Arkadaslar hepimizin hikayesi farkli ama amacı ayni :))))
Ben 25 yıllık calisma hayatımi buyuk bir kurumda yonetici olarak tamamlamış yeni emekliyim , malesef hayatımın neşesini 40 li yaslarda tanıdım , yani esimi.
Biz mutluyduk ama mutluluğu paylasmak istedik, normal yollardan bastan bebek sahibi olamayacağımız belli oldu , maddi durumumuz iyi oldugu icin basta kendimize cok güvendik , ama her seyin maddiyat olmadıgını istanbulda bu konuda isim yapms 5 merkezi gezdiğimizde anladık, %5 ihtimal verdiler hamile kalmama , hatta hic ugrasma yıpratma kendini dediler.esim bu %5 i kullanmak istedi , sadece bir merkez beni kabul etti , o kadar maddiyata ragmen beni kabul bile etmediler. Sadece bir merkez deneyelim dedi , hatta kan tahlilleri disinda hic bir seyde yapmadılar , o kadar umutsuzlardaki herhalde nasılsa hamie kalmaz yapalım gitsin dediler, hatta burada 3-5 yumurtadan bahsediyorsunuz ben tek yumurtayla basladim , bir tek yumurta ne Pgt si , yumurta bir tane , altin yumurtam beni hamileliğe taşıdı , Aralık'ta basliyan tedavi maceram 21 Şubat'ta bhcg 209 ile devam etti.
Meşhur amh 0,24 , yas 44 , tek yumurta , birde rahimde etkisi olmaz diye tedavi basinda alinmayan meshur myonlarim , butun bunlara ragmen cuma kontrolum vardi doktorum genc bir hamilede bu haftada durum neyse senin durumunda o dedi , insallah saglikla bebeğimi kucagima alirim.
Sözün ozu ; dusuk amh hic bir şeydir onemli olan azda olsa yumurta olmasıdır , sakin kendiniz yumurtam az diye üzmeyin hic olmayabilirdi , az da olsa var onemli olan kaliteli olmasi bundan sonrasi olanın kalitesini arttırmak , calışmalarınız buna yönlendirin kaliteye, ben oyle yapmistim.
Bir de iyi bir tedavi merkezi seçin cunku sizin icin en kıymetli sey zaman
Allah yardimcimiz olsun...