Amh testi yaptıranlar

Cok ama cok tesekkur ederim bilgilerin icin bende memorila gidicem.Bende yurtdisinda yasiyorum.Burda ilk denememiz free oldugu icin deneyecegiz.Ancak amh degerim 0.84 cikti.Bu degerlere gore 3 yumurtam olustu ama sagda yumurtaligimda olusmadi.3 yumurtanin sadece 1i dollendi.Bende opu ya gecmedim sansim gitmesin diye. Ama bizim Turklerimizin doktorlari kesinlikle daha iyi.Allah tamamini erdirsin cnm insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu...

Ok kararsiz kaldim istanbul gatada iyi diyolar ama orasida askeri.Burdakilere hic guvenmiuyorum.Acaba direk Istanbula gelipte yaptirsam

Selam canim
Cok guzel karar vermissin memoriali secmekle benimde 3 yumurtam oldu birtane döllendi sukur oda tuttu.
Yasin kac canim rabbim yardimcin olsun insallah sevgiler

Merhaba Arkadaslar, sizlerle birbirine yakin hikayelerimiz var. Ben de sizlerle bunu paylasmak istedim. Ben de yaklasik 1 ylidir bircok iyi oldugunu duydugum doktorlara gittim, her ay, yumurta takibi-20-22 mm oldugunda iliski takvimi vs v husran!!! Son olarak , yeni bir doktora basladim, ultrasonda 6 yumurtan var- bu bir sorun-hemen amh testi yaptiralim dedi. 0,90 cikti degerim -erken menapoza girecegimi ogrendim. Bu nedenle, sizlere onerim , 1.si kesinlikle amh testi yaptirmaniz. 2.si ise, aylik kac adet topam yumurta saydiklarina dikkat etmeniz.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba arkadaşlar

bende amh test sonucumu aldım

yaşım 27 sonucum 1.61 referans kadında 17 ile 29 yaaş aralıgı 0.5 ile 7.3 olması gerekirmiş benimki bana düşük geldi sizce nasıl

kızlar ben bu cumaretesi amh değeri yaptırcam fakat adetimin 22 . günü oluyo bi sakıncası varmı bazı ark. adetin 3. demiş bazısı her hangi bir gün olur demiş kafam karıştı

kızlar ben bu cumaretesi amh değeri yaptırcam fakat adetimin 22 . günü oluyo bi sakıncası varmı bazı ark. adetin 3. demiş bazısı her hangi bir gün olur demiş kafam karıştı

benim doktorum amh testinin adet günüyle bağlantısı yok, herhangi bir gün yaptırbilirsin dedi.

merhaba arkadaşlar öncelikle ALLAH bebişlerinizi çok bekletmeden kucağınıza almak nasip etsin...bişey sormak istiyorum amh tahlilimin sonuçları geldi fakat ben pek anlayamadım değri yazsam acaba ne olduğuna dair fikrinizi söylermisiniz...

911455 Anti-Müllerian Hormon < 0.1 Premenapozal :1-6.8 ng/mL
911455 Anti-Müllerian Hormon < 0.1 Postmenapozal : <0,4 ng/mL
911455,01 SI 0.71 pmol/dL

Son düzenleme:
kızlar amh değerim 2.35 çıktı 27 yaşındayım 0.9-9.5 aralıkları normal gözüküyo sizce benimki nasıl

merhaba sevgili nil hanım ben 25 yaşıma girdim br hafta önce bir devlet hastanesinde tahlillerim yapıldı erken menepoz deddiler çok üzüldüm 10 aydır adet görmüyordum daha sonra aamh ve gen analizi yapıldı amh em 0.24 çıktı gen analizi sonucumda turner sendromlu olduğumu öğrendim bu sendrom doğan her 2500 kız çocuğunudan birinde görülürmüş boy kısalığı ve amenore yani yumurtlayamama sorunu yaratırmış biz çğrendiğimiz ilk günden beri araştırıyoruz eşimde bende sizin hikayenizi ki hikaye değil gerçek bize umut verdi. en önemlisi sebebe tevessül etmemiz gerektiğini biliyoruz ben gündüzleri eşim yokkken ağlıyorum o ise geceleri beni kolunda uyuyor zannederken ağlıyor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kimseye kaldırmayacağından fazlasını vermez. Kader yazmamıştır inşallah yazdıysada boynumuz kıldan ince.... ben size kullandığınız bitkileri nasıl kullandığınızı soracaktım kafam alllak bullak oldu hayıt tohumu aldım nasıl kullanacağım bal çörek otu tarçın aldım nasıl kullanacağım(kabuk tarçın mı toz tarçın mı) adaçayı aldım hafize sultan macunu aldım viola aldım bunların hepsini bir arada mı kullanmalıyım incir soğan kürü hangisi önce yapılmalı soğan kürü kaç gün yapmalıyım incir kürünü 42 yaptıktan sonra bir daha yapmamalı mıyım? böğürtlen kökünü nerden bulabiliriz nasıl kullanmlıyız boyum uzun 170 cm ama kiloluyum 85 kiloyum zayıflamam lazım değil mi ? prof dr sema kahramana gitmişsiniz bu bitkiler iiçin bir şey dedimii benim doktorum hormon tedavisi diye tuturdu senteik hormon istemiyorum bu bitkiler onların yerini alırm ı semra hocanın yaptığı tedavi çok masraflı mı ? biliyorum çok sordum kusura bakmayın ama danışacak kimsem yok . cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum size bol bol dua ederim. Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallh......

merhaba arkadaşlar benim fsh :5.49 lh :3.20 amh : 1 çıktı doktorum amh için düşük dedi bana bir fikir verirmisiniz bu düşüklüğün tedavisi nasıl oluyor bilgisi tecrübesi olan lütfen paylaşsın

arnıza yeni katıldım erken menopozluyum ve amh testi nasıl yapılıyor merak ediyorum ünv hastanelerinde yapılıyormu ayrıca acıtıyormu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Allah yar ve yardımcımız olsun şimdiden sağolun

merhaba arkadaşlar
amh sonucumu bugun aldım ama daha doktora gösteremedim 4,50 çıktı sizce nasıl?

merhaba arkadaşlar
amh sonucumu bugun aldım ama daha doktora gösteremedim 4,50 çıktı sizce nasıl?

süperrr arkadaşım süperr demek. hiç kafna takma gayet iyi. benim. 0,84 çıkmıştı. ve gerçekten rezervim azdı. sen çok çok iyiisn

amh 0,2 çıktı. 3 ay önce endometriozis ameliyatı oldum. Kasımda tüp bebek denicez insallah tutar..

arkadaşlar hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum.. kendimden bahsedeyim belki biraz moral olur.. bende rezerv azlığı ve endometriozis var 1 kez tüp denedim, 2 kez de yumurta oluşmadığı için tedavim yarım kaldı. amh 0,12 çıkmıştı ki çoook düşük. ayrıca eşimde de epey sorun var. tüm bunlara rağmen tam da kıbrısta donasyon için merkez araştırdığım günlerde doğal yolla gebe kaldım. şimdi 6 ayım doldu, ocakta gelecek meleğimi bekliyorum sabırla ve duayla..
üzülmeyin diyemem ama umutsuz olmayın. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...

kızlar merhaba ben polikistik over hastasyım doktorum bu testi yaptırmamı istedi. postmenopoz<0,4 ng/ml referans aralığı ise 1-8. benim sonucum 35. yani referans aralığının çok üstünde. bir fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…