Anahtar ve hırsızlık iftirası

Allah var uzulmeyin ama surekli paraları kayboluyorsa aile icinden olabilir

Bence bunlar sırf anneniz boşandığı içindir. Anadolu insanı işte boşanan kadına kötü gözle bakıyor. Kiradaki evlerimizden birinde boşanmış genç bir kadın sormuş, babam kiradaki evin komşularından biriyle konuşurken aynen şunları dedi "Size sıkıntı çıkartır diye başkasına söz verdim dedim size sorarsa siz de öyle deyin boşanmış kadın sonuçta" ev dediği de müstakil sobalı baya eski bir ev kirası 200-300 tl. Sizin,annenizin,abinizin bir hatası yok. Bahanesi olmuş sadece.

Babanızı anneniz boşadıysa babanız doldurmuş olabilir annenizden hırsını çıkarmak için abinizde annenizin yanında durduğu için onu kurban etmiş olabilir
Ya da babanız gittikten sonra sizi yada annenizi kıskanmış olabilir eşinden
İletişimi kesin aramaya devam ederseler polise başvuracağınızı söyleyin suçluysak biz çekersiz suçsuzsak iftiradan siz çekersiniz bizim çekinecek bişeyimiz yok diyin

Paralar inşaallah çalınmaya devam eder de eğer gerçekten öyle bişey varsa tabi suçsuzluğunuzu anlarlar, ama bence hırsızlık falan yok insan korkar birinin düzenli eve girdiğini düşünse yada önlem alır yada ortamı ayarlar suç üstü yapar ama asla 2-3 ay bekleyip sonunda sadece lafla oğlunuz para çaldı demez

Üzülmeyin boşver hayatınıza bakın siz kendinizi biliyorsunuz sonuçta gerisi önemli değil. Buma benzer olay yaşadım. Eşimin teyzesıyle aynı bınada oturuyorduk. Evimden para altın yüzük gibi şeyler calındı. Onlardan başkası olamazdı cunku daha önce komsularından da çalmıslar. Ben aramız kötü olöason dıye sustum. Daha sonra kavga ettık bu konu hakkında ve beni kendi evlerınden altın çalmakla sucladılar. Şok oldum o bahsettıklerı odaya hıc girmedim hep kapısı kapalıydı ve o an dedim arayın polisi benden şikayetçi olun gelsinler baksınlar dedim. Bende sizden şikayetçiyim iftira attınız dedim ve korkudan sustular. Çünkü kendi evladının altınlarını çalan kadındır kendısı konu uzamasın adı cıkmasın dıye sustular. Sizinki de kesin evden biridir suçu size yıkmaya calıstılar

Yeğeni falan varmı yada eve giren yakın akraba falan
Yeğenleri var evet. Hatta gözümle görmedim kimsenin günahını alamam ama bu kadının bir yeğeni var ve sürekli bunlardan para istiyor. Ama sürekli... Bazen acaba o mu diye düşünmedim değil Allah affetsin. Bunun dışında birkaç yeğen daha var kıt kanaat geçinen. Ama sadece bu biri beni düşündürmüştü.

Keşke biz de böyle yapsaydık. Direkt polis çağırsaydık. Ama annemler sinirden daha çok üzüntü ve şok yaşadıkları için akıllarına bu gelmemiş. Annem zaten günlerce ağlamış... İnternetten baktığımda evin faturaları falan hala ödenmemiş, evi internete de koymamışlar. Bilemiyorum hala bizden bir şey mi bekliyorlar. O ev bi kiraya verilse biraz daha rahatlarım. Yaralarımızı da zamanla saracağız başka çaresi yok.

Bazen düşünüyorum bunu da. Ama bu kadar cahil değillerdir herhalde diyorum. Olan bize oldu.

Bu şekilde atılan bir iftiraya suç var mı bilmiyorum. Emin olsam ceza alacaklarına bir kez daha aradıklarında direkt polise giderim. Ama bence bir şey çıkmaz.

Ben de bunu diliyorum. Ya da bu işi yapan ortaya çıksın da ömür boyu vicdan azabı çeksinler. Allah kul hakkıyla yanıma gelmeyin diyor, onlar kul hakkıyla gidecek. Eninde sonunda ödeşeceğiz ama yaralandık.

Hiç üzülmeyin, o apartmandan sadece hırsızlık iftirasıyla kurtulduğunuza şükredin, buna şükür mü olur demeyin, bence ortada bir hırsızlık yoktu, sürekli babanızdan dem vurmalarının altında yalnızca evi daha fazla kirayla başkasına verme düşüncesi de yoktu bana kalırsa, yazacağım şey çok kötü kalpli gelebilir lakin şu hayatta o kadar kötü insan gördüm ki olmaz demem olur mu olur.
Annenizle babanız ayrılınca onlar annenizi potansiyel tehlike görmüş olabilirler, yalnız kadın kocalarımıza musallat olur diye birbirlerine fitne vermiş dahi olabilirler, yani aslında hiç de iyi insanlar değillermiş, kalpleri kara insanlarmış, babanız gidince gerçek yüzlerini göstermişler, hırsızlık iftirasıyla kurtulduğunuza şükredin dedim çünkü orada yaşamaya devam etseniz annenizin namusuna da iftira atabilirlerdi.

Çok üzüldüm o kadar içtenlikle anlatmışsınız ki. Sizin ve annenizin üzüntüsünü derinden hissettim. Şuan unutmaktan başka çareniz yok gibi.

Hic kimse ,hic kimseyle böyle anahtarlar üzerinde duracak kadar samimi olmasin lütfen ! Hic gerek yok buna ayrica.Hayatimin hic bir döneminde kimseyle bu denli samimi olmadim.Mesafeli bir yasanti her zaman huzurdur.Insallah zaman icinde bu yasadiklariniz basılır ve unutur her iki tarafta.Iftira cok kötü bir kul hakkidir,vay atana.

Olay baştan aşağı saçmalık. Evinden belli aralıklarla toplam birkaç bin TL para çalınıyor, korkup ya da paranın derdine düşüp polise dahi gitmiyorsun. Halbuki iş bir parmak izine bakıyor. Onu geçtim kapının kilidini dahi değiştirme zahmetine girmiyorsun. Olayı fark ettiğin an sıcağı sıcağına apartmanı da ayağa kaldırmıyorsun, kapısını çalıp sen benim evime mi girdin diye hesap sormuyorsun da bilmem kaç ay sonra söylüyorsun para çaldınız diye. Saçmalığın daniskası.

Annenizi, sizleri zayıf görüp sadece iftira atmak için yapmışlar gibi geliyor. Zaten taşınıp gitmişsiniz. Üzülmeyin artık, hayatınıza bakın. Olan olmuş. Telefonlarına da çıkmayın.

Bizim hakkımızda konuşmaya iftira atmaya devam ederseniz ya da arayıp rahatsız ederseniz savcılığa suç duyurusunda bulunacağız diyin. Korkup susarlar belki.

Buna benzer bir durumda evin içinden farklı zamanlarda bilezik. para vs. kaybolmuştu. Elbise dolabında kıyafetlerinin arasında saklıyormuş kadın. Banada gelen temizlikçi kadını suçlamışlardı. Ama durum anlaşıldıki kocası almış habersiz. Bunu öğrendikleri halde kadından bir özür bile dileyip helallik almadıkları gibi haber bile vermediler. Başka bir akrabasından duymuştuk kadının.
Yani evlerinin içinden biridir kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…