• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez yarın ve ben çok endişeliyim....

Canım benim geçmiş olsun. Bu kadarını atlattın çok şükür. İnşallah iyi haberler alacaksın tatlım. Dua et bol bol, ben de ediyorum inan. Allah bebeğinizi sağlıkla size bağışlasın.

Allah razı olsun tatlım... bana çok destek verdin...rabbim de senin yüzünü güldürür inşallah.:Saruboceq:..güzel yürekli arkadaşım benim....en içten sevgilerimle...a.s.

hürremcim canım çok geçmiş olsun inşallah allahın izniyle herşey çok güzel çıkacak buna emin ola.s.

hurremciim cok gecmis olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin benide annem 34 yasinda dogum etmis
amniyosentez diyince bi tedirgin oluyorum Allah korusun testlerde bisey ciksa bile bebegimi o sekilde kabul edecegim icin kesinlikle amniyosentez yaptirmayi dusunmuyorum gorumcem benden 3 ay onde oda ayni sekilde testlerde bi sorun ciksa bile su aldirarark az da olsa o rike girmek istemiyorum dedi ve yaptirmadi
bizim bi arkadas var 10 yillik evli ilk 2 cocugu oldu biri dogduktan sonra digeri karninda olu dogum yapti 3 cocuk dusuk oldu ve 4.cocukta ense kalinligi var dogsa bile ozurlu olur isterseniz alalim amniyosentez falan yapalim dedi doktorlari ama kesinlikle kabul etmedi oldugu gibi kabul ediyorum o benim bebegim dedi bilmek istemedi nasil olsa kabulum dedi ve biliyomusun nur topu gibi sapa saglam cocugu oldu onu kendime ornek almaya calisiyorum bunlari anlatmamin sebebi kafana takip uzulme sonucta o senin bebegin ve ne olursa olsun kabulum diyorsan gelecek guzel gunleri dusun insallah saglikla kucagina alirsin simdi bunlari dusunup kendinide bebeginide hirpalama hepimiizn aklina geliyor tedirgin oluyoruz Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin kendine ve bebegine dikkat et Allah'a emanet olun canim

canım ablacım sonucun cok cok iyi olucak buna eminim cünkü senin gibi kalbi güzel insan buna deger burdan o güzel sonucları bize müjdeliceksin hersey gönlünce olsun cok cokkkkkkkk öptüm senia.s.:CüvCüv:

ben hastaneden geldim...
önce muayene oldum...sonra amniyosentezin yapıldığı bölüme çıktım...dr .önec usg ile bebeğin yerini tesbit etti...sonra kırmızı bir şey sürdüler...ve biraz uyuşturdu sanırım...sonra;epeyce uzun bir iğne ile 2 şırınga dan fazla su aldılar...göbek deliğinden girmedi.. karnımdan girdi...biraz acıyor...ama büyütülecek kadar değil...işlem 5 dakika kadar sürdü.. sonra bana hemşire antibiotik yaptı...iğne ..
ve 1 saatten fazla dinlendirdiler...sonra eve yolladılar...şimdi iyiyim ama karnımda bir ağrı var hafiften.. herhalde normaldir...dilerim iyi sonuç çıkar.. yaklaşık 18-20 gün içinde alacakmışız sonucu.. hayılısı olsun diyorum ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

geçmiş olsun canım hamileliğimde kızımın rahatsızlıgından dolayı bende yaptırmıştım aynen senin gibi tedirgindim.. allaha şükür bak herşey yoluda gitmiş inş sonuçlarında güzel çıkar ve saglıkla bebğini kuacagına alırsın...

kızlar peki nerde yaptırdınız bunu?benimde yaş36 oldu bebiş gelirse kesin istenecek.fiyatlar pahalı galiba dimi?

Hürrem ablamm kusura bakma şimdi gördüm açmış olduğun başlığıı görmemiştim.çOKK geçmiş olsun güzel ablamm hayırlısı ile inşallah müjdeli güzel haberler vericeksin bizee.Gönlünü ferahh tut dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

hurremciim cok gecmis olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin benide annem 34 yasinda dogum etmis
amniyosentez diyince bi tedirgin oluyorum Allah korusun testlerde bisey ciksa bile bebegimi o sekilde kabul edecegim icin kesinlikle amniyosentez yaptirmayi dusunmuyorum gorumcem benden 3 ay onde oda ayni sekilde testlerde bi sorun ciksa bile su aldirarark az da olsa o rike girmek istemiyorum dedi ve yaptirmadi
bizim bi arkadas var 10 yillik evli ilk 2 cocugu oldu biri dogduktan sonra digeri karninda olu dogum yapti 3 cocuk dusuk oldu ve 4.cocukta ense kalinligi var dogsa bile ozurlu olur isterseniz alalim amniyosentez falan yapalim dedi doktorlari ama kesinlikle kabul etmedi oldugu gibi kabul ediyorum o benim bebegim dedi bilmek istemedi nasil olsa kabulum dedi ve biliyomusun nur topu gibi sapa saglam cocugu oldu onu kendime ornek almaya calisiyorum bunlari anlatmamin sebebi kafana takip uzulme sonucta o senin bebegin ve ne olursa olsun kabulum diyorsan gelecek guzel gunleri dusun insallah saglikla kucagina alirsin simdi bunlari dusunup kendinide bebeginide hirpalama hepimiizn aklina geliyor tedirgin oluyoruz Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin kendine ve bebegine dikkat et Allah'a emanet olun canim
desteğin için çok teşekkürler canım benim... inşallah hayırlı sonuçlar çıkacak....a.s.

Hürrem ablamm kusura bakma şimdi gördüm açmış olduğun başlığıı görmemiştim.çOKK geçmiş olsun güzel ablamm hayırlısı ile inşallah müjdeli güzel haberler vericeksin bizee.Gönlünü ferahh tut dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

Allah razı olsun canım benim....desteğin için çok teşekküre ederim...inşallah hayırlı haberlerle geri döneceğim....a.s.

canım benim inş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın başlıgını yeni gördüm allahın izniyle herşey yoluna girer içini ferah tut dualarım seninle tatlım öpüyorum seni ve o minicik yüregi kokluyorum :))

canım benim inş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın başlıgını yeni gördüm allahın izniyle herşey yoluna girer içini ferah tut dualarım seninle tatlım öpüyorum seni ve o minicik yüregi kokluyorum :))

Allah razı olsn tatlım benim .. desteğin için çok teşekkür ederim....rabbim dilerim hayırlı sonuçlarla karşılaştırır....:Saruboceq:

ya ben bu doktorları anlamıyorum bazen .medem ikilide sorun yok.üçlüyü yaparsın onda bi sorun çıkarsa aminiyosentez önerirsin.aminiyosentez kolay bişey deilki mutlaka usta bi elin yapması lazım.ben bazen denek yerine kullanıldığımızı düşünüyorum...umarım herşey yolunda gider ama senin adına üzüldüm bence gerek yoktu diye düşünüyorum

canım ablacım hiç endişelenme herşey yolundadır allahın izniyle.... düşünsene bir kere bebişin sana nasıl mucizelerle geldi hiç ummadığın anda bütün olumsuzluklara rağmen geldiğine göre ve annesine sana sıkı sıkı tutunduğuna göre rabbim hiç ummadığın anda gönderdiğine göre şuana kadar nasıl sorunsuz bir şekilde geçtiyse allahımın izniyle bundan sonrası içinde bir sorun olmayacak allaha emanet yavrun..... içini ferah tut ablacım sakın stres yapma rabbim mucizeni koruyor ve sağsağlim kucağını almayı nasip edecek...... herşey gönlünce olsun ablacım

Back
X