amniyosentez yarın ve ben çok endişeliyim....

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
ben yarın saat 12:00 da yani öğlen vakti amniyosenteze giriyorum...
çok ama çok heyecenlı ve endişeliyim....:çok üzgünüm:
ikili testim i yaptırdım.. temiz çıktı buna rağmen yaş riskim var .. dr um amniyosentez önerdi...yapılırsa iyi olur dedi...35 yaş ve üstü hamileliklerde yapılmalıymış...
kızlar ; dualarınızı bekliyorum...küçük mucizem ve benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur...:Saruboceq:

Canım Allah seni ve bebeğini korusun. Tüm anneleri.
Zaten şüphe doğuracak bişey görmemiş doktorun.Sadece prosedür.
Sevgiler :1hug:

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz çıkcağınıda sanmıyorum gerçi ,2 li testinde problem yookmuş,Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz sen içini ferah tut,,her sorun yaşa bakmıyo canım bende 25 yaşındaydımm:1no2:

Canım sen misin bunları yazan? Yapma lütfen, sen bizim umudumuzsun, tatlı hamişimizsin. Sakın moralini bozma, üzme kendini bak bebişin seni hissediyo unutma bunu, onu da üzmek istemezsin değil mi? Yarın amniyosentezin yapılacak ve herşey olumlu çıkacak hayırlısıyla. Allah yardımcın olsun. Allah seni de meleğini de korusun inşaallah. Haydi bakalım bol bol dua ediyoruz sen de canını sıkmıyorsun, endişeleri bir kenara bırakıyorsun veee hamişliğin tadını çıkarıyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım.

canım benim;desteğin için çok teşekkür ederim...
çok haklısın .. sende çok talihsiz bi durum yaşadın.. rabbim sabırlar versin ...
allah razı olsun canım benim.....çok ama çok teşekkür ederim....iyiki varsınız....a.s.

canımsın benim.....
ewet çok haklısın.....ama elimde değil işte....annelik bu galiba... en ufak bişide bile endişelenip tedirgin olmak...
iyiki varsınız .. desteğin için çok teşekkür ederim canım benim..
rabbim hayırlı sonuçlar nasib eder inşallah...:Saruboceq:

hürremcim canım allah yardımcın olsun rahat ol canını sıkma emin ol bişey cıkmıycak allahu teala melekleriyle yanında olsun...............

canım benim akrabamda yaptırdı yaşı 39 ama o yaştan deil ikili test biraz riskli çıkmıştı...maşallah şimdi doğurdu sonucuda temiz çıkmıştı zaten..bence yoktur bebişinde bişey...ama kafan rahat edecekse yaptır...korkulacak bişey yok...benim yakınlarımda yaptıran bir sürü kişi var ve kötü bişey hiç olmadı....

başlığı okuyunca korktum açıkçası eyvah 2li ve 3lü testler riskli çıktı herhalde dedim kendi kendime...

tedbir amaçlı olduğunu anlayınca gerçekten rahatladım...

inşallah bir sorun çıkmaz hayırlı haberler alırsın...

inşallah canım benim.. bende hayırlı sonuçlar alırım...
desteğin için çok teşekküreler ....iyiki varsınız...a.s.

ewet tatlım tedbir amaçlı....
ama gel de bana anlat.. sitelerde okuyorum ya.. düşük riski falan diye.. çok korkuyorum inan...
rabbim yardımcımız olsun inşallah....küçük mucizemi rabbim bana bağışlasın...rabbim tüm yavrularını analarına bağışlasın inşallah....
desteğin için çok teşekkürler....a.s.

aaa yeni gördüm Hürrencim geçmiş olsun şimdiden.
Bencede herşey iyi çıkacaktır.Zaten testlerin de iyiymiş sakın stres yapma kendine.
Çok öpüyorum seni bol şanslr canım.

hurremcım dualarımız senınle canım..
arkadaslarında dedıgı gıbı doktorun sanırım prosedur oldugu ıcın bu testı ıstedı.
ınsallah bırsey cıkmaz ıcını ferah tut lutfen..dualarımız sen ve mınık melegınle.ŞenizŞeniz

canımcım stres yaoma herşey çok güzel geçiçek buna inan dualrımız seninle allah sana evledını kucagına almayyı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…