• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi yaptıranlar

ben sadece gerekli görülen kişilerden amh testi isteniyo diye biliyodum ama belkide herkesten isteniyodur ben yanlış biliyorumdur..ama değerinin çok güzel inşallah yumurtalarında kalitelidir bi sorun çıkmadan tedavin güzel sonuçlanır..

Insallah canim Allah kucaklarimizi bos birakmasin(amin :))olumlu dusunmeye calisiyorum hep ilk seferinde de olacakmis gibi hissediyorum oyle de olmazsa vay halime toparlanmam zaman alir sanirim..daha yolun basindayiz zaman neyi gosterecek bakalim.....

Insallah canim Allah kucaklarimizi bos birakmasin(amin :))olumlu dusunmeye calisiyorum hep ilk seferinde de olacakmis gibi hissediyorum oyle de olmazsa vay halime toparlanmam zaman alir sanirim..daha yolun basindayiz zaman neyi gosterecek bakalim.....

canım doktorun kaan bozkurt sanırım o doktor çok başarılı görünüyo bende gitmeyi çok istiyorum şimdilik gidemiyorum kışa doru gidicem inşallah..inşallah ilk denemende tutar bebeğin hep senle olur..olumsuz olduğunda toparlanmak gerçekten çok zor oluyo ..

canım doktorun kaan bozkurt sanırım o doktor çok başarılı görünüyo bende gitmeyi çok istiyorum şimdilik gidemiyorum kışa doru gidicem inşallah..inşallah ilk denemende tutar bebeğin hep senle olur..olumsuz olduğunda toparlanmak gerçekten çok zor oluyo ..
Insallah canim gonul ister ki normal yolla hamile kalalim..olmayinca da olmuyor..cok arastirdim burdan da cok faydalandim doktor konusunda en sonunda Kaan bey de karar kildim.
Hakkimizda hayirlisi artik doktor araci :) Allah nasip ederse olacak insallah.
Gelismelerden seni de haberdar ederim canim..

mrb lütfen banada yardımcı olun.32 yaşındayım 3.tüp denemem amh 0.98 çıktı.ama tek yumurtam oluşuyo.dr.um çok karamsar konuşuyo sizce tek yumurtam gelişirmi?anne olamıycam diye çok korkuyorum.önceki denememde 2 yumurtam oldu ama gelişmedi çok yıprandım çok

Merhaba bnim değerim 0,86 idi yaş 33 tü geçen sene fsh 14tü fsh için hayıt tohumu çayı içmiştim 6 ya düşmüştü sonrasında 3 ay bitkisel bişeyler kullandım aktardan ama içeriğini bilmiyorum 2.deneme sonrasında 3.de tüp bebek tedavisi tuttu şimdi bir kız bir erkek bebişlerim var.Allah hepinize nasip etsin

Insallah canim gonul ister ki normal yolla hamile kalalim..olmayinca da olmuyor..cok arastirdim burdan da cok faydalandim doktor konusunda en sonunda Kaan bey de karar kildim.
Hakkimizda hayirlisi artik doktor araci :) Allah nasip ederse olacak insallah.
Gelismelerden seni de haberdar ederim canim..

tamam canım bekliyorum hayırlı haberlerini allahım yardımcın olsun..

arkadaşlar merhaba, bende tüp bebek yaptırdım ama kimyasal gebelik oluştu. amh değerim 3ün biraz üzerinde ama sadece bir folikül gelişti. fsh da 7lerde. dr hiçbir açıklama yapmadı. ayrıca ilaçlarımın hepsinide reçete etmemişler. sadece bir denemelik yazmışlar. raporumda boşuna gitti :( artık ikinci denemeye ne zaman başlarım bilmiyorum. daha adetimi yeni görüyorum. güya özele gittim ama bin pişman oldum yaaa :( böyle olcağını bilseydim tepecikte devam ederdim.

Merhaba bnim değerim 0,86 idi yaş 33 tü geçen sene fsh 14tü fsh için hayıt tohumu çayı içmiştim 6 ya düşmüştü sonrasında 3 ay bitkisel bişeyler kullandım aktardan ama içeriğini bilmiyorum 2.deneme sonrasında 3.de tüp bebek tedavisi tuttu şimdi bir kız bir erkek bebişlerim var.Allah hepinize nasip etsin

merhaba kedi, çok sevindim senin adına! ben de 33 yaşınsayım. amh hiç bakılmadı ama 6 ay önce 9 küsurdu, geçen ay ise 11 küsur çıktı. dr uyardı ama yine de amh istemedi. sence risk var mı, amh baktırmalı mıyım? sen hayıtı tam olarak nasıl kullandın ve sonrasında ne kullandın, yazabilir misin mümkünse? Allah evlatlarını bağışlasın size. mutluluklar!

Son düzenleme:
Slm, amh testi için en uygun zaman ne zaman acaba, regliden kaçıncı gün sonra yaptırmak gerekiyor acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Amh degerim 1,7 çıktı.31 yaşındayım sizce nasıl bu değer?

merhaba kedi, çok sevindim senin adına! ben de 33 yaşınsayım. amh hiç bakılmadı ama 6 ay önce 9 küsurdu, geçen ay ise 11 küsur çıktı. dr uyardı ama yine de amh istemedi. sence risk var mı, amh baktırmalı mıyım? sen hayıtı tam olarak nasıl kullandın ve sonrasında ne kullandın, yazabilir misin mümkünse? Allah evlatlarını bağışlasın size. mutluluklar!

amh 9 muydu o zaman bakmaz tabii gayet iyi bnce .bn 1 fincan sıcak suya 1 çaykaşığı hayıt koydum 2dk bekletip süzüp içtim 1 ay boyunca yaptıktan sonra cerrahpaşada tahlilde 14 olan fsh ım 6 çıkmıştı.teşekkürler sağolun.olmamasından da bir hayır varmış diyorum 3.de tutmasında ikiz olacakmış meğersem boşa üzülmüşüm.sizlerinde olur inşallah

gayet iyi tüp bebek için .diğer herşeyin normalse tüp deneme şansını arttırır

Teşekkürler cevap için.6 ay içinde iki düşüğüm oldu 7&9. Haftalarda.doktorum 4 ay süre verdi hamile kalamazsam tüp bebek dedi

amh 9 muydu o zaman bakmaz tabii gayet iyi bnce .bn 1 fincan sıcak suya 1 çaykaşığı hayıt koydum 2dk bekletip süzüp içtim 1 ay boyunca yaptıktan sonra cerrahpaşada tahlilde 14 olan fsh ım 6 çıkmıştı.teşekkürler sağolun.olmamasından da bir hayır varmış diyorum 3.de tutmasında ikiz olacakmış meğersem boşa üzülmüşüm.sizlerinde olur inşallah

anladım cnm, amin Allah razı olsun. yanıt için teşekkürler. evet 6 ay önce 9'du geçen ay 11 çıktı. bu yükselmekte olduğuna, bir başka deyişle tehlike çanları çaldığına işaret olabilir mi diye pimpirikleniyorum. nitekim dr'um da bu nedenle uyardı. üst sınır olarak 12 kabul ediyoruz dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. seni tanımıyorum ama gerçekten sevindim senin memnun, mutlu olmana. özellikle son cümlelerini okurken burnumun direği sızladı. Allah büyük! :59:

kızlar AMH testi kac günde cıkıyor gecen hafta salı verdim.progesteron falan cıkmıs ama o cıkmamıs cok merak ediyorum ne zaman cıkar:18:

Back