- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Canım Allah seni ve bebeğini korusun. Tüm anneleri.
Zaten şüphe doğuracak bişey görmemiş doktorun.Sadece prosedür.
Sevgiler :1hug:
canım şimdiden geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz çıkcağınıda sanmıyorum gerçi ,2 li testinde problem yookmuş,Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz sen içini ferah tut,,her sorun yaşa bakmıyo canım bende 25 yaşındaydımm:1no2:
Canım sen misin bunları yazan? Yapma lütfen, sen bizim umudumuzsun, tatlı hamişimizsin. Sakın moralini bozma, üzme kendini bak bebişin seni hissediyo unutma bunu, onu da üzmek istemezsin değil mi? Yarın amniyosentezin yapılacak ve herşey olumlu çıkacak hayırlısıyla. Allah yardımcın olsun. Allah seni de meleğini de korusun inşaallah. Haydi bakalım bol bol dua ediyoruz sen de canını sıkmıyorsun, endişeleri bir kenara bırakıyorsun veee hamişliğin tadını çıkarıyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım.
hadi bakalım cnm hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz kendini bunalıma sokup bebeişide etkileme karnında
hürremcim canım allah yardımcın olsun rahat ol canını sıkma emin ol bişey cıkmıycak allahu teala melekleriyle yanında olsun...............
hürremcim iyi sonuçlarla dönersin inşşşşşşşşşşş
sen sıkma canını herşey güzel olur inşşşşşşşşş
canım benim akrabamda yaptırdı yaşı 39 ama o yaştan deil ikili test biraz riskli çıkmıştı...maşallah şimdi doğurdu sonucuda temiz çıkmıştı zaten..bence yoktur bebişinde bişey...ama kafan rahat edecekse yaptır...korkulacak bişey yok...benim yakınlarımda yaptıran bir sürü kişi var ve kötü bişey hiç olmadı....
başlığı okuyunca korktum açıkçası eyvah 2li ve 3lü testler riskli çıktı herhalde dedim kendi kendime...
tedbir amaçlı olduğunu anlayınca gerçekten rahatladım...
inşallah bir sorun çıkmaz hayırlı haberler alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?