canım tebrikler bende kendi hikayemi anlatmak istedim
benim başımdan 2 tane gebelik geçti ve ikiside düşükle sonuçlandı bende prof. gittim ve düşüklerimi araştırdım mthfz 1298 homozigot yani kan pıhtılaşması çıktı aynı zamanda soltarafta 2 adet çikolata kistim vardr. yumurta takibine başladı ve her ay 19mm-20mm yumurtam oluştu düzenli ilişkiye girdik ve dr gittiğimizde yumurtanın çatladığını söyledi yani yumurta rezerviyle ilgili olumlu yada olumsuz hiç bişey demedi 5 ay böyle denedik olmadı ve drum çikolata kistini alma taraftarı oldu laporoskopiyle ameliyat yapmak istedi bende bu hafta başka bir dr gittim op.dr. ve dr bana usg de çok kötü yumurta rezervin çok kötü dedi ve ben sok soksok yaşadım sen dedi tüp bebeklik bir vakasın dedi onda bile çok az bi ihtimal dedi ve ben sok yaşadım başladım ağlamaya dedim hocam siz ne diyosunuz ben prof. hastasıyım ve bana bundan hiç bahsetmedi dedim. benim rezervim kötü olsa bana bunu derdi dedim bu dr. fsh 9 dedi amh tahlili yaptır dedi buna görede
tüp bebek tedavisi uygulucaz dedi ve ben yıkıldım kafam çok karıştı bu dr. güvenemedim nedense para için tüp bebeğe yönlendirdiğini düşündüm.ve kafamdan sildim şimdi salı günü prof. gidicem ve sorucam gerçekten böylemi yumurtalıklarımda sıkıntı varmı dicem.
canım bilgin için çok saol bende hemen almayı düşünüyorum canım umarım bu ilaç vesile olur ve kendiliğinden hamile kalırım