• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez yarın ve ben çok endişeliyim....

ben yarın saat 12:00 da yani öğlen vakti amniyosenteze giriyorum...
çok ama çok heyecenlı ve endişeliyim....:çok üzgünüm:
ikili testim i yaptırdım.. temiz çıktı buna rağmen yaş riskim var .. dr um amniyosentez önerdi...yapılırsa iyi olur dedi...35 yaş ve üstü hamileliklerde yapılmalıymış...
kızlar ; dualarınızı bekliyorum...küçük mucizem ve benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur...:Saruboceq:

bi tanem canım lütfen rahat ol inş herşey istediğin gibi olcak o testte de her şey güzel çıkıcak bu bi prosedür o kadar sen canını sıkma kafaya takma

Bugün nasıllarmış bakalım bizim güzel annemiz ve miniğimiz? :asigim: Herşey güzel olacak inşaallah canım benim :Saruboceq:. Biz de o tatlı cadının (yaa nedense senin kızın olacakmış gibi geliyo bana, hayırlısı Allah'tan) senin kucağındaki fotoğraflarına bakıp seveceğiz buradan Şeniz. Öpüyorum ikinizi de (yani meleğini öpemem şimdi belki ama o hisseder değil mi?) kaydirigubbakcemile3

ya ben bu doktorları anlamıyorum bazen .medem ikilide sorun yok.üçlüyü yaparsın onda bi sorun çıkarsa aminiyosentez önerirsin.aminiyosentez kolay bişey deilki mutlaka usta bi elin yapması lazım.ben bazen denek yerine kullanıldığımızı düşünüyorum...umarım herşey yolunda gider ama senin adına üzüldüm bence gerek yoktu diye düşünüyorum

hakılısın tatlımm.
ama dr dediği zaman insanın içine şüphe düşüyor ister istemez...kalan ayları endişeli geçirip yıpranacağına ,yaptırayın daha iyi diyorsun ister istemez...
inşallah herşey yolunda gider .. desteğin için çok teşekkürler...a.s.

canım ablacım hiç endişelenme herşey yolundadır allahın izniyle.... düşünsene bir kere bebişin sana nasıl mucizelerle geldi hiç ummadığın anda bütün olumsuzluklara rağmen geldiğine göre ve annesine sana sıkı sıkı tutunduğuna göre rabbim hiç ummadığın anda gönderdiğine göre şuana kadar nasıl sorunsuz bir şekilde geçtiyse allahımın izniyle bundan sonrası içinde bir sorun olmayacak allaha emanet yavrun..... içini ferah tut ablacım sakın stres yapma rabbim mucizeni koruyor ve sağsağlim kucağını almayı nasip edecek...... herşey gönlünce olsun ablacım

Allah razı olsun canım kardeşim benim.. ne kadar güzel dile getirmişsin duygularını.. inanki okurken gözlerim doldu...rabbim seninde o güzel yüreğine göre versin inşallah....
rabbim o güzel yüzünü hep güldürsün inşallah....canım kardeşim benim.. iyiki varsın ... desteğin için çok ama çok teşekkür ederim...a.s.

bi tanem canım lütfen rahat ol inş herşey istediğin gibi olcak o testte de her şey güzel çıkıcak bu bi prosedür o kadar sen canını sıkma kafaya takma

canım benim .. desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.....iyiki varsınız.....inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırım....:Saruboceq:

Bugün nasıllarmış bakalım bizim güzel annemiz ve miniğimiz? :asigim: Herşey güzel olacak inşaallah canım benim :Saruboceq:. Biz de o tatlı cadının (yaa nedense senin kızın olacakmış gibi geliyo bana, hayırlısı Allah'tan) senin kucağındaki fotoğraflarına bakıp seveceğiz buradan Şeniz. Öpüyorum ikinizi de (yani meleğini öpemem şimdi belki ama o hisseder değil mi?) kaydirigubbakcemile3

canımsın benim.....inşallah canım herşey güzel olcak....yeniden yüzüm gülecek hayırlısıyla...ewet galiba kızım olacak dr tam bişi sölemedi ama öle gibi dedi...hayırlısı ALLLAH tan....iyiki varsın canım benim.....ne kadar vefalı bi kızmışsın .. sana helal olsun...
rabbim güzel yüreğini mucizleriyle aydınlatsın inşallah....a.s.

canım ablacım sonucun cok cok iyi olucak buna eminim cünkü senin gibi kalbi güzel insan buna deger burdan o güzel sonucları bize müjdeliceksin hersey gönlünce olsun cok cokkkkkkkk öptüm senia.s.:CüvCüv:

canımsın benim....inşallah bitanem....rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaşmayı nasib etsin...
ALLAH senden razı olsun.. desteğin için çok teşekürler...canım kardeşim....a.s.

Geçmiş olsun arkadaşım..
Ben de sonuçların temiz çıkacağına inanıyorum,kalbini ferah tut..a.s.

ewet bu testlerde yanılma payı çok fazla oluyormuş kaç kişiden duydum hepside olumlu sonuçlarla döndü. bi anormallik olsa sen bunu hissedersin bence içindeki sesi dinle o sana en güzelini söyleyecektir.allahım bizleri üzmezz eminim buna herşey gönlünce olsun hayırlı haberlerini duyarız inşallah

ewet bu testlerde yanılma payı çok fazla oluyormuş kaç kişiden duydum hepside olumlu sonuçlarla döndü. bi anormallik olsa sen bunu hissedersin bence içindeki sesi dinle o sana en güzelini söyleyecektir.allahım bizleri üzmezz eminim buna herşey gönlünce olsun hayırlı haberlerini duyarız inşallah

nasıl bir yanılma payı ....?
amniyosentezdemi yanılma payı varmış?
bana kesin sonuç gösteren tek test bu dedi dr.. ikili veya üçlü test için sadece risk gösterir ama amniyosentez kesin cevaptır dendi...

desteğin için teşekkürler canım .. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.....a.s.

yok canım hayır o en kesini 2li 3lüleri kastetmiştim ben genelde onlarda sorun çıkıncada amniyosenteze yönlendiriliyor ya
en sağlıklı sonuç bu

aaaa ben yeni gördüm tatlım
nasıl geçti
geçmiş olsun inşallah iyi çıkar
zaten ikili testinde iyi çıkmış

aaaa ben yeni gördüm tatlım
nasıl geçti
geçmiş olsun inşallah iyi çıkar
zaten ikili testinde iyi çıkmış

tahin ettiğm kadar korkunç değildi....ama yinede acı var azda olsa...ama korkulacak kadar değil...5 dakika falan sürdü...yani kısaca iyi geçti...
dilerim iyi sonuçlarlada karşılaşırız...hayırlısıyla...desteğin için çok teşekkürler tatlım benim....iyiki varsınız...:1hug:

Back
X