• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

amwayla müşteri olarak ilgilenmek isterim...ürünler hakkında biraz bilgi verbilir misin..resimli olursa çok makbule geçer

canım amway tüm cilt bakımları, ev temizlik ( bitkisel) ürünleri , zinde yaşam ürünleri ( vitamin vb) su arıtma ve mutfak araç gereçleri yani her alanda günlük kullandığımız geniş yelpazesi olan uluslararası köklü bir fırma.
hangisiyle ilgilenirseniz seve seve yardımcı olurum

ben de amway ile yeni ilgilenmeye başladım. saç bakım kapsülleriyle ilgili bilgisi olan var mı? tekrar saç çıkmasını sağlıyor mu?

ben de amway ile yeni ilgilenmeye başladım. saç bakım kapsülleriyle ilgili bilgisi olan var mı? tekrar saç çıkmasını sağlıyor mu?

SATINIQUE Saç Derisi Serumu:

Saçınız ve saç deriniz için güzel ve uzun süreli bir çözüm! SATINIQUE Saç Derisi Serumu daha güçlü, daha düzgün, daha sağlıklı görünen saçlar yaratılmasına yardım etmek için saç derinizin yumuşaklığını geliştirmek üzere hızla çalışır.

Gözle fark edilebilen sonuçlar: Tek bir uygulama bile saçı ipeksi bırakır – saç dört kez daha düzgündür ve taranması %70 daha kolaydır! 15 günlük Yeniden Canlandırma Planının (gün aşırı kullanım) takip edilmesinden sonra kullanıcıların kuru saç derisi dökülmesinde* % 53 azalma görülmüştür. İlk saat içinde nemlenmede ortalama % 83 artış görülmüştür – nemlenme 24 saate kadar dayanır!

Birim: 8 x 6 ml şişe

Özellikleri:Ürünün saça ve saç derisine masaj yapılması saçları uyaracak, besleyecek, nemlendirecek ve güzel, daha sağlıklı görünen saçlar ortaya çıkması için ideal bir ortam yaratılmasına yardım edecektir.
Tek bir uygulama bile saçta ipeksi yumuşaklık sağlar – saç tarama gücünde* büyük bir azalma olacağı için saç daha pürüzsüzdür.
15 günlük yeniden canlandırma planı (gün aşırı kullanarak) izlendikten sonra kuru saç derisi dökülmesini** önemli ölçüde azaltır.
İlk saat içinde derhal bir nemlendirme desteği sağlar – ve bu nemlendirme 24 saate kadar kalıcıdır. Tek bir uygulamadan sonra bile saç elastikiyetinde önemli bir artış görülür. Bu esneklik kırılmaya ve çatallaşmaya karşı daha büyük bir direnç sağlar.
Doğal bir koruyucu bariyeri zenginleştiren, nemlendiren ve sürdüren nemlendiriciler ve koruyucular içerir.
Çevresel hasara ve serbest radikal hasarına karşı savaşan antioksidanlar içerir.
Nazik, durulama gerektirmeyen formül saçın düzgün hissedilmesini sağlar.

Yorum ve beğeni sizin

bu topikte olduğumuza göre cilt bakımı ile ilgili bilgi alabilir miyim?

Cilt bakımı ve onarımı olarak iki ana konuya ayrılıyor.
Cildinizin Normal, Kuru,Hassas veya yağlı olma durumlarına göre de uygulama yapmak gerekiyor. Cildinize yapmak istediğinizi, veya sorununuzu yazarsanız daha açıklayıcı cevap yazabilirim.:1rolleyes:

Selamlar...

bnada yardımcı olabilimsnz bnm cildim yağlı bunun için temzlıyecı köpuk tonık nemlendirici vs almak istiyorumda fiyatlarıyla ilgili yarımcı olursanız sevınırm :)

Selam arkadaşlar. Ben sağlık teknikeriyim. Aynı zamanda da Amway serbest girişimcisi olarak çalışıyorum. Mesleğimle birlikte serbest girişimciliği zevkle ve eğlenerek yapıyorum. Kaliteli ve sağlıklı ürünler kullanmanın yanı sıra çevremdeki insanlarında hayatlarında fark yaratmak için çalışıyorum. İnsanların hayatına dokunarak onlara da faydalı olduğumda büyük mutluluk duyuyorum. Çevre ve insan sağlığına dost olan kaliteli Amway ürünleri hakkında bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak isterim.

bnada yardımcı olabilimsnz bnm cildim yağlı bunun için temzlıyecı köpuk tonık nemlendirici vs almak istiyorumda fiyatlarıyla ilgili yarımcı olursanız sevınırm :)

selam immortal
size Amway Artıstry essentials Dengeleyici Sistem setini kullanmanızı öneririm.
Cilt Bakım sistemleri bir temizleyici, bir tonik ve bir nemlendiriciden oluşmaktadır. Bu urunlerin hepsi klinik ortamda test edilmiştir ve üç adımda birlikte calışarak daha sağlıklı görünen bir cilt yarattıkları saptanmıştır.

Dengeleyici Sistem Seti
Karma-yağlı cilt için gün boyunca parlamayı kontrol edecek üç basit temel adım. Bütün ürünler yepyeni Üç-Dengeli (Tri-Balance) Kompleks içerir. Kompleks içerdiği Hint inciri ve açerola kirazı ile suyu dengeleyerek cildin doğal nem barajını güçlendirir, cildin su ve yağ dengesini stresli ortamlarda yaşamayı başaran bitkilerde keşfedilen fito-faktörlerle eşitler.
Her yağ içermeyen ürün bir sonrakinin performansını destekleyerek gün boyunca sürekli yağ kontrolü sağlar

1-ARTISTRY™ essentials Dengeleyici Temizleyici
Cilt bakımında ilk adım daha taze, daha dengeli bir cildi ortaya cıkarmak icin temizlemedir. Doğal temizleyici maddeler Soğut Kabuğu ve Zencefil icerir. Bu maddeler cildi soymadan aşırı yağı nazikce yok eder.
Bunyesinde bulunan patentli Cilt Yenileme Teknolojisi ile cildinizi her temizlediğinizde puruzsuz, dengeli gorunen cilde kavuşursunuz.
Doğal yağ kontrol edici bileşenler iceren urunle her gun, gun boyunca taze bir yuze sahip olacaksınız.

2-ARTISTRY essentials Dengeleyici Tonik
Cilt bakımında ikinci adım cildi toniklemek ve enerji vermek, boylece taze ve mat bir gorunum ortaya cıkarmaktır. Bu cok etkin iki aşamalı tonik makyaj kalıntılarını, kiri ve aşırı yağı etkince yok ederek cildinizi ferah hissetmenizi sağlar. Formulun bulanık kısmı “dengeleyici karışı”dı. Dengeleyici karışı benzersiz bir mikro sunger teknolojisi ile yuzey yağarı ınormalleşirir. Burnet Root (Mesine Koku) ve Kakadu Eriğ doğl bileşnleri icerir.
Her uygulama cildinizin gun boyunca dengede kalmasını sağlar.

3-ARTISTRY essentials Dengeleyici Losyon SPF 15
Cilt bakımında ucuncu adım cildi nemlendirmek, dengelemek ve korumaktır.
UVA/UVB’ye karşıguneşkalkanıve patent başurusu yapımışserbest radikal koruması her kullandığııda cildin erken yaşanma belirtilerinin onlenmesine yardı eder. Hafif losyon nazik işevli mikroskobik süngerler ve matlaştırıcı tozlar sayesinde parlamayı önler. Patentli koruma kalkanı formullu urun cilt yuzeyi uzerinde antioksidan etkisiyle, cevre kirliliğne karşıkoruma sağar, SPF 15 cildin cevresel streslere karşı korunmasına yardım eder.
Üç-Dengeli Kompleks icindeki doğal yağ kontrol edici bileşenler NUTRILITE™Keklik otu ve Tarçın kabuğu ile cildiniz gün boyunca mükemmel bir dengede görünecektir.

XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
çok saolun üşenmemş bnı blgilendrmek için yazmışsnz çok saolun tkrardan ewd ürünler güzel gözukuoo birz pahalı belkı bna göree ama düşünmelıyımmmm kalıtelıı gibide duyumlar alıorum etrafmdan.. :)

çok saolun üşenmemş bnı blgilendrmek için yazmışsnz çok saolun tkrardan ewd ürünler güzel gözukuoo birz pahalı belkı bna göree ama düşünmelıyımmmm kalıtelıı gibide duyumlar alıorum etrafmdan.. :)

rica ederim. inşallah faydası olmuştur. kalite konusuna gelince kesinlikle firmanın taviz veremeyeceği tek konudur. pahalı olmadığını ise kullandığınızda anlıyorsunuz. selamlar

bende 1 yıldır Amway Serbes Grişimcisiyim. eşimde ortağım bu işte. 1 yıldır sadece ürün alıp satmakla ilgilendim. ama şimdi organizasyon bölümünede katıldım.
ürünleri önce kendim kullanıyorum sonra tavsiye ediyorum. kimsedende bugüne dek şikayet veya olumsuz görüş gelmedi. başka bir konudada yazdım. annemde ve bende egzama var. çok doktorlara gittik. hiç faydalarını görmedik. ilaçlar bitiyor tekrar başlıyor rahatsızlıklarımız.
şimdi ise sadece amway ürünlerini kullanarak yok ettik bu hastalığı.

serbest girişimciyim
amvay kullanıp sonra başka iyi bir markayı deneyeyim demiştim
tekrar amvaye döndüm
pahalı gibi görünebilir ama azcık sürmek yetiyorsa uzun süre kullanılabilir demektir ayrıca da kaliteli olduğu için ücret makul
cildime zarar verecek ürüne daha ucuz diye para veremem

anway in şampuan ve saç kremini kullanıyorum. tek kelimeyle mükemmel.. artık başka şampuan aramam..

arkadaşlar ben amwayin gözenek temizleyici maskesini aldım ama üzerinde kullanma talimatı yazmıyo bu maskeyi ıslak yüzümüze mi sürücez yoksa kuru yüzümüze krem sürer gibi sürüp öyle mi bekleticez 5-15 dakika. yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ben amwayin gözenek temizleyici maskesini aldım ama üzerinde kullanma talimatı yazmıyo bu maskeyi ıslak yüzümüze mi sürücez yoksa kuru yüzümüze krem sürer gibi sürüp öyle mi bekleticez 5-15 dakika. yardımcı olurmusunuz

Temizlenmiş kuru yüze uyguluyorsun. Ciltte 5-15 dakika kadar bekletiyorsun. Sonra cildini suyla yıkıyorsun. üründen çok az kullanman yeterli oluyor. ince bi tabaka olsa yeterli cilt için.

Back