- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
aaa yeni gördüm Hürrencim geçmiş olsun şimdiden.
Bencede herşey iyi çıkacaktır.Zaten testlerin de iyiymiş sakın stres yapma kendine.
Çok öpüyorum seni bol şanslr canım.
hurremcım dualarımız senınle canım..
arkadaslarında dedıgı gıbı doktorun sanırım prosedur oldugu ıcın bu testı ıstedı.
ınsallah bırsey cıkmaz ıcını ferah tut lutfen..dualarımız sen ve mınık melegınle.ŞenizŞeniz
canımcım stres yaoma herşey çok güzel geçiçek buna inan dualrımız seninle allah sana evledını kucagına almayyı nasip etsin..
ben yarın saat 12:00 da yani öğlen vakti amniyosenteze giriyorum...
çok ama çok heyecenlı ve endişeliyim....:çok üzgünüm:
ikili testim i yaptırdım.. temiz çıktı buna rağmen yaş riskim var .. dr um amniyosentez önerdi...yapılırsa iyi olur dedi...35 yaş ve üstü hamileliklerde yapılmalıymış...
kızlar ; dualarınızı bekliyorum...küçük mucizem ve benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur...:Saruboceq:
Bende şimdiden geçmiş olsun diyorum Sonuçları alana kadar da kendini üzme en önemlisi 2'li testin sonucu iyi çıkmış.35 yaşında doğum yapmış bir anne olarak inanıyorum ki sizde de mutlu son olacak:teselli:.doğumdan sonra da bize mutluluktan uçarak yeni bir başlık açacaksın.Benimki çok çok sağlıklı bir canavar ,ibu saat olduğu robotlarıyla kafamızı şişiriyor.Herşey gönlünce olsunbu günler zor geçiyor ama çabuk unutuluyor,çünki onlar unuturuyor.:1hug:a.s.
Canım dualarımız seninle Rabbim seni ve bebeğini korusun..İyi şeyler düşünki iyi şeyler olsun ...Gör bak bu günleri kucağında bebeğinle gülümseyerek hatırlayacaksın
canımm herşey iyi olacak inşallah...dualarımız seninle.....
geçmiş olsun canım hamileliğimde kızımın rahatsızlıgından dolayı bende yaptırmıştım aynen senin gibi tedirgindim.. allaha şükür bak herşey yoluda gitmiş inş sonuçlarında güzel çıkar ve saglıkla bebğini kuacagına alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?