Amh testi yaptıranlar

slm kizlar bu tahlili nerde yaptiriyoz izmirde yaptiran varmi

Evet ben Kent Hastanesi'nde yaptırdım. Ücreti fazlaydı galiba, hatırladığım kadarıyla 200 TL üstüydü. Bu sitede çok uyguna bu testi yaptıranları duydum. 10 günde çıktı sonucu

kızlaar bilmiyorum denediniz mi ama incir kürü var yumurtlamayı sağlıyor eşi azosperm olanlarda keçiboynuzu kürü yapıyolar ikiside aynı anda kullanıyor deneyin bence benim tanıdıklarım var böyle hamile kalan bol şans rabbim kimsenin kucağını boş koymasın :)

unuttum bide sırganotu ve soğan kürü vardı bunlarlada ablam hamile kaldı nolur deneyin rahim varsa umut vardır :)

çooook sevindim senin adına konuyu yeni okuyorum biraz geç oldu ama :) meleğin doğmuştur heralde rabbim kimzeyi umutsuz bırakmasın burdaki arkadaşlara güzel bi örnek çok büyük bir umut olmuşsunuz kızlarr pes etmeyin bakın önünüzde güzel örnekler var :))

Kızlar merhaba, bir sorum olacak ama yardımcı olursanız sevinirim. Benim AMH 0,30 çıktı doktor ardından diğer hormanlarada bakalım dedi diğerlerinide yaptırdım diğerleri çok iyi çıktı yani doktor öle dedi gayet iyi dedi bu arada ben troid hastasıyım troidimede bakıldı sonrasında oda iyi çıktı yani ne demek oluyor bu doktorum 0,30 çıktı diğer hormonların iyi dedi bende madem amh düşük neden diğer hormonlarım iyi dedim henüz yansımamış olabilir hormonlarına dedi yumurtaların sayıldı 7 yane yumurtam çıktı çok mu kötü durumdayım anlamadım ben normali nedir dedim 10 dedi 7 yumurta sanki çokta fena değil gibi ama yardımcı olurmusunuz lütfen

selam canım,
amh değerleri ile şöyle bir yazı var,

"Aslında kadınlarda antimüllarian hormon normal kan değerinin ne kabul edilmesi gerektiği konusunda net bir görüş birliği olmasa da genel olarak 1-3 ng/ml arası (bazı araştırmacılara göre 2-4 ng/ml arası) normal kabul edilir.
Bu değerlerin altında ve üstündeki sonuçlar gebelik elde etme başarısının düşük olduğunu gösterir."

Yumurta sayısı içinde şu var ,

"Transvajinal ultrasonografi ile overlerde bulunan antral foliküllerin (küçük yumurtaların) sayılması over rezervi hakkında oldukça güvenilir bilgiler verir. Her iki overde toplam 7-10 tane antral folikül olması over rezervinin iyi olduğunu gösterir. İki yumurtalıkta toplam antral folikül sayısı 7'den azsa over kapasitesinin kötü olduğu anlaşılır ve ilaçlarla ovulasyon (yumurtlama) başarısı düşüktür. "

Saol canım teşekkürler bilgilendirdiğin için 7 yumurtam vardı bu ay 3-4 yumurta sayıldı demekki her ay yumurta sayısı değişiyo anlayamadım inşallah yumurtalarım az da olsa kalitesi olur ve Rabbim bana bir evlat nasip eder.Tabi ki isteyen herkeze de :)

kızlar merhaba,
umarım bana yardım edecek bırısı olur rabbım ınsallah tez vakıtte hayırlı evlatlarımızı verır bende yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyor 6 aydır tedavu-ı cıın bır hatuna gıttım hep aynı soktrucu verıp yolladı dun malatyanınn sayılı doktoruna gıttım bırsey goremedıgını erken yumurta rezevı olabılır bakalım dedı dunyam yıkıldı dua edın bana olurmu rabbım tez vakıtte sıfa ve evlatlarımızı versın

selam kızlar. amh testi yaptırdım. 2.4 çıktı.
yaşım 28. 17 aylık evliyiz. tam bir yıldır da çocuk istiyoruz ancak sonuç olumsuz AMH Test sonucumu nasıl yorumlayabiliriz?

Gayet guzzel arkadasimm

Merhaba bende sormak istiyorum bende 24 yaşındayım amh 1,68 fsh başta 9.64 çıkmış ama bu ay 6 larda tüp bebek yapılmalı mı doktor acelen etmemiz lazım yumurtaların 35 yas yumurtası dedı adetlerım duzenlı hıc sorun olmadı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaş olarak ideal olan FSH 4-5-6 ama bi yükselme olmuş.sen yinede acele etme derim.yumurta geliştirici haplarla normal ilişkiylede hamile kalabilirsin.başka bi dr.görün istersen.kaç yıldır evlisin ayrıca? sıkma canını ama .4-5 yıldır evli isen tüp bebek dene bende derim.ama yeni isen denemelere devam

2 yıldır evliyim ama 10 aydır cocuk ıstıyoruz Biosteron dha verdı Dr. Suan ıkıncı kutuyu kullanıyorum başka Dr gıttım oda duvarında ıncelme goruyorum yumurta durumun ıyı bence ama başka Dr a da görün mutlaka dedı tabı test sonuclarımı bılmıyor. Teşekkür ederim

Bu arada Şubat ayında tup bebek denemesı yaptık sadece 3 yumurta elde edıldı 1 transfer yapıldı dıgerlerı ıyı durumda degıl dedı dondurma olmadı negatıf sonucu aldık nedense sadece bır Dr demesıyle tup bebeğe başladık hayırlısı olsun ınsallah ıkıncıye gerek kalmaz ınsallah

Selam arkadaşım acaba SARAÇOĞLU hangi kürleri verdi sana ve nasıl yaptın !?

Tedavi icin gittigimiz ilk gun doktorumuz istedi canim..normalde amh degerlerine bakilmiyo mu tedavi oncesi..

ben sadece gerekli görülen kişilerden amh testi isteniyo diye biliyodum ama belkide herkesten isteniyodur ben yanlış biliyorumdur..ama değerinin çok güzel inşallah yumurtalarında kalitelidir bi sorun çıkmadan tedavin güzel sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…