bnada yardımcı olabilimsnz bnm cildim yağlı bunun için temzlıyecı köpuk tonık nemlendirici vs almak istiyorumda fiyatlarıyla ilgili yarımcı olursanız sevınırm :)
selam immortal
size Amway Artıstry essentials Dengeleyici Sistem setini kullanmanızı öneririm.
Cilt Bakım sistemleri bir temizleyici, bir tonik ve bir nemlendiriciden oluşmaktadır. Bu urunlerin hepsi klinik ortamda test edilmiştir ve üç adımda birlikte calışarak daha sağlıklı görünen bir cilt yarattıkları saptanmıştır.
Dengeleyici Sistem Seti
Karma-yağlı cilt için gün boyunca parlamayı kontrol edecek üç basit temel adım. Bütün ürünler yepyeni Üç-Dengeli (Tri-Balance) Kompleks içerir. Kompleks içerdiği Hint inciri ve açerola kirazı ile suyu dengeleyerek cildin doğal nem barajını güçlendirir, cildin su ve yağ dengesini stresli ortamlarda yaşamayı başaran bitkilerde keşfedilen fito-faktörlerle eşitler.
Her yağ içermeyen ürün bir sonrakinin performansını destekleyerek gün boyunca sürekli yağ kontrolü sağlar
1-ARTISTRY™ essentials Dengeleyici Temizleyici
Cilt bakımında ilk adım daha taze, daha dengeli bir cildi ortaya cıkarmak icin temizlemedir. Doğal temizleyici maddeler Soğut Kabuğu ve Zencefil icerir. Bu maddeler cildi soymadan aşırı yağı nazikce yok eder.
Bunyesinde bulunan patentli Cilt Yenileme Teknolojisi ile cildinizi her temizlediğinizde puruzsuz, dengeli gorunen cilde kavuşursunuz.
Doğal yağ kontrol edici bileşenler iceren urunle her gun, gun boyunca taze bir yuze sahip olacaksınız.
2-ARTISTRY essentials Dengeleyici Tonik
Cilt bakımında ikinci adım cildi toniklemek ve enerji vermek, boylece taze ve mat bir gorunum ortaya cıkarmaktır. Bu cok etkin iki aşamalı tonik makyaj kalıntılarını, kiri ve aşırı yağı etkince yok ederek cildinizi ferah hissetmenizi sağlar. Formulun bulanık kısmı “dengeleyici karışı”dı. Dengeleyici karışı benzersiz bir mikro sunger teknolojisi ile yuzey yağarı ınormalleşirir. Burnet Root (Mesine Koku) ve Kakadu Eriğ doğl bileşnleri icerir.
Her uygulama cildinizin gun boyunca dengede kalmasını sağlar.
3-ARTISTRY essentials Dengeleyici Losyon SPF 15
Cilt bakımında ucuncu adım cildi nemlendirmek, dengelemek ve korumaktır.
UVA/UVB’ye karşıguneşkalkanıve patent başurusu yapımışserbest radikal koruması her kullandığııda cildin erken yaşanma belirtilerinin onlenmesine yardı eder. Hafif losyon nazik işevli mikroskobik süngerler ve matlaştırıcı tozlar sayesinde parlamayı önler. Patentli koruma kalkanı formullu urun cilt yuzeyi uzerinde antioksidan etkisiyle, cevre kirliliğne karşıkoruma sağar, SPF 15 cildin cevresel streslere karşı korunmasına yardım eder.
Üç-Dengeli Kompleks icindeki doğal yağ kontrol edici bileşenler NUTRILITE™Keklik otu ve Tarçın kabuğu ile cildiniz gün boyunca mükemmel bir dengede görünecektir.
XXXXXXXXXXXXXXX