Amh düşük az yumurta

Ben de o aşıdan oldum canım. Pıhtılaşma için peki bir şey verdi mi doktor ,kontrole almaları gerek gibime geldi.
Kan sulandırıcı kullanıyorum cnn henüz toplama olmadı eğer toplanabilirse bu yumurtalarım transfere gidebilirsem o zaman oksapar iğne verecek kan sulandırıcı. Iki genimde mutant var hetorozigot olarak.

Kan sulandırıcı kullanıyorum cnn henüz toplama olmadı eğer toplanabilirse bu yumurtalarım transfere gidebilirsem o zaman oksapar iğne verecek kan sulandırıcı. Iki genimde mutant var hetorozigot olarak.
Ayy inşallah altın yumurtayı bulurlar ve güzel sonuçlar alırsın canım bana da oksapar ve bebe asprini verilmişti. Doktor yine de hala kullan dedi pazartesi tekrar test verecekmişim. Beta 1.20den küçük çıktı hiç ümidim yok ama doktor öyle dedi diye kullanıyorum mecbur

Merhaba
Yaşım 39 .11 yıl.once tüp bebek tedavilerine başladım.kimisi yumurta toplamaya kadar bile gitmedi .kimisinde transfer oldum negatifti.Amh 0.13 tu o zaman .Sonra tesadüfen 7 haftalik hamile olduğunu öğrendim.Çünkü ben hamile kalamazdım.Doktorlar öyle diyordu.
Şimdi kızım 9 yaşında.
Sonra bir kardeşi olsun istedik.Yine olmadi .5 sene daha tüp bebek denedik.Bir türlü ignelere cevap vermiyordum. Yumurta olmuyordu.Sonra altin bir yumurta bulundu 2023 yılında. Hemen transfer etti.8.haftaya gelmeden kalbi durdu.Nasil üzgündüm anlatamam.
Sonra aradan bir buçuk sene geçti.Ve ben yine 6 haftalik spontane hamileyim.Rabbimin
mucizesi çok. O kadar tüp bebek merkezlerinde uğraştık olmadi.Nasip böyleymiş. Üzülmeyin arkadaşlarım.. Rabbim Ol deyince oluyor .Sonsuz şükürler olsun.Rabbim Anneliği layıkıyla yerine getirecek herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.

Merhaba paylasiminiz icin tesekkur ederim nasil buyuk mucizeler her iki evladinizi da Allah bagislasin. Size menopozla ilgili birsey demis miydi doktorlar henuz girmediniz degil mi?

Merhaba paylasiminiz icin tesekkur ederim nasil buyuk mucizeler her iki evladinizi da Allah bagislasin. Size menopozla ilgili birsey demis miydi doktorlar henuz girmediniz degil mi?
Cok tesekkur ederim.amin.Allah razı olsun.
Menopoz baslangici diyorlar zaten 10 yildir..50 günde bir adet görüyorum. .fsh yüksekti. Rezerv diplerde.ignelere hiç cevap vermiyordum.en yüksek dozda veriyordu bana.

Allahım işine bak iki embriyo da tutmamış . Allahım size de en kısa zaman da hepimize nasip etsin ben tüp bebek psikolojisini kaldıramayacağım sanırım. Artık su an ikinci ama yok bilmiyorum napaacgım çok Zoe kimse imtihanım var demesin kolayca hamile kalanlar hiçbir sti imtihan görmesin gerçekten

Cok tesekkur ederim.amin.Allah razı olsun.
Menopoz baslangici diyorlar zaten 10 yildir..50 günde bir adet görüyorum. .fsh yüksekti. Rezerv diplerde.ignelere hiç cevap vermiyordum.en yüksek dozda veriyordu bana.
Ciddi misiniz maşallah bize umut oldu bu yazdıklarınız çünkü ben şu an umudumun tükendiği yerdeyim artık dört senedir çok yoruldum benim de en son fsh yükseldi bir korku sardı beni az yumurta toplanıyor bende de hep

Benim arkadaşım da 0,3 ile gebe kaldı doğal yoldan neredeyse doğum yapacak 1 ayı kaldı. O da hiç gene kalamayacağını düşünüyordu bi ara tedaviye başlamak istemedi doğal denedi oldu
Yaşı kaçtı ne kadar sürede kaldı benim artık normalden umudum yok beklersem yumrjtalerım tükenebilir diye korkuyorum

Kızlar bugün döllenme olursa haber almadım daha arayacaklar altıya kadar doktorum Salı günü transfer dedi ama çarşamba olması gerek miyor mu konuscam doktorla çünkü üçüncü günde embriyo gelişmeye devam edip ertesi gün olmuyor muydu benim ilk transferim de üçüncü gündü ama unuttum böyle miydi

Kızlar ben anlamadım Amh düşük olan kadınlsrın az yumurta toplandığında şansı normal gebelik kadsr değil mi mesela benim en fazla iki toplanıyor zaten her ay birtane büyüyor iğnelerle birtane büyüyorsa ne anladım o işte eşimde sıkıntı var sayı 12 milyon ama bilmiyorum tek yumurta şansı düşük demiş çok üzücü

Canim haklisin o yuzden ben tedavimde igne kullanmiyorum sadece klomenle yumurtam gelisiyor hem daha ekonomik oluyor hem de yumurta tek de olsa daha kaliteli oluyor oneririm kesinlikle

Canim haklisin o yuzden ben tedavimde igne kullanmiyorum sadece klomenle yumurtam gelisiyor hem daha ekonomik oluyor hem de yumurta tek de olsa daha kaliteli oluyor oneririm kesinlikle
Aaa bilmiyordum canım tüp bebekten önce ilk gittiğim doktor bana klomen vermişti hatırladım . Teşekkür ederim haklısın ben de onu yapacağım iğneler aşırı pahalı . Sen ne yapmıştın süreç devam mı ediyor senin

Ben havuz yaptim uc kez toplama oldu artik transfere gececegim

Ben havuz yaptim uc kez toplama oldu artik transfere gececegim
Canım ben de havuz istedim ardışık değil mi havuz ama bu ülkede yok o kadar para vermeme rağmen yani ardışık tüp bebek fiyatı kadar dedi ben de şansımı böyle denedim olmazsa ardışık denerim hangi merkezde yaptın işe yarıyor mu bu havuz toplandı mı yeteri kadar inşallah güzel sonuçlarını buraya yazarsın

Kızlar beni aradılar yurtdısındayım ya ben farklı galiba anlamadım bakın döllenme olmuş diye dün neyse bugün bekliyorum. Aramalarını bahçeci her gün aramıştı ay bu korkunc bekleyiş o telefonu beklemek ölüm gibi eşim doktoru aradı o da döllenmeden sonra embriyologlar sürekli bakmıyor kalite azalmaması için yarın bana söyleyecekler olumluysa yarın transfer olacak bir de çok garip geldi bana .

0.86 amhla tüp bebekle gebe kaldım. Benimde yumurtam 4 tanedyi. Doğumdan 7 ay sonra kendiliğinden tekrar gebe kaldım. Hiç üzmeyin kendinizi umudunuzu diri tutun tek yumurta yeter

0.86 amhla tüp bebekle gebe kaldım. Benimde yumurtam 4 tanedyi. Doğumdan 7 ay sonra kendiliğinden tekrar gebe kaldım. Hiç üzmeyin kendinizi umudunuzu diri tutun tek yumurta yeter
Canımmm me güzel bir şey bu Allahım sana bağışlasın hepimize bu mucizeden göstersin ben çok umutsuzum artık korkular kaygılar . Az önce aradılar embriyo gelişmiş ama kalitesini söylemediler doktora soracağız acaba dedim içime kurt düştü kötü kalitede emriyoyı da transfer ediyorlar mı belki parayı geri vermemek için ya da kötü kalite embriyo gelişir mi

Hayır etmezler tabiki ayrıca size kalitesini söylerler mutlaka, ama siz umutsuz olursanız olmaz. Ben transferden sonra hep hamileymişim gibi davrandım olumlu düşündüm sonuçta her şey hormonal, mental olarak iyi olacağız ki vücudumuz da ona göre tepki versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…