AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok iyi oldu özelden yazman ama ben yazamıyorum (diğer arkadaşlarda beni anlayışla karsılarlar umarım)
benim aldırma zamanım geçti zaten 11+5 su çiçeği geçirdim persembe heyete girdim %2 riks var ancak bu oranla alamayız dediler
1.ay sonra amiyosentez yapacaklar orda bebegin göz kulak riski çıkmıyorki dediğimde her hamilelikte bir riks var dediler 3 tane profesör hiç birsey yapamayız dedi(Çapa'dan Recep Has,ibrahim Bey birde bayan vardı)
çok korkuyoruz çok tedirginiz internette pek bu durumda annelerle karsılasmadım senin yazını okuyunca ısrarla sana yazdım lütfen kusuruma bakma
sanada hayırlı olsun bebeginle saglıklı hayırlı yıllar dilerim
bana önericegin birsey varsa yardımcı olursan sevinirim

anladım canım umarım herşey yolunda gider ki alamayız olayına ben inanmıyorum 5. ayda 3lü tarama testinde özürlü çıkan bebekleri bile artık alabiliyorlar.
ben türkiye hastanesinde prof. selçuk özden'e gitmiştim perinatolog sadece cuma günleri türkiye hastanesinde oluyor gerçekten çok iyi bir doktor hatta bana daha gençsin aldırma olayınıda atlama demişti.
sanırım bebeğinin tam durumu 5. ayda iyice ortaya çıkar umarım bebeğin sağlıkla dünyaya gelir.

çok sagol Allah razı olsun Arkadaşım
Çapadaki profosörlerde çok iyi doktorlar hatta bu sitede bile methi çoktu
%2 bu oran az diyorlar normal gebelikteki riksle aynı orandasın diyorlar dediğim gibi heyetten gecemeden kanunen aldıramazsın diyorlar
dediğin dogru heyete girdiğim gün 6.5,7,8 aylık 3 kişinin hamileliğini sonlandırdılar risk oranı %50 ise gebeliği sonlandırıyorlar
isim için çok teşekkür ederim benim kendi kadın dogum doktorumda bu riske girmeyip aldırmamı önerdi ama cerrahpaşa ve çapa rapor vermeden aldırmayı raporsuz kimse yapamaz dedi
(senin su çiçegin ve hamileliğin 10 haftadan önce yasadığın için prosedüre magruz kalmamıssın bizim durumumuz zorlu)
13.ocakta amniyosenteze girecegim sonradan 4.boyutlu usg girecegim ama gözlerinin görüp görmediğini kulaklarının duyup duyamadığını yine bilemiyecekler beni korkutan bu ....birde ben hastalığımı çok yogun geçirdim 12.gün bulasıcılığım geçmedi 20 gün oldu hala döküntülerim var.
4,5,6 aylık gebelikte sorun olmuyor yasadık diyorlar
ilk 3 aylık 2 kişinin gebeliğinin sonlandırmadık ama saglıklı dogdular dedi ben bu kadar sanslı olmazsam dediğimde bu sartlarda sonlandıramayız dediler onlarda kendi sartlarınmda haklılılar belki ama
benim durumumuda görseniz aklımı yitirmek üzereyim huzur kalmadı çok tedirginim Rabbim yardım etsin insallah.
sanada tekrardan tesekkür ederim seni mesgul ettim ama bilgi alacagım kimse yoktu tekrardan bu konudaki insanlardanda özür dilerim (olmasında insallah sıkıntısı acısı çok zor)

merhaba arkadaşlar..bende bu işle tanışalı 3ay oldu.arkadaşim bu işte benıde üye yapmak istiyo ancak ben güvenemiyorum..lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız..2küçük çocukla para kazanılabilirmi bu işte..yorumlarızı beklıyorum..

slm kızlar temsilci olan biri bana yardım edebilir mi...amway ,in makyaj fırçası setini duydum...fiyatını öğrenebilir miyim...

Merhaba arkadaşlar ; banyodaki kireç lekeleri için banyo loc.u mu yoksa zoom umu tavsiye edersiniz.kimileri zoom diyor kimileri de banyo loc. diyor.bende zoom u denedim epey çıkardı ama birazcık kireç kalıntısı kaldı banyo loc.u banyoda daha iyi sonuç veriyorsa onu deneyeceğim.kullananlar yorumlarını yazabilirler mi acaba?

zoom yağ sökücü olarak kullanılır,genelde mutfakta tercih edilir.bende banyo temizleyici tavsiye ederim

arkadaşlar artık bende amway satış temsilcisiyim :) Size danışmak istediğim bir soru var. Araba camı suyunu kullanırken ölçek olarak kapağını mı kullanıyoruz yoksa şişeyi mi kullanıyoruz.Ben herhalde diğer ürünler gibi kapakladır diye düşündüm ama sponsoruma sorayım dedim o da önce kapakla dedi eşimde su deposuna (su deposu yaklaşık 3 litre su alıyor) 5 kapak kattı ve arabaya doldurdu ama sponsorum tekrar aradı ve sanırım yanlış söyledim kapakla değil mesela 3 litre alıyor ya sen 1 buçuk litre koyacaksın dedi banada 1 buçuk litre çokmuş gibi geldi çünkü 3 şişe yapıyor ve bu da neredeyse 80 tl.ye geliyor ve benim eşim şantiyede olduğu için su deposu 1 haftada bitiyor malum şantiyede araba camı mahvoluyor . Sizden ricam araba camı suyunu ne ölçüde koycağımızı bana açıklarmısınız.Acil.Eğer yanlış koymuşsak akşama doğru bir şekilde koymamız lazım malum kış şartları gece donarsa bu defa da onunla uğraşmayalım bir de.

Arkadaşlar merhaba ; ben 29 yaşındayım ve karma bir cilt yapım var.Ayrıca gözeneklerim çok açık ve her ne kadar çevremdekiler kabul etmese de cildim yaşımdan daha yaşlı gibi görünüyor :) Şimdi size sorum sizce ben amway beautycycle toprak serisini mi yada hava serisini mi (hava serisinde normal ve kuru ciltler için diyor ama yine sponsorum yaşlanmaya karşı olduğu için kullanabilirsin dedi ne derece doğru ) yoksa Artıstry tıme defıance serisini mi kullanmalıyım ? Birde Artıstry tıme defıance serisinin ve amway beautycycle hava serisinin yaş şartı varmı genelde yaşlanmaya karşı olan ürünlerde 30+ ve 40+ yaş şartları oluyor ya uzmanlar bu yaşlardan 6 ay önce bile bu ürünleri kullanmayın sakın diyorlar.Lütfen bu konuda yeterli bilgiye sahip olan arkadaşlar beni aydınlatsınlar yoksa cildimi o kadar kafaya taktım ki çıldıracağım.

Kuralları tekrarlamak isterim

1.) öncelikle Konu açmayı düşündüğünüz marka adına başka bir üyenin açmış olduğu konu varmı diye araştırınız eğer aynı marka adı altında başka bir konu varsa lütfen siz de açmayın aynı içerikli birden fazla konu açmak yasaktır

2.) kadınlar Kulübü forumumuzda satış reklam temsilcilik teklifleri kesinlikle yasaktır.
ÖRNEĞİN:farmasi , amway, avon vs. markasına üyeyim sizleride üye yapmamı isterseniz lütfen bana msj atınız gibi mesajlar konular kesinlikle yasaktır

3.) Aynı markaya ait paylaşım konusu mevcut iken
ÖRNEĞİN: arkadaşlar oriflameden loremsten vs. sipariş giremiyorum lütfen yardım edin
gibi konu açmak kesinlikle yasaktır
bu tür soru ve sorunlarınızı o markaya ait paylaşım başlığından mesaj ile sorunuz

4.) Markaların paylaşım konularına izin verilmektedir reklam promosyon duyuruları için lütfen konu açmayınız
ÖRNEĞİN: AVONun şu parfümü bu ay indirimde kaçırmayın
gibi konu açmak kesinlikle yasaktır

TEKRARLIYORUM
FORUMUMUZ ARACILIĞI İLE
TEMSİLCİLİK TEKLİFİ ÜRÜN SATIŞI-TEMİNİ KESİNLİKLE YASAKTIR

Amway ürünlerinde yaş kısıtlaması yokdur. Cildinizin ihtiyacına göre istediğini kullanırsunuz. Artistriy serisi daha profesyonel bir bakım sunar. 12 haftada sonuç alırsınız.

acaba üyelik iptali yaptırabilirmiyim ücretimi geri almak kaydıyla çünkü pişman oldum

İlk altı ay içinde üyelik iptali yaptırabilirsiniz. Tabiiki size gelen kitapları da iade etmek üzere...

merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum ve anlamadığım bir çok konu var,bana gelen kıtapçıkla sponsorlarımın söyledikleri uyuşmuyor.birde 5yılda emeklılık dıyorlar sponsorlar ben kıtapçıklarda ve sitede buna benzer bişey duymadım boyle bişey varmı.sponsorum artık tek koldan yukselıyoruz herkesın ayrı 6kol açması yok artık bıze gelen üyeleride sizin altınıza üye yapıyoruz dedi hatta benim haberim yoktu en kıdemlı sponsorumuz benım altıma hemen birini üye yapmış.bende netten sayfama gırdım müşterilerim falan yazıyo oraya baktım kımse görünmüyo ben anlayamadım bu işi bana bildiklerinizi anlatırsanız mesut olurum:)

meraba bende yeni üye oldum müşteri olayı sana internetten şipariş vermek isteyenler amwayin sitesinde senin sayfana müşteri olarak kayıtlı olması lazım altında üye olanlarıda puanlarım bölümünden görebiliyorsun. satış nasıl yapacağımı bilmiyorum bende heryere giderken birkaç ürün yanımda götürüyorm temizlik daha çok gidiyor kozmetik biraz pahalı senin satış tekniklerin varmı?

canım ben 1ay bayılık çalışması falan hepsiyle ilgilendim,2çocukla çok zor oluyo biyerlere gitmek falan çocuklarım hastalandı bende evden sipariş alıp sadece satışını yapmayı düşünüyorum şuan elimde pek ürün yok ama olunca bende biyere giderken ben bu işe başladım ürünleride çok kalıtelı diyorum bılenler ilgilenler istiyolar yada demo yapıyorum bazen bilmeyenlerde yağ sökücüyle metal parlatıcı çok beğeniliyo..ben böyle yapıyoyorum ama çocuk yoksa yada bakan varsa eğitimlerine katılırsan sponsorunda iyiyse kazançlı ve eğlenceli bi iş. bol başarılar canım..

mrb ben de aynen iki çocuğum var bitanesi 2 yaşında , satış zor oluyor ama gittiğim yerlere götürüyorum ürünleri satıştan çok üye yapmakta fayda var ama üyelik ücretli olduğu için zor oluyor

merhabalar bir şey danışacaktım sizlere...benim saçlarım ince dipleri yağlıya dönük uçları kuru...az değil ama az gibi duruyor ince olduğundanbana bir satış temsilcisi 3 şey önerdi al bunları mutlaka gelişmeyi görürsün dedi...
selenium e
satinique scalp serum
satinique volumising hair cleanser

ve ben bunları aldım...bugün kullanmaya başlıycam...sizce bunlar benim için doğru ürünler mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…