iyide bu çok işlevli bir ilaç mı yani yumurtlayamamanın birçok sebebi var
bitkisel ürünlere güveniyorum ama sadece kilo verirken bu kısırlık olayında sadece doktor yönlendrmesine dikkat ediyorum.. şans tabi..Selam canim bu ilac bitkisel bir ilac yani ben bunu takviye olaraktan ictim zataen cok sey yedigim icin sifanin nereden gelecegi bilinmiyor.
ottu cöptu her seyi denedim bir care aradim.
Rabbim yardimcimiz olsun insallah benim buradaki doktorum yumurtlamamayanin en buyuk faktoru stres demisti.
Banada menepoz dediklerinde mahvolmustum.Cok vadeler altlattim sukur ama Rabbimin izniyle astim.
Allaha emanet olun
Selam canim
Evet bende yaptirmistim bu testte yumurta rezervine bakiliyor.Benim degerim 0.3 cikmisti yani durumum vahimdi.
Ben yurt disindayim ve burada baktirmistim buradaki drlar coooook umitsiz konusmuslardi yani artik bebeginiz olmaz bosu bosuna ugrasmayin dediler.
Sukrolsun rabbime oglum kucagimda yeterki yaradanim ol desin Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin rabbim herkesin kucaklarini doldursun insallahhhhh AMINNNNN
Merhaba nil,çok sevindim senin adına.Benimde amh 0,6 şuan dhea kullanıyorum iki ay kendiliğinden olmazsa tüp deyeceğiz.Seninki nasıl oldu,herhangibir ilaç,bitkisel şeyler kullandın mı?
slm arkadaşlar bende bu testi yaptırdım ama bende de sınırın çok üstünde çıktı bu durumda olan varmı? doktorum pko lerde böyle olabiliyor dedi.sanırım çok yüksek çıkmasıda iyi bişey değil
Selam canim
Violanin disi yesil olani yani kadin hastaliklari ile ilgili olaninin alacaksin.Bu ilacin rahmi guclendirdigi yumurtalari cogalttigi ve kaliteyi arttirdigi yaziliydi yani kisaca kisirliga cook iyi geldigi yaziyordu.
Benim o ilacla tanismam tesaduf oldu.Aktara girdigimde birsuru karisim almistim oranin sahibi cocogunuzmu olmuyor dedi.
Guldum evet amca dedim konustuk anlattim iste bana dediki size bir ilac tavsiye edicem dedi ve bana dua edceksin dedi:44:Ilaclara karsi oldugum icin brazcik tereddut ettim faydasi cook oldu dedi ve ben aldim.
Yalniz ben o ilaci 7 ay kullandim sabah aksam gerci gunde iki kadar yaziyordu ama tabiki her sey bir vesile canim birde bal tarcin corek otu karimi ye sabah aksam sporada baslamissin bak ne guzel sizi cook pozitif goruyorum ve ALLAHIN IZNIYLE ANNE OLACAKSINIZ INSALLAH
Birde bana merkez sormustunuz.Ben memorialde denedim ve 3.oldu sukur.DR semra kahramandi ve coook memnunum tavsiye ederim.
Semra hocam iste en son tedavimde bana olmassa gene uzulurmusun dedi ve ben tabiki hocam dedim uzulurum ama OLMASSA GENE DENICEM DEDIM VE TEK YUMURTAMDA OLSA PESINE DUSUCEM DEDIM BENDE INANIYORUMKI DEDI SEN BU AZIMLE BASARACAKSIN DEDI
Demek istedigim moral cooook onemli inanacaksiniz Alahim bu ugurda kimsenin kollarini bos birakmasin her zaman duamdasiniz sevgiler
nilcim cok teşekkür ederim, dediklerinin çoğunu yapıyorum karışımlar ve çaylar olmak üzere, ancak su meshur violayı hiç bir aktarda bulamadım, hiç birisi bilmiyor , internettekiler hep egzema üzerine belirtmiş ve ilaç gibi de değil, ya rica etsem hangi aktardı bu belki bizede kargo eder , yada ben gider alırım , nerede ? bilgilerini vermem mümkün mü acaba?
çok sevgiler, ışık ve sevginin gücü seninle olsun canım:)
Merhaba bsc
Evet canim coook seyler ictim yedim.Hayit tohumu incir sogan kuru yaptim.
Birde bögurtlen koku kaynatip ictim her sabah ac karnina tabiki bu kök tarladan topladik yani saf olacak tadi cokkkkkkkkkkkk aci ama inanki zehir ic deseler iciyordum.
Birde hafize sultan macunu var aktarlarda onu yedim.
Dhea bende kullanmistim ama faydasi olmadi insallah size olur.Sifa rabbimden Yuce yaradanim bu ugurda maddi manevi emek veren herkesin kucaklarini doldursun insallah aminnn
Yasin kac canim?
Selam canim
Pek vaktim yok ama cevaplamak istedim.
O guzel dileklerin icinde cook tesekkur edrim.Ben bu violayi SRINEVLER CEMBERLITAS AKTARINDAN ALDIM:
Bilmiyorum ama nerede oturuyorsun?Yada cemberli tasdada var sanirim pek emin degilim ama genede arastir canim.
Dedigim gibi disi yesil olanini alacaksin ben tam iki yil terapi gordum.psikologuma sordugumda ottu coptu koktu ne bulursam yiyorum dedim.Bana ne demisti biliyormusun zaten ne varsa otto copte var demisti sen bunlari inaraktan yersen mutlaka faydasni goreceksin demisti.
Birde canim ibadetle duayla rahatlamaninda cook faydasi var.Ben inaniyorumki allahin izniyle evladiniz olacak insallahhhhhh her sey gonlunuzce olsun SEVGILER
kızlarrrr, nihayet buldum VIOLA , aradım taradım ve nihayet buldum, eczanemiz.com sitesinde, herşekilde ödeme yapılıyor, peşin, taksitli, havale, nasıl isterseniz, kapıda bile ödeyebiliyorsunuz,
stokları sınırlıymış,
fiyatı 52 tl, ilgilenenler için siteden alıntı yaptım:))))))))))
viola tablet ,
bu Viola tablet ovaryum içindir. (kutusu dışı yeşil renkte, )Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde tavsiye edilir. Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilir. Sindirim sisteminde 8-12 dakika içinde çözünür.
Kullanışı: Tok karnına günde 3 defa 2’şer tablet.
İçindekiler: 1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol
merhaab kızlar
yaşım 38 2 gbelik kaybım var amh değerim 2,83 bilgisi olan var mı nasıl.
Selam
Bulduguna sevindim canim yalniz ben bunu gunde iki veya 3 aldim.Tek olaraktan insallah faydasini gorursun umudun hic bir zaman pesini birakmasin.
Allah yar ve yardimcin olsun insallahhh
nilcim selam canım,
bende gunde 3 defa 2ser tablet alıyorum öyle yazıyor içinde , bakalım inşallah fayda eder diyorum, ahh geç kaldım bunları kullanmakta ama işte daha evel hiç aklıma gelmıyordukı , bi anda oldu hersey,
neyse buda bırsey dir :))))
merhaab kızlar
yaşım 38 2 gbelik kaybım var amh değerim 2,83 bilgisi olan var mı nasıl.
Selam canim
Violanin disi yesil olani yani kadin hastaliklari ile ilgili olaninin alacaksin.Bu ilacin rahmi guclendirdigi yumurtalari cogalttigi ve kaliteyi arttirdigi yaziliydi yani kisaca kisirliga cook iyi geldigi yaziyordu.
Benim o ilacla tanismam tesaduf oldu.Aktara girdigimde birsuru karisim almistim oranin sahibi cocogunuzmu olmuyor dedi.
Guldum evet amca dedim konustuk anlattim iste bana dediki size bir ilac tavsiye edicem dedi ve bana dua edceksin dedi:44:Ilaclara karsi oldugum icin brazcik tereddut ettim faydasi cook oldu dedi ve ben aldim.
Yalniz ben o ilaci 7 ay kullandim sabah aksam gerci gunde iki kadar yaziyordu ama tabiki her sey bir vesile canim birde bal tarcin corek otu karimi ye sabah aksam sporada baslamissin bak ne guzel sizi cook pozitif goruyorum ve ALLAHIN IZNIYLE ANNE OLACAKSINIZ INSALLAH
Birde bana merkez sormustunuz.Ben memorialde denedim ve 3.oldu sukur.DR semra kahramandi ve coook memnunum tavsiye ederim.
Semra hocam iste en son tedavimde bana olmassa gene uzulurmusun dedi ve ben tabiki hocam dedim uzulurum ama OLMASSA GENE DENICEM DEDIM VE TEK YUMURTAMDA OLSA PESINE DUSUCEM DEDIM BENDE INANIYORUMKI DEDI SEN BU AZIMLE BASARACAKSIN DEDI
Demek istedigim moral cooook onemli inanacaksiniz Alahim bu ugurda kimsenin kollarini bos birakmasin her zaman duamdasiniz sevgiler
kızlarrrr, nihayet buldum VIOLA , aradım taradım ve nihayet buldum, eczanemiz.com sitesinde, herşekilde ödeme yapılıyor, peşin, taksitli, havale, nasıl isterseniz, kapıda bile ödeyebiliyorsunuz,
stokları sınırlıymış,
fiyatı 52 tl, ilgilenenler için siteden alıntı yaptım:))))))))))
viola tablet ,
bu Viola tablet ovaryum içindir. (kutusu dışı yeşil renkte, )Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde tavsiye edilir. Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilir. Sindirim sisteminde 8-12 dakika içinde çözünür.
Kullanışı: Tok karnına günde 3 defa 2şer tablet.
İçindekiler: 1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol
Selam canim
Evet bende yaptirmistim bu testte yumurta rezervine bakiliyor.Benim degerim 0.3 cikmisti yani durumum vahimdi.
Ben yurt disindayim ve burada baktirmistim buradaki drlar coooook umitsiz konusmuslardi yani artik bebeginiz olmaz bosu bosuna ugrasmayin dediler.
Sukrolsun rabbime oglum kucagimda yeterki yaradanim ol desin Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin rabbim herkesin kucaklarini doldursun insallahhhhh AMINNNNN
ben de ayni dertten muzdaribim.Rca etsem hangi hastaneye gittigini soylermisin cnm?bana umut isigi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?