- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Canım benim geçmiş olsun. Bu kadarını atlattın çok şükür. İnşallah iyi haberler alacaksın tatlım. Dua et bol bol, ben de ediyorum inan. Allah bebeğinizi sağlıkla size bağışlasın.
canım, eminim herşey yolunda gidicek sende boş yere kendini üzdüğünle kalıcaksın.a.s.
ben hastaneden geldim...
önce muayene oldum...sonra amniyosentezin yapıldığı bölüme çıktım...dr .önec usg ile bebeğin yerini tesbit etti...sonra kırmızı bir şey sürdüler...ve biraz uyuşturdu sanırım...sonra;epeyce uzun bir iğne ile 2 şırınga dan fazla su aldılar...göbek deliğinden girmedi.. karnımdan girdi...biraz acıyor...ama büyütülecek kadar değil...işlem 5 dakika kadar sürdü.. sonra bana hemşire antibiotik yaptı...iğne ..
ve 1 saatten fazla dinlendirdiler...sonra eve yolladılar...şimdi iyiyim ama karnımda bir ağrı var hafiften.. herhalde normaldir...dilerim iyi sonuç çıkar.. yaklaşık 18-20 gün içinde alacakmışız sonucu.. hayılısı olsun diyorum ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
geçmiş olsun canım hamileliğimde kızımın rahatsızlıgından dolayı bende yaptırmıştım aynen senin gibi tedirgindim.. allaha şükür bak herşey yoluda gitmiş inş sonuçlarında güzel çıkar ve saglıkla bebğini kuacagına alırsın...
kızlar peki nerde yaptırdınız bunu?benimde yaş36 oldu bebiş gelirse kesin istenecek.fiyatlar pahalı galiba dimi?
hürremcim canım çok geçmiş olsun inşallah allahın izniyle herşey çok güzel çıkacak buna emin ola.s.
Canım hürremim,merak etme,güle oynaya git ve yaptır.Ben eminim tertemiz çıkacak.
desteğin için çok teşekkürler canım benim... inşallah hayırlı sonuçlar çıkacak....a.s.hurremciim cok gecmis olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin benide annem 34 yasinda dogum etmis
amniyosentez diyince bi tedirgin oluyorum Allah korusun testlerde bisey ciksa bile bebegimi o sekilde kabul edecegim icin kesinlikle amniyosentez yaptirmayi dusunmuyorum gorumcem benden 3 ay onde oda ayni sekilde testlerde bi sorun ciksa bile su aldirarark az da olsa o rike girmek istemiyorum dedi ve yaptirmadi
bizim bi arkadas var 10 yillik evli ilk 2 cocugu oldu biri dogduktan sonra digeri karninda olu dogum yapti 3 cocuk dusuk oldu ve 4.cocukta ense kalinligi var dogsa bile ozurlu olur isterseniz alalim amniyosentez falan yapalim dedi doktorlari ama kesinlikle kabul etmedi oldugu gibi kabul ediyorum o benim bebegim dedi bilmek istemedi nasil olsa kabulum dedi ve biliyomusun nur topu gibi sapa saglam cocugu oldu onu kendime ornek almaya calisiyorum bunlari anlatmamin sebebi kafana takip uzulme sonucta o senin bebegin ve ne olursa olsun kabulum diyorsan gelecek guzel gunleri dusun insallah saglikla kucagina alirsin simdi bunlari dusunup kendinide bebeginide hirpalama hepimiizn aklina geliyor tedirgin oluyoruz Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin kendine ve bebegine dikkat et Allah'a emanet olun canim
hürremcim canım sonucun temiz çıkacak inşallah.sağlıcakla bebişini alıp kucağına seveceksin.
Hürrem ablamm kusura bakma şimdi gördüm açmış olduğun başlığıı görmemiştim.çOKK geçmiş olsun güzel ablamm hayırlısı ile inşallah müjdeli güzel haberler vericeksin bizee.Gönlünü ferahh tut dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::lepi:
canım benim inş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın başlıgını yeni gördüm allahın izniyle herşey yoluna girer içini ferah tut dualarım seninle tatlım öpüyorum seni ve o minicik yüregi kokluyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?