Amh testi yaptıranlar

iyide bu çok işlevli bir ilaç mı yani yumurtlayamamanın birçok sebebi var

Selam canim bu ilac bitkisel bir ilac yani ben bunu takviye olaraktan ictim zataen cok sey yedigim icin sifanin nereden gelecegi bilinmiyor.
ottu cöptu her seyi denedim bir care aradim.
Rabbim yardimcimiz olsun insallah benim buradaki doktorum yumurtlamamayanin en buyuk faktoru stres demisti.
Banada menepoz dediklerinde mahvolmustum.Cok vadeler altlattim sukur ama Rabbimin izniyle astim.
Allaha emanet olun

bitkisel ürünlere güveniyorum ama sadece kilo verirken bu kısırlık olayında sadece doktor yönlendrmesine dikkat ediyorum.. şans tabi..

Merhaba nil,çok sevindim senin adına.Benimde amh 0,6 şuan dhea kullanıyorum iki ay kendiliğinden olmazsa tüp deyeceğiz.Seninki nasıl oldu,herhangibir ilaç,bitkisel şeyler kullandın mı?

Merhaba nil,çok sevindim senin adına.Benimde amh 0,6 şuan dhea kullanıyorum iki ay kendiliğinden olmazsa tüp deyeceğiz.Seninki nasıl oldu,herhangibir ilaç,bitkisel şeyler kullandın mı?

Merhaba bsc
Evet canim coook seyler ictim yedim.Hayit tohumu incir sogan kuru yaptim.
Birde bögurtlen koku kaynatip ictim her sabah ac karnina tabiki bu kök tarladan topladik yani saf olacak tadi cokkkkkkkkkkkk aci ama inanki zehir ic deseler iciyordum.
Birde hafize sultan macunu var aktarlarda onu yedim.
Dhea bende kullanmistim ama faydasi olmadi insallah size olur.Sifa rabbimden Yuce yaradanim bu ugurda maddi manevi emek veren herkesin kucaklarini doldursun insallah aminnn
Yasin kac canim?

Bu durumda olan kimsede yok sanırım.

nilcim cok teşekkür ederim, dediklerinin çoğunu yapıyorum karışımlar ve çaylar olmak üzere, ancak su meshur violayı hiç bir aktarda bulamadım, hiç birisi bilmiyor , internettekiler hep egzema üzerine belirtmiş ve ilaç gibi de değil, ya rica etsem hangi aktardı bu belki bizede kargo eder , yada ben gider alırım , nerede ? bilgilerini vermem mümkün mü acaba?

çok sevgiler, ışık ve sevginin gücü seninle olsun canım:)

Selam canim
Pek vaktim yok ama cevaplamak istedim.
O guzel dileklerin icinde cook tesekkur edrim.Ben bu violayi SRINEVLER CEMBERLITAS AKTARINDAN ALDIM:
Bilmiyorum ama nerede oturuyorsun?Yada cemberli tasdada var sanirim pek emin degilim ama genede arastir canim.
Dedigim gibi disi yesil olanini alacaksin ben tam iki yil terapi gordum.psikologuma sordugumda ottu coptu koktu ne bulursam yiyorum dedim.Bana ne demisti biliyormusun zaten ne varsa otto copte var demisti sen bunlari inaraktan yersen mutlaka faydasni goreceksin demisti.
Birde canim ibadetle duayla rahatlamaninda cook faydasi var.Ben inaniyorumki allahin izniyle evladiniz olacak insallahhhhhh her sey gonlunuzce olsun SEVGILER

yaşım 29.dhea kullanalı 45 gün oldu,geçen ay adetim gecikti çatlamayan 6tane çok küçük yumurtam vardı.Bu ay reglimin 2. günü doktora gittim,sağda 2 tane biri 5 diğeri 6mm yumurta var.Bakalım bu ay onlar büyececkmi? Senin vücudun nasıl tepki verdi bu ilaca?

Nilcim çok teşekkür ederim okadar soft ve olumlusunki, :)), çemberlitaşa felan bakmaya çalışacağım, ben teşvikiye tarafındayım ve hemde bursa tarafındayım:))))))))

kendine ve güzel bebeğine iyi bak ,tekrar teşekkürler

kızlarrrr, nihayet buldum VIOLA , aradım taradım ve nihayet buldum, eczanemiz.com sitesinde, herşekilde ödeme yapılıyor, peşin, taksitli, havale, nasıl isterseniz, kapıda bile ödeyebiliyorsunuz,
stokları sınırlıymış,

fiyatı 52 tl, ilgilenenler için siteden alıntı yaptım:))))))))))

viola tablet ,

bu Viola tablet ovaryum içindir. (kutusu dışı yeşil renkte, )Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde tavsiye edilir. Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilir. Sindirim sisteminde 8-12 dakika içinde çözünür.

Kullanışı: Tok karnına günde 3 defa 2’şer tablet.

İçindekiler: 1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol

Selam
Bulduguna sevindim canim yalniz ben bunu gunde iki veya 3 aldim.Tek olaraktan insallah faydasini gorursun umudun hic bir zaman pesini birakmasin.
Allah yar ve yardimcin olsun insallahhh

merhaab kızlar
yaşım 38 2 gbelik kaybım var amh değerim 2,83 bilgisi olan var mı nasıl.

merhaab kızlar
yaşım 38 2 gbelik kaybım var amh değerim 2,83 bilgisi olan var mı nasıl.

merhaba arencim,bende 40 yaşındayım benımde 0.1 miş , ben de açıkçası bu değer nedir çok bilmiyorum dr lar eh yani çok da kötü değil ama çokda iyi değil diyor,
rezerv durumunu gösteriyormuş ama inan hiç bir önemi yok bunların, sen nasıl hissediyorsan ve inanıyorsan yardımcı tekniklerle başarıyorsun , burada çok okudum başaranı o yuzden ben artık takılmıyorum:))))

Selam
Bulduguna sevindim canim yalniz ben bunu gunde iki veya 3 aldim.Tek olaraktan insallah faydasini gorursun umudun hic bir zaman pesini birakmasin.
Allah yar ve yardimcin olsun insallahhh

nilcim selam canım,
bende gunde 3 defa 2ser tablet alıyorum öyle yazıyor içinde , bakalım inşallah fayda eder diyorum, ahh geç kaldım bunları kullanmakta ama işte daha evel hiç aklıma gelmıyordukı , bi anda oldu hersey,
neyse buda bırsey dir :))))

nazenincim selamlar
mesajın için çok teşekkür ederim maalesef özelden mesaj atamıyorum 100 tane foruma mesaj yazmam gerekiyormuş ben daha 30'lardayım. Bana mail adresini atabilirsen ordan cevap yazmak isterim.
Sevgiler
Happy

Amh testini ben de yaptırmak istiyorum, üniversite hastanelerinde yaptırılabiliyor mu. Bilginiz var mı?

canım tebrikler bende kendi hikayemi anlatmak istedim
benim başımdan 2 tane gebelik geçti ve ikiside düşükle sonuçlandı bende prof. gittim ve düşüklerimi araştırdım mthfz 1298 homozigot yani kan pıhtılaşması çıktı aynı zamanda soltarafta 2 adet çikolata kistim vardr. yumurta takibine başladı ve her ay 19mm-20mm yumurtam oluştu düzenli ilişkiye girdik ve dr gittiğimizde yumurtanın çatladığını söyledi yani yumurta rezerviyle ilgili olumlu yada olumsuz hiç bişey demedi 5 ay böyle denedik olmadı ve drum çikolata kistini alma taraftarı oldu laporoskopiyle ameliyat yapmak istedi bende bu hafta başka bir dr gittim op.dr. ve dr bana usg de çok kötü yumurta rezervin çok kötü dedi ve ben sok soksok yaşadım sen dedi tüp bebeklik bir vakasın dedi onda bile çok az bi ihtimal dedi ve ben sok yaşadım başladım ağlamaya dedim hocam siz ne diyosunuz ben prof. hastasıyım ve bana bundan hiç bahsetmedi dedim. benim rezervim kötü olsa bana bunu derdi dedim bu dr. fsh 9 dedi amh tahlili yaptır dedi buna görede tüp bebek tedavisi uygulucaz dedi ve ben yıkıldım kafam çok karıştı bu dr. güvenemedim nedense para için tüp bebeğe yönlendirdiğini düşündüm.ve kafamdan sildim şimdi salı günü prof. gidicem ve sorucam gerçekten böylemi yumurtalıklarımda sıkıntı varmı dicem.

canım bilgin için çok saol bende hemen almayı düşünüyorum canım umarım bu ilaç vesile olur ve kendiliğinden hamile kalırım

ben de ayni dertten muzdaribim.Rca etsem hangi hastaneye gittigini soylermisin cnm?bana umut isigi oldun

ben de ayni dertten muzdaribim.Rca etsem hangi hastaneye gittigini soylermisin cnm?bana umut isigi oldun

Selam
Öncelikle Rabbim kolaylik versin tum isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah
Benim hikayem coook uzun 20 senenin sonunda geldi kuzum sukurler olsun.
Ben yurt disindayim burda 4 kez migro denendi olmadi yani once esimdeydi problem yani azo spermiydi.
Sonra bende problem cikti kisacasi dr lar artik denemeyin olmaz dediler.Esimde sperm bendede yum yok bosu bosuna denemeyin dediler.
Sonra turkiyeye gelmeye karar verdik istanbulda 3. denememde oldu MEMORIALDErABBIM BINLERCE KEZ RAZI OLSUN SUPER BIR EKIP TAVSIYE EDRIM CANIM:
ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE TATTIRSIN EVLAT SEVGISINI EGER sormak istediginiz soru olursa seve seve cevaplarim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…