aycan 54 sanırım sorumu yanlış anladın.amh değerini yazmışsın ve 5 kez tüp deneyip tutmadığını yazmışsın.benim de amh değerim senle aynı.sen de rezerv azlığı dışında başka bir sorun olup olmadığını sormak istemiştim.
Afedersin, gercekten. En bastan anlatayim NIKO cum, ilk Mikro denemem, esimin sperm sayisi düsük vede hareketsiz diyeydi, doktorum bende sorun olamdigini söylüyordu, ama yillar sonra anliyorumki, bende sorunluymusum, cünkü hicbizaman öyle diger arkadaslar gibi fazla yumurta üretemedim, ilk mikro denememde 3 yumurta, 2si döllendi ve yerlestirildi, sonuc negatif. 2. Denemem 6 yumurta 3 ü dölendi 2 sini yerlestirdiler hamilelik 7. haftada maalesef kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim, 3. Biyokimyasal gebelik. 4. Denememde 1 yumurta döllendi yerlestirildi (negatif),
AAA bu yaz Türkiyeye geldim, sahtekar bir doktora maalesef denk geldim, parami kaptirdim, Bana kibris filan dedi. Esimde bunca sene benim yüzümden olmadi, Milyonda 1 bile olsa esimin geninden olsun dedi, geldim buraya cünkü o sahtekar dotorun bana söyledigi yumurtam büyümüormus. Yikilmistim, onun ici buraya geldigimde son denememi yapayim dedim.
5. de yine 1 yumutam olustu vede döllendi yerlestirdiler HCG hormonu 5,8 cikti yani sinirda, maalesef oda olmadi. doktorum benim degerleriminde bozuldugunu AMH 0,4 FSH 55,4 dedi. Dünyam yikildi.Artik tedavi filan olmicam. Bitkiler filan varsa sagligimi düzeltmeye calisicam 6-7 senedir mücadele ettim vede bu konuda cok yiprandim, belkide senin sorunu o yüzden yanlis anladim. Son denemem Kasim ayinda idi. Ogünden beride jinekologa bile gitmiyorum. Yoruldum artik.
Ben artik söyle düsünüyorum, bu olayin icine girince cikmak yok, seytan ücgeni gibi. Allah kimselere böyle evlat aratmasin. Ha bu arada 38 yasindayim. Sevgilerimlevereliniortak