Amh testi yaptıranlar

mrhb kızlar benim yumurta kalitemde sorun vardı 5 tüp bebek denenmsinde hep çok sayıda boş yumoş çıkması sorunuyla karşılatık bu yüzden yaptırdım bu testi ve sonu 2.90 çıktı yaş 36 dr çok çok iyi dedii

selam arkadaşlar, bende geçen ay Başkent Ünv.Hast. yaptırdım amh 0,2 çıktı. Bizde bugüne kadar bir sorun gözükmüyodu, aşılamaya başlayacaktık. Doktorum amh istedi kan verdim.bu testin ne olduğunu bile bilmiyodum. Sonuç kötü çıkınca direk tüp bebek dedi doktorum, onda bile şansım azmış sanırım. Çok moralim bozuldu. Hiç beklemediğim bişeyle karşılaşınca şok oldum tabii. adetin 2. günü gittim tedaviye başlamaya bu seferde FSH yüksek çıktı, kaldım öylece. Bir sonraki adeti bekliyorum bir umutla.

Arkadaşlar benim fsh 9,1 amh 0,97 gelmişti. Tüp bebek düşünüyorduk ancak öncesinde seraphone diye bi hap kullanmamızı önerdi doktorumuz. İkinci ayda kendiliğinden hamilelik gelişti. Çok şükür 15 gün önce de çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etti Allah. Öncelikle bu Amh sonuçlarına fazla kafa yormayın, Allah ol deyince kendiliğinden de oluyor, bize de bir doktor bu amh sonucu ile hamile kalmamızın zor olduğunu, hemen tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi. Başka bir doktor ise AMH'ı boşver Türkiye'de hangi şartlar altında bakılıyor bunu bile bilmemiz mümkün değil, ben gördüğüme inanırım yumartalıklarında antral folikül sayısı yeterli, sizin doğal yoldan çocuğunuz olur dedi ve nihayetinde de Allah nasip etti. Bu sitede selinemre adlı bir kullanıcı da 0,12 AMH ile ikizlere, tüp bebekle, hamile kaldı. Boşverin bunları mümkün olduğunda kafa yormayın bu testlere. Allah nasip ettiyse tek bir yumurta dahi kaldıysa umut kesilmez.

Maşallahh canımm demek bebişinn dooğğduuu.. Valla benimde amh 0,2 ,antral folikülde 5-6 arası değişiyorr.Tıptann ümidimm yokkk ama Rabbimmden asla ümidimi kesmedenn dua ediyorumm sadeceeee..Ne güzell umut oldunn vallaa,içimm ferahladıı.

Allah analı babalı büyütsün, maşallah bebişinize. benim de doktorum tüp bebekte bile şansın az demişti ama ilk denememizde tuttu, geçen hafta aldım pozitif sonucumu. sonuçta bir tane bile yumurta olsa Allah nasip edince o da tutar.

kizlar benim amh testini degeri 0.7 cikti
34 yasina gircem sizce cokmu kötu

.15.17 cikti bu nedemek yurtlama yokmu anlamin ageliyo

kizlar benim amh testini degeri 0.7 cikti
34 yasina gircem sizce cokmu kötu

.15.17 cikti bu nedemek yurtlama yokmu anlamin ageliyo

Canım 0,7 rezervinin az olduğu anlamına gelmekte ama asıl sormak istediğini anlamadımmm..15.17 çıktı ne demek..Progesteronmu bakıldınn onun sonucumu..Bu arada amh ye takılma fazla önemli olan adetin 3. günü antral foliküll sayısıı.Benim 26 yaşında 0,2 çıktıı Yanii çok daha vahim durumlar var canım..

Bu arada fsh falan normall mi??

kızlar mrhb çok geçmiş olsun hepimizeeee:26::26: rabbim bu kadar çabanın karşılığında bİzileri daha fazla bekletMesin inşşşş yukarıyada yazdığım gibi benim amh testim 2.90 çıktı:26: yaşımda 36 dr konuştum üst sınır 5 miş zatennnnn:44: yani bana yaşınla karşılaştırdığımızda süper bir sonuç dediii ama ben tam 5 defa tüp bebek denendim olmadııııı gebelik elde edemedikkk
ama benim bir arkadaşımmm tüp bebek denerken yumoşlar bir seviyeden yukarıya çıkmıyordu ve defalarca tedavisi iptal edildiii er seferinde bu arada (dr söylememesine rağmen kendisi )amh testi yaptırdı:44::44: vee 0.2 çıktı dr çok zor bu durumda gebelik istisna dediiii vveeeeeeeee o ay hemde doğal yoldan hamile kaldı veeeeeee kızını kucakladııııııı çok şükür
8 senendir infertiliteyle uğraşan birisi olaraktan:26::26::26: (biz ağır erkek infertilitesiyizde aynı zamanda)bunlar sadece bahane:44::44::44: (tabiki tedavilerimizi olacağız )rabbim ol dedikten sonraaaaa inanaın bana olacakkkkk inanın bana o bizim inatçı sıpalarımız koşa koşa gelecekeler yeterki bizler umudmuzu kaybetmeyelim (bazı zamanlarda öyle şeyler hiseder ve kk yazarımkiiii iki gözüm iki çeşme buradaki kızlar beni silkeleyip kendime getiriler umudmunu kabetme derler )inşşşş hepimiz anne olacağızzzzzz
RABBİM İSTEDİKERLİMİZİ ÖNCE HAKIMIZDA HAYIRLI KILIP SONRA NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ

canim AMH .0.7 cokmu kötu sence
FSH.15.17
LH.48.65
estradiol.406.4
ama bide endometriyoze hastasiyim önceden ameliyatla aldirdim.tekrarladi simdi 1.30cm canim sence durumum cokmu kötu
doktora burdan msj la yazdim degerlerimi ve cikolata kisti yuzunden erken menepoza gidis ve tup yapsan bile sansimin cok daha az oldunu yazmis aglamamak tan yoruldum
eger senin adetin 3 gunu bu cikmisssa ben adetli gitseydim hic sayi cikmazdi heralde

Tatlım adetin 3. günü amh değil bakılann..Ultrasonla foliküll sayın bakılıpp söyleniyorr..0,7 maaleseff iyi bir sonuç değill Ve Seninde benim gibi fsh değerin büyük ihtimalle çok daha yüksekk.E2 yani estradiol diye yazdığın değer adetin 3. günü 50 değerin altında olması gerekli.Yani senin gerçek fsh değerin 15 değil muhtemelenn.Çünkü benimde başlarda böyle olduu.E2 fshı baskıladığından 15 çıkmışş yanii.Biliyorumm üzülüceksinn,ağlayacakksın ama inann zaman her şeyin ilacıı.Ahhh ahhh senii şu anda tahmininden fazla iyi anlıyor ve üzüntünü hissediyorum canım..Aynen drlar böylee..26 yaşında bir kadına eşimin yanındaa dalga geçer gibi neler dedii bir bilsennn..Ben sana özelden msn atıyim ekle benii..Daha rahat görüşürüz aklına takılanlar olursa sorarsınn.Ama pes etmek yokk.Toparlanıcaksınn eminimm..İşe öncee bitkisellerle başla derimm.Amh sonucu 0,01 olan arkadaşım bile varr.Kızcağız her ay drlarda helak oluyorr.O ne yappsınnn..Bir umut bellkii 1 tanecik foliküll görülürde tüp denerim diye uğraşıyorr..Senin büyük ihitimalle 4-5 adet yada daha fazla folikülll görülürr ultrasonda merak etmeee.Hemen hayıtt tohumu falan all..Ne bileyimm aslanpençesii,civanperçemii çayları al demle içç.Çünkü fsh yüksekken uyarılma olmadığından tüp bebekte yapılamıyor.Şekila bennnnn..Nee olurr ağlamaaa..Offfffffffffffffff 4 ay önceki halimi yaşıyorsunn şu andaa..Ne diyeyimm inşş ferahlık versinn Rabbimmm..Ama dediğim gibi pes etmicezz..Senin tüplerde falan sorun yoksa birde eşinde de problem yoksa kendiliğinden olma şansı bile olabilir..Benimm bu sorunlarda varr gülümmm..Beterinn beterii varr dee ve hamdd,şükürr etttt ne olurrrr

Selam Arkadaslar
Ne olur umutsuzluga kapilmayin Rabbim buyuk yeterkin ol desin aninda olur.Allahim hakkimzda hayirlisini nasip etsin ins benimde amh hormonum 0.3
e.2.250 civariymis tedavi oldugumda sukrolsun ben o sonuclarla hamile kaldim.Bende yurt disindayim buradaki doktorlar olmaz diye kesip attilar hic bir zaman umudumu kaybetmedim savastim dunyalar guzeli umudum oldu.
Rabbim sizlerede nasip etsin AMINNNNN sevgiler

selam kızlar..benim de amh değerim 0.40,26 yaşındayım 3 kez hamile kaldım 9 ay içinde peşpeşe fakat hepsinde kaybettim bebeğimi... en sonunda bu testi istedi dr yumurta kalitesi düşük ondan sağlıklı olmayabiliyo dedi..tüp bebek yapacağız, Allah hepimize yardım etsin...

yani canim benim fsh cokmu yuksek e2 hormonuna göre anlamdim COCUKLUGUMDAN BERI HIC GULMEDIM HEP ÖNUME BI ENGEL GIRDI HERSEYIN ARKASINDAN BOYNU BUKUK BAKTIM
BUNADA BOYNU BUKUK BAKARIZ NAPALIM COK ACI SUN VARYA ECELINI BEKLEYEN YATAKLIK HATALAR GIBIYIM

canım özelden msn olayını beceremedım nasıl yapcam

canım özelden msn olayını beceremedım nasıl yapcam

ben yolladım sana özelden mesaj canımm.Birde ben başka bir topikte (dondurulmuşlarla şansını deneyecekler)listede gördümm senin adını..Sebep bölümünde sebepsiz infertilite yazıyorduu.. 5. deneme ve Almanya dannn..O senmisin?? Merak ettim çokk..

canım evet lıstedeyım ama okuyanlar lıstesınde benım ınfertılıte dıye yazmıslarsa bılmıyorum bu zamana kadar zaten gı sebep bulamadılar sebepsız deıler ama sımdı koca bı sfır evet almayadanım yanı anlıycan gerızekalıların yanında tedavı gordum hep daha yenı bı turk kadın doktoru buldum bılgıc yıldırım belkı tv de gormussundur bu doktorda hersey cıktı napıcak bundan sonra bılmıyorum banada 4 saatlık yol

canım benım dondurulmuslardan hıc yok kocaman bı sıfırım

kızlar ben de bekarım 30 yaşındayı. adet olmadığım için bu şekilde tahlil yaptık. TSH 1.057 FSH 7.79 LH 5.84 E2 26.7 PROLAKTİN 71.30 AMH 4.97 YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ.
5 AYDIR hap kullanmadığım için adet olmuyorum. progestan verdiler onunlada olmadığım için bu şekilde tahlil yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…