Amh düşük az yumurta

Yok hayır bir ay evvelinde tek yumurtası vardı kist olmuştu sonraki ay 4 yumurtayı yakaladı doktoru mucize gibi demişti nasip oldu. Ardışık filan yapılmadı direk 4 toplandı. Cnm ama benjmde 003 amh mart ve nisanda 4 yumurtam vardı eşimden dolayı başlayamadık sonra da haziranda gittim bi daha 4 taneyi göremedik yani bazen iyi bi ay denk geliyor sanırım benimde o zamandı kaçırdım şimdi maksimum 2 yumurtam okuyor bi kaç gün evvel büyümediler diye tedavim de iptal oldu. Ol deyince oluyor evet

Canım o yumurtalar için iyi beslen spor yap yürüyüş stres azalt bak göreceksin nasıl çıkacak tekrar evet bir ay benim beş yumurtaydı eşim yzuıcnen baslayamadım sonraki ay iki oldu düşün doktor her ay değişiyor demişti hatta o ayı yakalamak çok önemli

Canım mart nisanda 4 yumurta vardı bende eşim yüzünden başlayamadım. Nisandan itibaren bi daha 4 yumurtayı göremedik hep düştü sayısı. Her gün yürüyüş yapıyorum yumurtaliklarimi besleyin diye zaten sayı az kaliteli olsun diye ama yumurtalar gelişmiyor bile ignelerle. Beslenmeme de dikkat ediyordum yine de bi fayda göremedim biraz stres kontrolü yapabilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…