Amh testi yaptıranlar

o kürün tarifini verebilirmisiniz?

kızlar başlığı görünce içimden buraya yazmak geldi. ben de tüp bebek tedavime başlamadan önce doktoruma yumurtalıklarım ne durumda diye sormuştum o da çok iyi demişti. ben yine de araştırdığım her tahlili yaptırmak istiyodum amh testi istedim. 1.4 çıktı ve çok üzülmüştüm. yumurtalıklarım iyiyse değer neden düşük diye yiyip bitirmiştim kendimi.
benim çikolata kistlerim var çift taraflı. onlar yumurtalarımı baskılıyo sanırım değer bu yüzden düşüyodu ve doğal yolla gebe kalamıyodum. tabi erkek faktörü de var.. her şey çift taraflı bizde:)
çok şükür tüp bebek denememiz başarılı sonuçlandı şimdi 4.5 aylık hamileyim
siz de değerlere bakıp moralinizi bozmayın herşey olabilir tek embriyoyla gebe kalan arkadaşlarımız oldu. umudunuzu kaybetmeyin ve herşeye üzülmeyin. kendimizi üzdüğümüzde ilk etkilenen sistem üreme sistemi malesef..
inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır

kür hazır geliyor cay şeklinde sen sadece içiyosun

nazocan bende aradım saraçoğlunu..kürler geldi önce soğan kürü yapılıyor..sende yapmışmıydın canım..birde çörek otu yapıda varmıydı içinde..biraz ağır gelida bana o yüzden sordum canım..bebğini kucağına almanı diliyorum..

canım tedavi ne durumda hemen hemen şartlarımız aynı. Ben başlamadan vazgeçtim .

Merhabalar 42 yaşındayım..13 yaşında oğlum var...2. evliliğimi yapınca çocuk derdine düştük..Önce myom ve yapışıklık sorun oldu 3 ay çocuk olmayınca ameliyat oldum kapalı yöntemle..Sonra AMH testi yaptırdım 0,22 çıktı........Doktor şansımın çok düşük olduğunu hatta menepoza yaklaştığımı bir an önce tüp bebek tedavisini önerdi..Ameliyattan sonra bir 5 ay geçti...Her ay bir bahane oldu maddi olarak da ayarlayamadık..derken 6.ay ümidimi tamamen yitirdiğimde tesadüfen denemek için yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim..Şu anda 2 aylık hamileyim...amh test sonucunu ilk aldığım günü hatırlıyorum da..işyerinden yürüyerek sonuç almaya gidip dönüşte deli gibi ağlaya ağlaya dönmüştüm...1 hafta kendime gelememiştim...
Sonuç olarak değerler çok da netleştirmiyor herşeyi..tek başına amh hçbirşey değil..Prof Dr.Sezai Şahmay kadınlar beyniyle yumurtlar demişti...DEMEK Kİ DOĞRUYMUŞ..

SEVGİLER

kimse yok mu bu degerle hamıle kalan var mı gecmıse fazla bakamadım bnm degerım 1.48

canım ya öncelikle hayırlı uğurlu olsun benmde çikolata kistim var az önce amh için kan verdim.kaç güne çıkar sonucu bilgin varmı? ayrıca ilk denemendemi tuttu vede amh yüksek mi çıkması lazım bana akıl verirmsn :)))

selam cnm teşekkür ederim ilk denememde tuttu çok şükür inşallah senin de öyle olur. amh değerinin yüksek çıkması iyi olur ama dediğim gibi çikolata kistinden dolayı baskılandığı için değer düşük çıkıyo olabilir yumurtalık rezerv durumunu gösteriyo bunu doktorun daha iyi açıklayacaktır. yumurtalıklarımın durumu nedir diye doktoruna açıkça sorabilirsin.
testin kaç günde sonuçlandığı hatırlamıyorum cnm ama bu değer çok yanıltıcı olabiliyo çok düşük değerlerle gebe kalanlar oluyo

canm çıktı bile 1,83 ben çok sevindim 1 in altında çıkar diye korkmuştum.bugün doktora gidip sorcam herşeyi tüp bebek denicem bende.teşekkr ederm cevabın için:)

canm çıktı bile 1,83 ben çok sevindim 1 in altında çıkar diye korkmuştum.bugün doktora gidip sorcam herşeyi tüp bebek denicem bende.teşekkr ederm cevabın için:)
:)) hep böyle enerjik pozitif ol bak görceksin denemeniz de başarılı olcak inşallah Allah yardımcın olsun tatlm

:)) hep böyle enerjik pozitif ol bak görceksin denemeniz de başarılı olcak inşallah Allah yardımcın olsun tatlm

vallahi bende çok inanıyorum 1.olmazsa 2. oda olmazsa 3.de tutucak inanıyorum çok mutluyum huzurluyum.senin gibi hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

cnm benmde 1,83 çıktı aralıkta tüp denicez bakalım.bu arada evet düşük çıkmış bizimkiler ama değerlere takılmayalım nasip bu işler :)

saol canım ınsallah evet dedıgın gıbı fazla takılmayalım bı yerde okudumda 0.80 lerle bebısı olanlar var rabbim ınsallah daha fazla bekletmez ınsallah tupunuzde basarılı olur

saol canım ınsallah evet dedıgın gıbı fazla takılmayalım bı yerde okudumda 0.80 lerle bebısı olanlar var rabbim ınsallah daha fazla bekletmez ınsallah tupunuzde basarılı olur

evet doktorum bile dedi biz öğrenmek için baktık sen takılma değerin süper dedi :))) inşalllah tüp bebekte başarılı olur sağol iyi dileklerin için.umarım sende bende çok beklemeyiz :)

evet doktorum bile dedi biz öğrenmek için baktık sen takılma değerin süper dedi :))) inşalllah tüp bebekte başarılı olur sağol iyi dileklerin için.umarım sende bende çok beklemeyiz :)

inşallah canım bu zorlu surecte bebeklerımız bızı yalnız bırakmaz gelsınler artık yeteerr

BEN EURO FERTİL ALTUNİZADE/ÜSKÜDÜR/İSTANBUL DA TEDAVİ OLUYORUM... BAŞTA MİNE ÖNCÜ, DR. HURİ CEYHAN, HEMŞİRE NALAN TOPUZ'A GÜLER YÜZLERİNDEN SAMİMİYETLERİNDEN VE İNSANLIKLARINDAN DOLAYI ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM... ÖZELLİKLE MİNE HANIMDAN; ORANIN HEM MÜDÜRÜ, KOORDİNATÖRÜ, PSİKOLOGU, ENERJİSİ, OLMAZSA OLMAZI ÇOK ŞEKER BİR İNSAN... GÜLER YÜZLÜ EKİBİYLE SİZİ İLK ÖNCE PSİKOLOJİK HAZIRLIYORLAR OLUMSUZLUKLARDA BİLE ELİNİZDEN TUTUP AYAĞI KALDIRIYORLAR ELLERİNDEN GELEN ÖZENİ VE YARDIMI GÖSTERİYORLAR. O AŞAMADA MERHAMETLİ VE SEVECEN YÜREKLER ARIYORSUNUZ, İLGİLİ İNSANLAR GÖRMEK İSTİYORSUNUZ... MÜCADELENİZİN TEK TARAFLI OLMADIĞINI HİSSEDİYORSUNUZ. RABBİM BU YOLDA EMEK HARCAYAN MADDİ MANEVİ YORULAN KULLARININ YARDIMCISI OLSUN. SELAMETE KAVUŞMAK DİLEĞİYLE DOSTLAR...

slm kizlar bu tahlili nerde yaptiriyoz izmirde yaptiran varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…