- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Cok ama cok tesekkur ederim bilgilerin icin bende memorila gidicem.Bende yurtdisinda yasiyorum.Burda ilk denememiz free oldugu icin deneyecegiz.Ancak amh degerim 0.84 cikti.Bu degerlere gore 3 yumurtam olustu ama sagda yumurtaligimda olusmadi.3 yumurtanin sadece 1i dollendi.Bende opu ya gecmedim sansim gitmesin diye. Ama bizim Turklerimizin doktorlari kesinlikle daha iyi.Allah tamamini erdirsin cnm insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu...Selam
Öncelikle Rabbim kolaylik versin tum isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah
Benim hikayem coook uzun 20 senenin sonunda geldi kuzum sukurler olsun.
Ben yurt disindayim burda 4 kez migro denendi olmadi yani once esimdeydi problem yani azo spermiydi.
Sonra bende problem cikti kisacasi dr lar artik denemeyin olmaz dediler.Esimde sperm bendede yum yok bosu bosuna denemeyin dediler.
Sonra turkiyeye gelmeye karar verdik istanbulda 3. denememde oldu MEMORIALDErABBIM BINLERCE KEZ RAZI OLSUN SUPER BIR EKIP TAVSIYE EDRIM CANIM:
ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE TATTIRSIN EVLAT SEVGISINI EGER sormak istediginiz soru olursa seve seve cevaplarim sevgiler
Cok ama cok tesekkur ederim bilgilerin icin bende memorila gidicem.Bende yurtdisinda yasiyorum.Burda ilk denememiz free oldugu icin deneyecegiz.Ancak amh degerim 0.84 cikti.Bu degerlere gore 3 yumurtam olustu ama sagda yumurtaligimda olusmadi.3 yumurtanin sadece 1i dollendi.Bende opu ya gecmedim sansim gitmesin diye. Ama bizim Turklerimizin doktorlari kesinlikle daha iyi.Allah tamamini erdirsin cnm insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu...
Cok ama cok tesekkur ederim bilgilerin icin bende memorila gidicem.Bende yurtdisinda yasiyorum.Burda ilk denememiz free oldugu icin deneyecegiz.Ancak amh degerim 0.84 cikti.Bu degerlere gore 3 yumurtam olustu ama sagda yumurtaligimda olusmadi.3 yumurtanin sadece 1i dollendi.Bende opu ya gecmedim sansim gitmesin diye. Ama bizim Turklerimizin doktorlari kesinlikle daha iyi.Allah tamamini erdirsin cnm insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu...
Merhaba Arkadaslar, sizlerle birbirine yakin hikayelerimiz var. Ben de sizlerle bunu paylasmak istedim. Ben de yaklasik 1 ylidir bircok iyi oldugunu duydugum doktorlara gittim, her ay, yumurta takibi-20-22 mm oldugunda iliski takvimi vs v husran!!! Son olarak , yeni bir doktora basladim, ultrasonda 6 yumurtan var- bu bir sorun-hemen amh testi yaptiralim dedi. 0,90 cikti degerim -erken menapoza girecegimi ogrendim. Bu nedenle, sizlere onerim , 1.si kesinlikle amh testi yaptirmaniz. 2.si ise, aylik kac adet topam yumurta saydiklarina dikkat etmeniz.Allah hepimizin yardimcisi olsuncanım tebrikler bende kendi hikayemi anlatmak istedim
benim başımdan 2 tane gebelik geçti ve ikiside düşükle sonuçlandı bende prof. gittim ve düşüklerimi araştırdım mthfz 1298 homozigot yani kan pıhtılaşması çıktı aynı zamanda soltarafta 2 adet çikolata kistim vardr. yumurta takibine başladı ve her ay 19mm-20mm yumurtam oluştu düzenli ilişkiye girdik ve dr gittiğimizde yumurtanın çatladığını söyledi yani yumurta rezerviyle ilgili olumlu yada olumsuz hiç bişey demedi 5 ay böyle denedik olmadı ve drum çikolata kistini alma taraftarı oldu laporoskopiyle ameliyat yapmak istedi bende bu hafta başka bir dr gittim op.dr. ve dr bana usg de çok kötü yumurta rezervin çok kötü dedi ve ben sok soksok yaşadım sen dedi tüp bebeklik bir vakasın dedi onda bile çok az bi ihtimal dedi ve ben sok yaşadım başladım ağlamaya dedim hocam siz ne diyosunuz ben prof. hastasıyım ve bana bundan hiç bahsetmedi dedim. benim rezervim kötü olsa bana bunu derdi dedim bu dr. fsh 9 dedi amh tahlili yaptır dedi buna görede tüp bebek tedavisi uygulucaz dedi ve ben yıkıldım kafam çok karıştı bu dr. güvenemedim nedense para için tüp bebeğe yönlendirdiğini düşündüm.ve kafamdan sildim şimdi salı günü prof. gidicem ve sorucam gerçekten böylemi yumurtalıklarımda sıkıntı varmı dicem.
canım bilgin için çok saol bende hemen almayı düşünüyorum canım umarım bu ilaç vesile olur ve kendiliğinden hamile kalırım
kızlar ben bu cumaretesi amh değeri yaptırcam fakat adetimin 22 . günü oluyo bi sakıncası varmı bazı ark. adetin 3. demiş bazısı her hangi bir gün olur demiş kafam karıştı
benim doktorum amh testinin adet günüyle bağlantısı yok, herhangi bir gün yaptırbilirsin dedi.
Selam
Öncelikle Rabbim kolaylik versin tum isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah
Benim hikayem coook uzun 20 senenin sonunda geldi kuzum sukurler olsun.
Ben yurt disindayim burda 4 kez migro denendi olmadi yani once esimdeydi problem yani azo spermiydi.
Sonra bende problem cikti kisacasi dr lar artik denemeyin olmaz dediler.Esimde sperm bendede yum yok bosu bosuna denemeyin dediler.
Sonra turkiyeye gelmeye karar verdik istanbulda 3. denememde oldu MEMORIALDErABBIM BINLERCE KEZ RAZI OLSUN SUPER BIR EKIP TAVSIYE EDRIM CANIM:
ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE TATTIRSIN EVLAT SEVGISINI EGER sormak istediginiz soru olursa seve seve cevaplarim sevgiler
kızlar amh değerim 2.35 çıktı 27 yaşındayım 0.9-9.5 aralıkları normal gözüküyo sizce benimki nasıl
merhaba arkadaşlar
amh sonucumu bugun aldım ama daha doktora gösteremedim 4,50 çıktı sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?