AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

merhaba
ben varım. ilk çocuğum 13 yaşında kendiliğinden oldu. 2018 yılında AMH 0,12 olduğunu öğrendim ve tüp bebek yaptırdım. 3 yumurta oluştu 2 si döllendi ve transfer edildi ama 1 tanesi tuttu. 2019 nisanda doğum yaptım ama bebeğim kalp problemleriyle doğdu. 47 gün sonra kaybettim. yaşım şuan 39. nasıl olsa olmuyor diye korunmadım hiç.2020 ocak ayında kendiliğinden hamile kaldım. şuan 31 haftalık .bir problem görünmüyor inşallah doğunca da yaşamayız. bir mucize olurmu ki diyordum oldu. bu arada hiç bir vitamin falan kullanmadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Allah ol derse olur. Gözlerim doldu okurken. Maaşallah sağlıkla gelsin dünyaya.

Başınız sağolsun. Ben de 25+2 haftalık hamileyim . Sizle geçmişte konuştuğumu hatırlıyorum , inşaallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur . Hatırlattığım için özür dilerim , vefat eden bebeğinizin doğmadan önce ultrasonda tanısı var mıydı

Canim basin saolsun..ayni zmanda tebrik ederimde..dilerim..kucagina almayida nasip etsin allah..benimde yasim 39..son 2 transferimde hep1 yumurtam olustu benimde..ama 2. Kalite embriyoyla transfer oldu..negatif aonuclandi ikiside..doktorlarin dedigi aslinda su genellikle bir kere hamile kaldiysaniz sansiniz yuksek..ben hic kalamadim..amin canim insallahh herekesee nasip etsin..tesekkur ederim..yorumun icin..benim gecen yaz amh 0.38 di simdi dahada dusmustur muhtemelen..

evet bana da öyle dediler. sonuçta kendiliğnden hamile kalmışsın önceden olmaz diyemem dedi dr. ama AMH çok düşüktü. yaş da ileri olunca tüp bebek yaptırmıştık.

sağolun inşallah hepimiz sağlık lı bir şekilde alırız. evet 13. haftasında ayrıntılı ultrasonda tanısı konmuştu. komisyon aldırmamı önermişti. doğuma kadar bana bir zararı olur mu diye sordum olmaz dediler. o yüzden aldırmadım. çümkü ne kadar yaşayacağı belli değildi. allah zaten alacak ben sebep olmak istemedim. içimde çok rahat şükğr. aldırsaydım içimde hep acaba ne kadar yaşardı düşüncesi olacaktı. allah onun yerine bir mucize melek daha verdi bana .ALllah herkese nasip etsin.

Allah rahmet eylesin . İnşaallah sağlıkla doğar ben de 39 yaşındayım en son geçen yıl ekimde amh 0.23 çıkmıştı

evet bana da öyle dediler. sonuçta kendiliğnden hamile kalmışsın önceden olmaz diyemem dedi dr. ama AMH çok düşüktü. yaş da ileri olunca tüp bebek yaptırmıştık.
Canim evet masallah..ileri yas biraz sıkıntıli..ihtimali azaltiyo..ama masallah sana..darsii bizlerin basina insallah

Canım merhaba bende düşük amh ile tüp bebek tedavis gördüm 2 negatif sonucum oldu. Amh tedavisnde doğru tedavİyi görmekte önemli 3. Tedavime bahçecide başladım ben doktorum sabri cavkaytardı bana havuz yapalım embriyolarını genetiğe gönderelim dedi tedaviyi uyguladık ilk denememde gebe kaldım bebeğimi doğurdum Allaha şükürler olsun

Masallah canim..sizleri gordukce umut oluyo bizlerede..canim..embriyon kac tane olusuyodu..benim 1 tane olustu hep..yumurtamda 1 olustu embriyoda..ama 2. Kaliteydi..ilk tedavimde gonalf verildi birde catlatma ignesi kullandim.olmadi..2.tedavimde..yumurtayi buyuten ignede verildi..gonalgin yaninda genotropin ve menioral verildi..yine olmadi..yani..senin yumurta sayin 1 den fazla ve embriyolarinda o sekilde olusuyosa..sansin cok olabilir..cunkii doktorumda bana dedigi su amh dusuklugu dogal yolla gebe kalmaya rngel bir durum degil..ama bende yumurtada hep 1 tane olustu..dilerimm..darisi basimiza..insallah..

Canım benimde hep bir tane yumurtam oluşuyor daha önceki denemelerimde hep bir tane toplayıp transfer edildi negatif oldu. Bahçecide doktorum şansını arttırmak için havuz uygulayalım embriyolarını biriktirelim dedi 4 yumurta biriktirdik genetiğe gönderdik sağlam olanıda transfer ettil çok şükür tuttu. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dua ediyorum

Amin canimmmm...allah sanada kucagina almayi nasip etsin..canimtesekkur ediyorum yorumlarin icin..eylul ayinda tedavim baslicak yine benim..ilk adeti bekliyorum suanda..bakalim doktor ne dicek belki oda bole bisey isticek benden bilemiyorum..2.5 aydir dogal kalmak icin ugrastim ama kismet olmadi..nasip.

Acilden doktordan rica etsek olabiliyormu..kadin dogumami gitmek gerekiyor..acaba..
kadın doğum doktoruna yaptırdım ben tüp bebek doktorum reçeteye amh istediğini ve ricasını yazdı o şekilde yaptı devletteki doktor başka testte söyledim ama yazılmadığı için diğerlerini yapmadı acil yaparmı bilmiyorum

Acilden doktordan rica etsek olabiliyormu..kadin dogumami gitmek gerekiyor..acaba..
kadın doğum doktoruna yaptırdım ben tüp bebek doktorum reçeteye amh istediğini ve ricasını yazdı o şekilde yaptı devletteki doktor başka testte söyledim ama yazılmadığı için diğerlerini yapmadı acil yaparmı bilmiyorum

Yooo amh i düşük olup doğal yolla bile hamile kalan çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…