftada 1 bazen dahada sık kalırdı

ya valla sormayın anahtar unutmak kadar kotu bısey yoktur arkadaslar ben bır keresınde oglumla beraber markete gıtmek ıcın dısarı cıkıcam kapıyı cektım ama anahtar yok kapının arkasında kalmıs daha kotusu demır kapıda kıtlı ve ben ıkı kapı arasında kaldım . bu arada benım evım 1. katta oldugu ıcın dısta demır kapı ıcte tahta kapı var ve ben arada kaldım daha kotu olan oglum var yanımda .korktu ve aglamaya basladı o sınırle tahta kapıya nasıl vurdumu hatırlamıyorum ve kapının kılıdını kırdım bolece anahtarı aldım ama kapının zavallı kılıdı gıttı ıste boşe arkadaslar:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

bende cok kaldim yaaaa,ögrencilik zamanimda kaldim birkere evsahibibalkona tirmanip acmisti bayaa bir ,utanmistim.gecendeevin anahtarini unuttum hemde kapida evimde 3 katli esimcatiya kadar ciktida evin icine girip kapiyi öyle acabildi benim yüzümden biri sakatlanacak bakalim :sm_confused:bu kimolacak
çok boyle dışardan kalan herkese allah sabır vesin ben bu olaydan sonrada iş yerimde kaldım bende bi panik camda gelene el saladım gidene dişardan bi çoçuk kitledi beni yine bi çoçuk açtı kapıyı ya :sm_cool:sinirlenyorum ben kapda kalınca:eek:klava:

ya valla sormayın anahtar unutmak kadar kotu bısey yoktur arkadaslar ben bır keresınde oglumla beraber markete gıtmek ıcın dısarı cıkıcam kapıyı cektım ama anahtar yok kapının arkasında kalmıs daha kotusu demır kapıda kıtlı ve ben ıkı kapı arasında kaldım . bu arada benım evım 1. katta oldugu ıcın dısta demır kapı ıcte tahta kapı var ve ben arada kaldım daha kotu olan oglum var yanımda .korktu ve aglamaya basladı o sınırle tahta kapıya nasıl vurdumu hatırlamıyorum ve kapının kılıdını kırdım bolece anahtarı aldım ama kapının zavallı kılıdı gıttı ıste boşe arkadaslar:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:
çoçuk olunca dahada insan panik yapar gecmiş olsun be arkadaş dikkat et olurmu :mymeka:yasakkelime

ben nasıl açtığımı söyleyim size belki birinin işine yarar bir pet şişeyi kesin kapının anahtar göbeğinin alt kısmından içeriye doğru yavaş yavaş sokun sağ elinizle tokmaktan kapıyı ileri geri itin sol elinizdeki şişeden kestiğiniz parçayı yukarı doğru çekin çok rahat açılıyor hatta anahtarınızı alıp kapıyı kapatın ve deneyin derim

ben nasıl açtığımı söyleyim size belki birinin işine yarar bir pet şişeyi kesin kapının anahtar göbeğinin alt kısmından içeriye doğru yavaş yavaş sokun sağ elinizle tokmaktan kapıyı ileri geri itin sol elinizdeki şişeden kestiğiniz parçayı yukarı doğru çekin çok rahat açılıyor hatta anahtarınızı alıp kapıyı kapatın ve deneyin derim
çok harika bi formulKötü Kazen hırsızlar gelyor bak dikkat edelim bizim işyerimiz bu yontemle açıldı ama bi şey almadılar çünkü para için girmişler Kötü Kazen:eek:klava:

Bende devamlı anahtarımı orda burda unuturum. Berberde, markette, gezmeye gittiğim evlerde ama özelliklede evin içinde bırakıp giderim.

anahtarima uzun bisiy taktim boynuma alip oyle cikiyomm dana gibi yanii:roflol:
asla unutmam anahtarimii mumkunmu boynumdayken onubiyerde unutmak

X