slm kizlar bu tahlili nerde yaptiriyoz izmirde yaptiran varmi
kızlaar bilmiyorum denediniz mi ama incir kürü var yumurtlamayı sağlıyor eşi azosperm olanlarda keçiboynuzu kürü yapıyolar ikiside aynı anda kullanıyor deneyin bence benim tanıdıklarım var böyle hamile kalan bol şans rabbim kimsenin kucağını boş koymasın :)önemli değil canım.insanlık hali yanlış anlamış olman normal ben daha uzun cümle kurabilirdim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ben yaklaşık bir hafta önce öğrendim amh değerimi.çok ağladım üzüldüm ama çare değil.yavaş yavaş beynim kabullendi çocuksuz olmayı.elimizden geleni yaptık hala da yapıyoruz.kısmetse olur değilse yapacak bişey yok.dünyanın da sonu değil .zaten ömrümüzün yarısı geçti.napalım kimi çocuk ister kimi çocuğundan dertli keşke doğurmasaydım der kimi doğurur kapı önüne koyar.biz de arayanlardan olduk.çocuğu olanlarda eninde sonunda ayrılıyor zaten beklentilerini bulamayınca da çoookkk üzülüyor.biz de şimdi üzülüyoruz.Allahım baş ka dert vermesin.
unuttum bide sırganotu ve soğan kürü vardı bunlarlada ablam hamile kaldı nolur deneyin rahim varsa umut vardır :)önemli değil canım.insanlık hali yanlış anlamış olman normal ben daha uzun cümle kurabilirdim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ben yaklaşık bir hafta önce öğrendim amh değerimi.çok ağladım üzüldüm ama çare değil.yavaş yavaş beynim kabullendi çocuksuz olmayı.elimizden geleni yaptık hala da yapıyoruz.kısmetse olur değilse yapacak bişey yok.dünyanın da sonu değil .zaten ömrümüzün yarısı geçti.napalım kimi çocuk ister kimi çocuğundan dertli keşke doğurmasaydım der kimi doğurur kapı önüne koyar.biz de arayanlardan olduk.çocuğu olanlarda eninde sonunda ayrılıyor zaten beklentilerini bulamayınca da çoookkk üzülüyor.biz de şimdi üzülüyoruz.Allahım baş ka dert vermesin.
çooook sevindim senin adına konuyu yeni okuyorum biraz geç oldu ama :) meleğin doğmuştur heralde rabbim kimzeyi umutsuz bırakmasın burdaki arkadaşlara güzel bi örnek çok büyük bir umut olmuşsunuz kızlarr pes etmeyin bakın önünüzde güzel örnekler var :))arkadaşlar hepinize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum.. kendimden bahsedeyim belki biraz moral olur.. bende rezerv azlığı ve endometriozis var 1 kez tüp denedim, 2 kez de yumurta oluşmadığı için tedavim yarım kaldı. amh 0,12 çıkmıştı ki çoook düşük. ayrıca eşimde de epey sorun var. tüm bunlara rağmen tam da kıbrısta donasyon için merkez araştırdığım günlerde doğal yolla gebe kaldım. şimdi 6 ayım doldu, ocakta gelecek meleğimi bekliyorum sabırla ve duayla..
üzülmeyin diyemem ama umutsuz olmayın. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Kızlar merhaba, bir sorum olacak ama yardımcı olursanız sevinirim. Benim AMH 0,30 çıktı doktor ardından diğer hormanlarada bakalım dedi diğerlerinide yaptırdım diğerleri çok iyi çıktı yani doktor öle dedi gayet iyi dedi bu arada ben troid hastasıyım troidimede bakıldı sonrasında oda iyi çıktı yani ne demek oluyor bu doktorum 0,30 çıktı diğer hormonların iyi dedi bende madem amh düşük neden diğer hormonlarım iyi dedim henüz yansımamış olabilir hormonlarına dedi yumurtaların sayıldı 7 yane yumurtam çıktı çok mu kötü durumdayım anlamadım ben normali nedir dedim 10 dedi 7 yumurta sanki çokta fena değil gibi ama yardımcı olurmusunuz lütfen
selam canım,
amh değerleri ile şöyle bir yazı var,
"Aslında kadınlarda antimüllarian hormon normal kan değerinin ne kabul edilmesi gerektiği konusunda net bir görüş birliği olmasa da genel olarak 1-3 ng/ml arası (bazı araştırmacılara göre 2-4 ng/ml arası) normal kabul edilir.
Bu değerlerin altında ve üstündeki sonuçlar gebelik elde etme başarısının düşük olduğunu gösterir."
Yumurta sayısı içinde şu var ,
"Transvajinal ultrasonografi ile overlerde bulunan antral foliküllerin (küçük yumurtaların) sayılması over rezervi hakkında oldukça güvenilir bilgiler verir. Her iki overde toplam 7-10 tane antral folikül olması over rezervinin iyi olduğunu gösterir. İki yumurtalıkta toplam antral folikül sayısı 7'den azsa over kapasitesinin kötü olduğu anlaşılır ve ilaçlarla ovulasyon (yumurtlama) başarısı düşüktür. "
selam kızlar. amh testi yaptırdım. 2.4 çıktı.
yaşım 28. 17 aylık evliyiz. tam bir yıldır da çocuk istiyoruz ancak sonuç olumsuzAMH Test sonucumu nasıl yorumlayabiliriz?
Gayet guzzel arkadasimm
Gayet guzzel arkadasimm
Merhaba bende sormak istiyorum bende 24 yaşındayım amh 1,68 fsh başta 9.64 çıkmış ama bu ay 6 larda tüp bebek yapılmalı mı doktor acelen etmemiz lazım yumurtaların 35 yas yumurtası dedı adetlerım duzenlı hıc sorun olmadı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaş olarak ideal olan FSH 4-5-6 ama bi yükselme olmuş.sen yinede acele etme derim.yumurta geliştirici haplarla normal ilişkiylede hamile kalabilirsin.başka bi dr.görün istersen.kaç yıldır evlisin ayrıca? sıkma canını ama .4-5 yıldır evli isen tüp bebek dene bende derim.ama yeni isen denemelere devam
2 yıldır evliyim ama 10 aydır cocuk ıstıyoruz Biosteron dha verdı Dr. Suan ıkıncı kutuyu kullanıyorum başka Dr gıttım oda duvarında ıncelme goruyorum yumurta durumun ıyı bence ama başka Dr a da görün mutlaka dedı tabı test sonuclarımı bılmıyor. Teşekkür ederim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 34 yaşında 5 yıllık evliyim evliliğimin 1. yılı dolunca çocuk istedik ve hemen hamile kaldım. malesef boş gebelik geçiriyormuşum ve kürtajla kese alındı. 2 yıl boyunca bulunduğum ildeki dr. gittik herşey yolunda dediler hamile kalamadım 1 aşılama oldum tutmadı. 1 yıl önce kayseri acıbademe gittik AMH testi yaptılar değerim 0,51 çıktı dr kötü dedi hemen tüp bebek yaptırdık tutmadı.pisikolojim bozuldu. uzun bir ara verdim tedaviye hiçbir kadın doğumcuya gitmedim. 2 ay önce Prof. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım değerlerimi telefonda bildirdim, değerin kötü ama çok kötü değil dedi. bana 3 defa tekrarlayacağım kürleri verdi. bu süre zarfında sakın tüp bebek deneme dedi. beni tedavi edeceğini ve çocuk sahibi olabileceğimi söyledi. bir umutla kürleri uyguluyorum. sonuç inşallah iyi olur ve sizinle paylaşırım. benim için dua edin
Kizlar amh degerim 3.98 cikmis..yasim 27 bu deger normal mi..
süper canım neden senden amh istendiki..
Tedavi icin gittigimiz ilk gun doktorumuz istedi canim..normalde amh degerlerine bakilmiyo mu tedavi oncesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?