Amh testi yaptıranlar

sevgili beeebeyim

1.49 için ne dedi doktor? benim 1.50 , haftaya doktoruma gidicem , periyodumun geçmesini bekliyorum

kızçeler 1 üzerii ortalama sayılırr..Yanii demem o kii benim gibi 0,2 gibi amhlerde dolanan larda en fazla 5 yumi çıkarkenn sizde gayte normall yumi sayısı çıkabilir..
Yumi sayınız tüp bebkte şansınız yüksektir..Normal yolla olmasına bir neden yoksa o bile çok yüksekk..
Şansınız bol olsun...

Sevgili millstone,

Doktorum azalıyor dedi. 2.2 iyiymiş .. Periyodumun bitmesini bekliyorum, biter bitmez gideceğim bakalım.

Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...

bu arada amh 0,18,,, fsh 22 , yaş da 43 olduğundan mini tüp bebek tedavisi görüyorum,,, bir negatifim olmuştu... geçen ay...

Canım hangi merkezde hangi dr.da mini tüp uygulaması yaptırıyosun bana hiç bi dr.bunu önermedi ne kötü dr.una düşememek bizim gibi hastaların.Benim amh 0,2 ile 0,18 aşağı yukarı aynı fakat benim kontrollerde yumi görünmüyo.yumurtalıklarım küçülümüş fakat mevladan ümit kesilmez deyip çabalıyorum hala bu arada yaşım 40.

Sevgili millstone,

Doktorum azalıyor dedi. 2.2 iyiymiş .. Periyodumun bitmesini bekliyorum, biter bitmez gideceğim bakalım.

benimde azalıyor demekki, 1,10 çıktı amh değerim. 28 yaşındayım daha yirmili yaşlarda kuruyorumm((((((

12 yıllık evliyim erkek sorunu var diye ( sperm azlığı morfoloji sıfır vs. ) yılarca sorunumuz bu diye uğraştık .son denemeler döllme bile olmaz oldu hep kayseride deneme yaptım şimdi ist. umutta bşaladım kızlar amh testi yaptırdım 5 mikro ya hazırlanırken tabi sonuç 0,3 yaşım 32 yorumlarmısınız

Son düzenleme:

nimseciğim, yazını yeni gördüm... senin amh benden iyi canım,,, bazı aylarda yumi görünmeyebilir, moralini bozma... ama acele et, hızla azalıyor yumi sayısı... umarım seni bebeğe götürecek doktorunu bulabilirsin......

mrb lütfen banada yardımcı olun.32 yaşındayım 3.tüp denemem amh 0.98 çıktı.ama tek yumurtam oluşuyo.dr.um çok karamsar konuşuyo sizce tek yumurtam gelişirmi?anne olamıycam diye çok korkuyorum.önceki denememde 2 yumurtam oldu ama gelişmedi çok yıprandım çok

mrb nazocan bende acıbadem turgut beyde tedavideyim 3.denemem.sen nerde tedavi gördün?benim şu an tek yumurtam var büyük bi ihtimalle gelişmez hiç umudum kalmadı çünkü..

mrb nazocan bende acıbadem turgut beyde tedavideyim 3.denemem.sen nerde tedavi gördün?benim şu an tek yumurtam var büyük bi ihtimalle gelişmez hiç umudum kalmadı çünkü..
canım hiç üzülme bende negatif sonuç aldım. turgut bey tüp bebek yapmaya karar verene kadar senle çok iyi ilgienio. sonra yuzune bile zorla bakıyo. hiç memnun kalmadım. ama ibrahm saraçolunun kürlerini kullanıyorum yazmıştım ya daha 1. kür bitmedi veee ben bugün hamile oldugumu öğrendim. lütfen sende dene inşallah iyi sonuç alırsın

evet şuan 4+6 günlük hamileyim kızlar. öncedende bahsettiğim gibi ilk hamileliğim boş gebelikti. şimdilik herşey yolunda ama aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. lütfen benim için dua edin. kürlere gelince İbrahim SARAÇOĞLU' nun sitesine girdim. orada verilen telefon numaralarını aradım. İbrahim beyle konuştuk. sorunlarımı tek tek dinledi. en son yaptırdığım tahlil sonuçlarımı istedi. hepsini söyledim. sonra bana bir kür gönderdi. çaydan ibaret. nasıl kullanacağını yazılı olarak tarif ediyor. kürleri tam olarak bitirmeden hamile kaldım.denemenizi tavsiye ederim, inşallah işinize yarar

allah kucağınada almayı nasip etsin ne güzel olmuş.... darısı bizlere tüm istiyenlere..bu kullandığın kür amh artırıcı kürmü...

allah tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almak nasip etsin nazo...bi bakayım bende şu siteye...tşk bu arada

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

canım ibrahim saraçoğlunun tel.noları internet sitesinde var. yalnız surekli meşkul çalıyor düşürmek için sabırlı olman lazım

Gunaydın, istanbulda hangı devlet veya üniversite hastanesınde yaptırabılırım, birde hangı bölümden randevu almam gerekıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…