Anahtar ve hırsızlık iftirası

Çok teşekkür ederim desteğiniz bana her gün daha da iyi hissettiriyor. Bu adam benimle telefonda bu şekilde konuştuğu günün ertesi abim ve annem bir iş için yine o semte gittiler ve dışarıda denk gelmişler. Adam biraz paniklemiş sanki dün dedikleri için abim ondan hesap sormaya gelmiş gibi sanki endişelenmiş ve dün o şekilde öten adamın o gün hiç sesi çıkmamış. Oysa ki ben sinirlenmesin diye abime söylememiştim bile. Bir kez daha arayacak olursa hem ağzıma geleni söyleyeceğim hem de aileme danışıp şikayetçi olacağım. Başka türlü huzur bulamayacak gibiyim. Keşke bu kadar takıntılı olmasam.

İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler ya. En çok abine üzüldüm. Buraya yazdıklarını düzenleyip onlara mesaj at. Karşılıklı destej olunduğundan bahset. Affetmeyeceğini söyle. Hangimizin hakkı geçtiyse diğerine haram olsun de kapat.

Ben de abimi çok dert ediyorum. Babası arkasında durmadı, iftiraya uğradı vs. Kimseye de mesaj atmak iletişim kurmak istemiyorum. Öyle yüzsüzler ki hala bizi suçluyorlar. Bana resmen neden abinin tarafını tutuyorsun demeye getiriyorlar.

Bence mesele boşanınca kira ödemez değil de sanki apartmanda dul bir kadın var kocalarımızın aklına düşer vs gibi bir görüşte olduklarını düşünüyorum.
Bir de hiçbir zaman para muhabbetine girdiğin insanla çok aşırı sıkı fıkı olmayacaksın ne demişler dostla ye, iç; alışveriş etme demişler.
Ailenizde de var küçük hatalar kaç sene yaşanırsa yaşansın mesafe sınır koymamışlar çok mıç mıç olmuşlar hani borç almak yerine göz ameliyatını ev sahibi vs yapmış maddi destekte bulunmuşlar size hayatınızda söz sahibi olmuşlar
Benim dedemle babaannem neredeyse 40 yıldır aynı yerde oturuyorlar komşuları hep aynı ama komşu ilişkileri bu kadar iç içe değil.

Neyse kurtulmussunuz. Bosverin artik. Her yerden engelleyin onlari.

Bir daha kimse ile.boyle.icli dişli olmayın ders olsun , anahtarı kapı üzerinde bırakmak büyük risk haberlerde okuyoruz akrabalar birbirini bogazliyor. Annenize üzüldüm ama yapacak bişey yok alışacak mecbur yeni düzenine , hakkınızda hayırlısı olsun

Bu tek taraflı olan bir şey değildi. Zaten 4 katlı bina. Birinde biz, birinde ev sahiplerimiz, birinde ablası diğerinde de yine yıllardır orada oturan bir kiracı var. Hepimiz böyleydik. Bizim de evimizde kaybolan şeylerimiz oldu ama bunlar gibi sinsi olmadığımız için binamızdakilerden bilmedik, düşünmedik bile hiçbir zaman. Artık insanlara güvenmiyoruz zaten.

Anahtar yıllardır kapının üzerindeydi hiçbir sorun yoktu da babanız gittikden sonra mı sorun oldu , bahane hepsi içinizi ferah tutun .
Her insanın olaylar karşısında tepkisi farklıdır , bazısı umursamaz bazısı elinde olmadan günlerce düşündükçe düşünür üzülür beyninin içinde devamlı döner o olaylar , üzülmeyin hayatınıza odaklanın

Haklısınız. Ben 2.gruptayım sanırım. Ama gerçekten buradan aldığım destekle çok çok daha iyiyim. Çok teşekkür ediyorum

Canım sonuna kadar okudum umarım şimdi iyisindir. Keske senin icin yapabilecek bir şeyim olsa.bu durumun minicik halini bende yaşamıştım babaanneme annem bakardı kadın olmayan paralarımı çaldılar diye bizi suçlardı. Anneniz için zor bi durum ama böyle çirkin davranabilecek insanlarla daha fazla zaman gecirmememniz daha iyi olmuş. Bazen ayrıldığı yerden kopması lazım. Abinizin eminimki desteğe ihtiyacı vardır siz olabildiğince ona onun yanınızda olduğunu belli edin.bazen hsadece birinin yanımızda olduğunu bilmek yeter.ve mazlumun ahı indirir şahı en iyisi Allaha emanet etmek.maddi sıkıntılar bie şekilde asılır ruhunuzu yıpratmayın hepiniz sagliklisiniz berabersiniz.

bizim komşumuz vardı yeni gelindi.ablamı çok kıskanırdı daha doğrusu kocasını kıskanırdı.altınlarımı evliliğimi kıskanıyorsun diye ablama iftira attı ,bize geldi annemle kavga etti altınlarımda gözü var diye.garibim günlerce ağladı ablam.sonra bunlar taşındılar ,yeni evlerinde yangın çıkmış ve tüm eşyaları ,altınları falan yanmış,bulamamışlar.ablamdan helallik almaya geldi.yani kardeşim elbet allah bu dünya da sana ilahi adaleti gösterecek.sabret ve üzülme.

Yazık zavallı insanlar evleri paraları var insanlıktan nasiplenememişler bir kibrite bakar aynı duruma gelmeleri.. diyecek lafımı unuttum şunlara sövmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…