- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım,cok heyecanlıyım Allahım güzel cıksın sonucum ne olur
arkadaşım,
daha test sonucun çıkmadımı paralımı yaptırdın bu testi ,devlet ödüyomu:26:
canım gecen salı yaptırdım baskent üniversitesi hastanesinde.özel.para vermedim muayene ücreti 122 tl ödedim.tahlil için ayrı para ödemedim .cok korkuym melegim ben hiç yumurtlama agrısı akıntısı yada ovuda pozitif hiç görmedim uzun bir süre hatta yasımdan beri.korkuyorumhiç ümidim yok
bende bu çarşamba için randevu aldım bende isticem bu testi
inş sonucun iyi çıkar canım benim üzülmehem belki o akıntı yaşla birlikte azalıyodur ben günü gününe adet oluyorum ama inanki bi kaç aydan beri benimde fazla yumurtlama akıntım olmuyo:18::18:
Inş iyi çıkar sonucun
progesteron yoktu aklımda iyi ki hatırlattın...ayyy melegim hadi insallah rabbim bu mübarek ayda rahmetini esirgemesin bizden.canım benim progesteron ve amh mutlaka baktır.insallah seninde sonucun cok güzel cıkar insallah sende haber et.yumurtlama olmadıgı için akıntıda olmuyo tatlısım.yas 29 30 a az kaldı gülüm.rabbim yardımcımız olsun inan seninde hamiş müjdende cok sevinecegim hatta doya doya sevincten aglıycam.cünkü seninde hamiş olmanı cok istiyorum.insallahhhhh.....hele o alttaki resimlerine kurban olayım ben
progesteron yoktu aklımda iyi ki hatırlattın...
ama daha önce ona bakılmıştı sanırım yinede söylerim
dr dan gelince yazarım canım..
ayy bende çok seviniyorum böyle yılllarca bekleyen arkadaşlarımın hamilelik haberine
inş hepimiz bigün muradımıza eririz
yaa ben artık 30 oldum 8 yıl oldu evleneli biz 7 yıldır devamlı drlarda geziyoruz inş daha fazla aratmaz rabbimhiçbirimizi
Baktir dadlisim insallah hersey normal cikar.Allah bekleyisnin mukafatini en yakin zamanda versin insallah gulum.hadi guzel haberler bekliyorum senden.insallah.aminnnnnnn guzel kalplim
cnm bugunmu cikiyor test sonucun insallah yuksek cikar..
insallah canım benim allah razı olsun saat 4 gibi yada yarın cıkacak hayırlısı:18::18::18:
sonucun çıktımı merak ediyorum:26::26:
Benim 3 günde çıktı sonucum inşallah güzel sonuçlar alırsın..
Kizlar sonucum 21cikti nasil sizce ohss riski varmis.boyle cikanlar varmi pkoluyum
nerde ne kadara yaptırdın cnm ve belirli bir gün var mı amh baktırmak için? :26:
araştırdın mı cnm bu değer normal değil sanırım ha?:26:
nerde ne kadara yaptırdın cnm ve belirli bir gün var mı amh baktırmak için? :26:
araştırdın mı cnm bu değer normal değil sanırım ha?:26:
Haklisin gulum ya bi dojtoru arayip sorayim
selam kızlar ben de bugün amh sonucumu alacağım inşallah herşey gönlümüze göre olur. gelişmeleri paylaşacağım artık ben de katıldım aranıza:)
Birunide 200tl fiyatı ve gün farketmiyormuş cnm
Haklisin gulum ya bi dojtoru arayip sorayim
sanırım ortalama bu rakam. saol cvp için
daha sormadın mı hemen arıyosun hemen!