Ben de o aşıdan oldum canım. Pıhtılaşma için peki bir şey verdi mi doktor ,kontrole almaları gerek gibime geldi.Benim bir de kan pıhtılaşması riskim cıktı cnm. Çok pişmanım zaten aşıları da olduğuma 3 doz olmuştum ben bion...isimliden
Kan sulandırıcı kullanıyorum cnn henüz toplama olmadı eğer toplanabilirse bu yumurtalarım transfere gidebilirsem o zaman oksapar iğne verecek kan sulandırıcı. Iki genimde mutant var hetorozigot olarak.Ben de o aşıdan oldum canım. Pıhtılaşma için peki bir şey verdi mi doktor ,kontrole almaları gerek gibime geldi.
Ayy inşallah altın yumurtayı bulurlar ve güzel sonuçlar alırsın canımKan sulandırıcı kullanıyorum cnn henüz toplama olmadı eğer toplanabilirse bu yumurtalarım transfere gidebilirsem o zaman oksapar iğne verecek kan sulandırıcı. Iki genimde mutant var hetorozigot olarak.
Merhaba paylasiminiz icin tesekkur ederim nasil buyuk mucizeler her iki evladinizi da Allah bagislasin. Size menopozla ilgili birsey demis miydi doktorlar henuz girmediniz degil mi?Merhaba
Yaşım 39 .11 yıl.once tüp bebek tedavilerine başladım.kimisi yumurta toplamaya kadar bile gitmedi .kimisinde transfer oldum negatifti.Amh 0.13 tu o zaman .Sonra tesadüfen 7 haftalik hamile olduğunu öğrendim.Çünkü ben hamile kalamazdım.Doktorlar öyle diyordu.
Şimdi kızım 9 yaşında.
Sonra bir kardeşi olsun istedik.Yine olmadi .5 sene daha tüp bebek denedik.Bir türlü ignelere cevap vermiyordum. Yumurta olmuyordu.Sonra altin bir yumurta bulundu 2023 yılında. Hemen transfer etti.8.haftaya gelmeden kalbi durdu.Nasil üzgündüm anlatamam.
Sonra aradan bir buçuk sene geçti.Ve ben yine 6 haftalik spontane hamileyim.Rabbimin
mucizesi çok. O kadar tüp bebek merkezlerinde uğraştık olmadi.Nasip böyleymiş. Üzülmeyin arkadaşlarım.. Rabbim Ol deyince oluyor .Sonsuz şükürler olsun.Rabbim Anneliği layıkıyla yerine getirecek herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Cok tesekkur ederim.amin.Allah razı olsun.Merhaba paylasiminiz icin tesekkur ederim nasil buyuk mucizeler her iki evladinizi da Allah bagislasin. Size menopozla ilgili birsey demis miydi doktorlar henuz girmediniz degil mi?
Kızlar yarın beni arayacaklar çok korkuyorum biri 20 mm biri 15 demiş eşime sanırım ikisi iyi demiş ama 15 düşük sanki döllenir mi o bilmiyorum ilk günden elimde birtane kalsın istemiyorum bir de tüp bebek yapanınız var söyleyebilir misiniz sizin aynı anda mı aynı mm ulaştı yumurtalar benim aynı anda büyümüyorlar hiç çok sıkıntılı onun nedeni ne bilmiyorum
Benim adetim hep düzenli oldu ,hala da düzenlidir ama gün sayım azaldı canım, yani kanamalarım azaldı böyle değildi. Mesela 7 gün sürer tam 3 güne kadar düştü, o zaman anladım ki bir sorun oluştu. Kovidle birlikte böyle değişti.beslenmeme ben de dikkat ederim, sağlıklı beslenmeyi severim. Fakat hormonlu gıdalar da bozuyor yapımızı. Bu süreçte çokça doktor dinledim zaman ilerledikçe de menopoz yaşı düşecekmiş bu sağlıksız gıdalar yüzünden. Tüp bebek tedavisi gördüm, henüz ilk transferim yapılmıştı ama maalesef negatif sonuç aldım bugün. Üzülmekten harap ettim kendimi. Bunda da vardır bir hayır ama ne biliyim çok üzüldüm.
Allahım işine bak iki embriyo da tutmamış . Allahım size de en kısa zaman da hepimize nasip etsin ben tüp bebek psikolojisini kaldıramayacağım sanırım. Artık su an ikinci ama yok bilmiyorum napaacgım çok Zoe kimse imtihanım var demesin kolayca hamile kalanlar hiçbir sti imtihan görmesin gerçektenBana hiç mm söylemediler canım. Hatta kalitesini filan da sordum 2 si iyi biri orta kalite dediler. 3 tane 3.gun embriyosuydu. Sayi az oldugu icin 5.gune gidilmedi donduruldu. Sonra 2si transfer edilmisti ama maalesef olmamis. İnşallah dollenir ,istediklerin hayırlısıyla gerçekleşir
Ciddi misiniz maşallah bize umut oldu bu yazdıklarınız çünkü ben şu an umudumun tükendiği yerdeyim artık dört senedir çok yoruldum benim de en son fsh yükseldi bir korku sardı beni az yumurta toplanıyor bende de hepCok tesekkur ederim.amin.Allah razı olsun.
Menopoz baslangici diyorlar zaten 10 yildir..50 günde bir adet görüyorum. .fsh yüksekti. Rezerv diplerde.ignelere hiç cevap vermiyordum.en yüksek dozda veriyordu bana.
Bu 10 tane toplayanların nasıl oluyor anlamıyorum Amh düşük olması canımı çok sıkıyorBenim birisi 16 digeri 18 mm iken alindi son opumda birisi embriyo oldu milimetresi milimetresine ayni anda buyumeleri cok zor
Yaşı kaçtı ne kadar sürede kaldı benim artık normalden umudum yok beklersem yumrjtalerım tükenebilir diye korkuyorumBenim arkadaşım da 0,3 ile gebe kaldı doğal yoldan neredeyse doğum yapacak 1 ayı kaldı. O da hiç gene kalamayacağını düşünüyordu bi ara tedaviye başlamak istemedi doğal denedi oldu
Canim haklisin o yuzden ben tedavimde igne kullanmiyorum sadece klomenle yumurtam gelisiyor hem daha ekonomik oluyor hem de yumurta tek de olsa daha kaliteli oluyor oneririm kesinlikleKızlar ben anlamadım Amh düşük olan kadınlsrın az yumurta toplandığında şansı normal gebelik kadsr değil mi mesela benim en fazla iki toplanıyor zaten her ay birtane büyüyor iğnelerle birtane büyüyorsa ne anladım o işte eşimde sıkıntı var sayı 12 milyon ama bilmiyorum tek yumurta şansı düşük demiş çok üzücü
Aaa bilmiyordum canım tüp bebekten önce ilk gittiğim doktor bana klomen vermişti hatırladım . Teşekkür ederim haklısın ben de onu yapacağım iğneler aşırı pahalı . Sen ne yapmıştın süreç devam mı ediyor seninCanim haklisin o yuzden ben tedavimde igne kullanmiyorum sadece klomenle yumurtam gelisiyor hem daha ekonomik oluyor hem de yumurta tek de olsa daha kaliteli oluyor oneririm kesinlikle
Ben havuz yaptim uc kez toplama oldu artik transfere gececegimAaa bilmiyordum canım tüp bebekten önce ilk gittiğim doktor bana klomen vermişti hatırladım . Teşekkür ederim haklısın ben de onu yapacağım iğneler aşırı pahalı . Sen ne yapmıştın süreç devam mı ediyor senin
Canım ben de havuz istedim ardışık değil mi havuz ama bu ülkede yok o kadar para vermeme rağmen yani ardışık tüp bebek fiyatı kadar dedi ben de şansımı böyle denedim olmazsa ardışık denerim hangi merkezde yaptın işe yarıyor mu bu havuz toplandı mı yeteri kadar inşallah güzel sonuçlarını buraya yazarsınBen havuz yaptim uc kez toplama oldu artik transfere gececegim
0.86 amhla tüp bebekle gebe kaldım. Benimde yumurtam 4 tanedyi. Doğumdan 7 ay sonra kendiliğinden tekrar gebe kaldım. Hiç üzmeyin kendinizi umudunuzu diri tutun tek yumurta yeterKızlarrr bugün yumurtam toplandı Amh 0.48 en son dört ay önce neyse benim ultrasonda dört beş görünüyor ama iğnelerle iki tane. Büyüyor en fazla çok üzülüyorum doktor da 8 10 yumurtası olanın da hepsi büyümüyor dedi . Biri 15 mm biri 20 mm olmuş şimdi de döllenme süreci başlıyor ikinci tüp bebek yoruldum ama vazgeçmek istemiyorum beni üzen bu Amh dusuklugunun tüp bebekte bile şansının az olması aynı durumda olup olumlu sonuç alan var mı
Canımmm me güzel bir şey bu Allahım sana bağışlasın hepimize bu mucizeden göstersin ben çok umutsuzum artık korkular kaygılar . Az önce aradılar embriyo gelişmiş ama kalitesini söylemediler doktora soracağız acaba dedim içime kurt düştü kötü kalitede emriyoyı da transfer ediyorlar mı belki parayı geri vermemek için ya da kötü kalite embriyo gelişir mi0.86 amhla tüp bebekle gebe kaldım. Benimde yumurtam 4 tanedyi. Doğumdan 7 ay sonra kendiliğinden tekrar gebe kaldım. Hiç üzmeyin kendinizi umudunuzu diri tutun tek yumurta yeter
Hayır etmezler tabiki ayrıca size kalitesini söylerler mutlaka, ama siz umutsuz olursanız olmaz. Ben transferden sonra hep hamileymişim gibi davrandım olumlu düşündüm sonuçta her şey hormonal, mental olarak iyi olacağız ki vücudumuz da ona göre tepki versinCanımmm me güzel bir şey bu Allahım sana bağışlasın hepimize bu mucizeden göstersin ben çok umutsuzum artık korkular kaygılar . Az önce aradılar embriyo gelişmiş ama kalitesini söylemediler doktora soracağız acaba dedim içime kurt düştü kötü kalitede emriyoyı da transfer ediyorlar mı belki parayı geri vermemek için ya da kötü kalite embriyo gelişir mi