AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

fırça seti iyi diye duymuştum indirime giriyor mu acaba bu set? bilgisi olan var mı?tşk
hiç de amway satan kimseyi tanımıyorum en iyisi kuaförüme sorucam

amwway in katalog fiyatı seneliktir. ben henüz indirime girmiş bir ürününü görmedim..
eğer sormak istediğin avon oriflame vs gibi firmaların aya ay değişen fiyatlarındaki gibi bir durumsa hayır.
amway senelik olarak katalog çıkarır ve fiyat sabittir

satış yapan arkadaşında iade faturası yada ürün kağıdıda vardır.
onunla birlikte arkadaşın iade edebilir.
para iadesi 90 gün içinde olur.
%100 müşteri memnuniyeti üzerine kuruludur.
herhangibir sorun yaşamaz arkadaşın

üürn alındıktan 90 gün içinde iade edilebilir.
makul oranda kaldıysa yada memnuniyetsizliğinizi gösterecek miktarda kaldıysa
kutu boşsa ve memnun değilseniz alıcakmalrını sanmam

arkadaşlar amway ın loc adlı urununü okudum forumda. Mucizeler yaratıyor sanıyorum. Amway kataloguna nerden ulaşabilirim. Birkaç ürünle ilgili fiyat istiyorum da..

amway in sitesinden tüm ürünlere ulaşabilirsiniz.
yada etrafınızda mutlaka bunun satışını yapan birileri vardır.
tavsiyem eğer almayı düşünüyorsanız etrafınıza bir danışın en azından üye olmayacaksanız belki daha uyguna size verirler :)

kızlar amway ın pudrası nı kullanan varmı birde oğlum da egzama var ne önenirsiniz kızlar ben üye olmak istiyorum nasıl olacağım bilgi istiyorum

pudrası ve makyaj ürünleri kaliteli.
sonuçta ten uyumu...
egzama için ise ballı sabunun cilt hastalıklarına iyi geldiğini bildiren kullanıcılarım var. deneyebilirsin

üyelik ücreti 45 lira fakat daha sonra hemen sipariş vrmek şart mı..

daha sonra sipariş vermek için belli bi tutar şartı var mı? hani 200 tl nin altında sipairş girememe gibi?

üyelik ücreti 45 lira fakat daha sonra hemen sipariş vrmek şart mı..

daha sonra sipariş vermek için belli bi tutar şartı var mı? hani 200 tl nin altında sipairş girememe gibi?
Hayır canım öyle bir kural yok sadece Alışverişinî 100 tl ye tamamlamanı öneriyoruz. Kargo bedelî olan 12 tl yi ödememem için

Arkadaşlar
Yıllarca evimde Amway kullandım ve Başkalarından satın aldım;son siparişimle birlikte artık satış ve tanıtımını da yapmaya karar verdim çünkü çok başarılılar. O kadar çok deterjan,temizlik ürünü,kişisel bakım ve makyaj ürünü kullandım ki,sonunda en az zararlısını buldum diyebilirim. Arzu eden arkadaşlar diğer markalar hakkında da benden bilgi alabilirler.
Tüm sorularınız için benle irtibata geçebilirsiniz.
Sevgiler..

merhaba bende girişimci olucam önce siparişleri topladım 150pd oldu 200e tamamlamak istiyorum. Negibi avantajları olucak benim için üyelik ücretini ödemek istemiyorum. toplam tl ücretime % 30 indirim mi yapılacak ve nekadar hediye kuponum olucak. birsonraki siparişimde neye dikkat etmem lazım cevaplarsanız sevinirim.

Canım şimdi önce üye olmak zorundasın. 45 Tl ödemeden Serbest Girişimci olamazdsın. Kaldıki zaten topladığın siparişlerle daha ilk siparişinde o üyelik ücretini çoktan çıkartır karın. Ayrca kendine yapacağın alışverişlerde de %30 indirimli alırsın. İstersen seni sisteme üye yapabilirim. Sormak istediğin başka şeyler olursa yardıkmcı olabilirim.

Cevap verdiğin için teşekkürler. Peki bu %30 indirim bize geliş fiyatından mı indirim oluyor yoksa normal satış fiyatının %30 umu ?

Güneş lekelerini temizleyen ürün arıyorum birde amway parfümleri hakkında bilgi verir misiniz. yaz için ferah ağır olmayan erkek kadın parfümleri hangileri.

Güneş lekelerini temizleyen ürün arıyorum birde amway parfümleri hakkında bilgi verir misiniz. yaz için ferah ağır olmayan erkek kadın parfümleri hangileri.

artistry nin aydınlatıcı öz adlı bir ürünü var kesinlikle öneriyorum doğum ve güneş lekeleri için birebir

şimdiye kadar amway ürünleri hiç kullanmadım.. benım astımım ve eşimin de alerjisi olması nedeniyle bir hafta önce amwaya üye oldum.. ilk siparişimi 2 gün içinde vermem gerek.
amwaya uzun süredir uye olan arkadasların önerilerini bekliyorum:)
hang, ürünleri almalıyım nelerden özellikle memnunsunuz?

canım mutlaka loc al bulaşık mak. det. ve şıvışını al şonra çamaşır det. ve her cinş kumaş beyazlatıcışını yani hepşi ama hepşi güzel yavaş yavaş dene işterşen ve mutlaka şuyla karıştırmak için olan aparatrlarını al onlarla güzel olouyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…