• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük amh ile tüp bebek tedavisi

Kızlarr merhabalar bende tedaviye başladım ilacımın 10. Günündeyim. İlk muanede doktorum az gördü yumurta sayımı hiç yok dencek kadar az dedi 8 gün kullandım kontrole gittik 4 tane solda 2 tane sağda gördü gene düşük ama sayısı çoğalmış büyümemişler hepsi 9 mm evet bu kötü ama iyi bir şeyde hepsi aynı anda büyümeye başlayacak dedi doktorumdan çok memnunum ama işte yaşım 26 yaşıma göre yumurta rezervimi az buluyor amh değerim 1.5 ama daha az diyor inşallah iğneler işe yarar yumurtalarım büyür 😢🤲

Benim reglin 2.gunu e2 ye bakilmadi. Ben de bugün 4.ignemi vurdum gonalf 300. Yarın kontrolüm var. Amh 0.5 di. Yarın yazarım ben de 🌸 umarım herkesin gönlüne göre olur hersey

Merhaba amh :0,63 yaklaşık altı tane yumurta görüldü tiroit ilacı kullanıyorum ay sonu tekrar kontrole gideceğim iğneler için umarım herkesin gönlüne göre olur🥰🥰💫💫💫🙏🏽🙏🏽

Selam kızlar.👧🏾
Benim amh değerim 0.6
E2 değeri regl ikinci günü 36 geldi
Düşük yumurta rezervi tanısı var.🥚🥚
Ultrasonda 3 sol 1 sağ yumurtam göründü
Gonalf 300 başladık,bugün 3. Günü kontrolde yumurtalarım 5,6,7,11 mm göründü iğnelere devam ediyoruz. Temennim yeteri kadar olgunlaşıp kaliteli olmaları 🙏
Benim gibi amh değeri düşük olup sürecini takip eden var mı ?
Merhaba cnm benimde düşük amh var 2 yumurtam vardi amh 003 çok düşük. Ikisi de gelişmedi ignelerle başka bi ay yine 2 yumurta farklı doktorla yine ayni doz ignelerle gelişmedi gonalf 150 meriofert 150 klomen kullanmıştık olmadı 2 kere tedavi iptali yaşadım. Senin yumurtalarina doktor 300 doz kullanmis bu doz ile kalitesi nasik oldu buyuduler mi ? Bana da artik farkli bisey yapilmaai lazim cunku boyle olmiyor.

Merhaba cnm benimde düşük amh var 2 yumurtam vardi amh 003 çok düşük. Ikisi de gelişmedi ignelerle başka bi ay yine 2 yumurta farklı doktorla yine ayni doz ignelerle gelişmedi gonalf 150 meriofert 150 klomen kullanmıştık olmadı 2 kere tedavi iptali yaşadım. Senin yumurtalarina doktor 300 doz kullanmis bu doz ile kalitesi nasik oldu buyuduler mi ? Bana da artik farkli bisey yapilmaai lazim cunku boyle olmiyor.
merhaba benimde amh 0,05 gonalf300 kullandım bende 1 yumurtam vardı iğne ile büyüdü ve boş çıkmıştı sonraki ay yine 1 yumurtam oldu gonalf300 kullanmıştım ama gelişmemişti

merhaba benimde amh 0,05 gonalf300 kullandım bende 1 yumurtam vardı iğne ile büyüdü ve boş çıkmıştı sonraki ay yine 1 yumurtam oldu gonalf300 kullanmıştım ama gelişmemişti
merhaba nerede tedavi oluyorsunuz acaba sizede aynı doz kullanılmış. Benimde 2 kere aybi doz ama gonalf 150ydi yanında meriofert de vardı. Nasıl olcak böyle neden boyle oluyor bilmiyorum acaba sizin kist probleminiz oluyor mu yani bazı aylar yumurtanız kist oluyor mu ?

Büyüdü 300 Gonalf ile , 4 yumurta dan 1 i döllendi ama

Selam kızlar.👧🏾
Benim amh değerim 0.6
Gonalf 300 başladık,bugün 3. Günü kontrolde yumurtalarım 5,6,7,11 mm göründü iğnelere devam ediyoruz. Temennim yeteri kadar olgunlaşıp kaliteli olmaları 🙏
44 yaşındayım amh 0.24 .ilk tüp bebek denemesi negatif. 3 kere havuz yapıldı, 5 embriyo oluştu. İkisi 6 hücreli, 3 ü 8 hücreli.her toplamada gonalf 300 verdiler.hepsi 3.gun donduruldu. 5.gune giden 2 embriyo kaldı. 2 sini de transfer ettiler,negatif ,kimyasal gebelik.su An 2.denemeyi başka doktorda yapıyorum.dusuk rezervi olana aşırı hormon yüklemek yanlış dedi.ayrica ileri yaşta embriyo dondurmak çözdürmek embriyoya zarar veriyor dedi.bu doktorum hemen tedaviye başlamadı, ben önce yumurtanın doğal gelisimine bakmak istiyorum dedi.normalde artık 1 çok nadir 2 yumurtam var ,onlarda sadece solda.sağda rezerv bitmis .geçen ay kendiliğinden bir yumurtam büyüdü 17 mm.aldi yumurtayı, boş çıktı. Bu ay 2 yumurtam var ama menopur 75 verdi fazla hormon yüklenmedi ikisi de 17 mm.ben de artık çok iğne vs yumurtayı tavuk gibi sisirdiklerini düşünüyorum 4 günde.6 gün 75 doz vurdum.2 gün önce 17mm olmuşlar. Yarin yumurtaları alacak.ayrica yumurtalar dolu ve dollenirse ve şayet 8-10 hücreli olurlarsa transfer edecek .8 hücreliden aşağısına kaliteli demiyor.ayrica piezzo tedavisi yapacak.saglam emin adimlarla ilerleyen her konuda yaninizda olan moral veren işin ehline gidin.reklam yapanlara değil.

44 yaşındayım amh 0.24 .ilk tüp bebek denemesi negatif. 3 kere havuz yapıldı, 5 embriyo oluştu. İkisi 6 hücreli, 3 ü 8 hücreli.her toplamada gonalf 300 verdiler.hepsi 3.gun donduruldu. 5.gune giden 2 embriyo kaldı. 2 sini de transfer ettiler,negatif ,kimyasal gebelik.su An 2.denemeyi başka doktorda yapıyorum.dusuk rezervi olana aşırı hormon yüklemek yanlış dedi.ayrica ileri yaşta embriyo dondurmak çözdürmek embriyoya zarar veriyor dedi.bu doktorum hemen tedaviye başlamadı, ben önce yumurtanın doğal gelisimine bakmak istiyorum dedi.normalde artık 1 çok nadir 2 yumurtam var ,onlarda sadece solda.sağda rezerv bitmis .geçen ay kendiliğinden bir yumurtam büyüdü 17 mm.aldi yumurtayı, boş çıktı. Bu ay 2 yumurtam var ama menopur 75 verdi fazla hormon yüklenmedi ikisi de 17 mm.ben de artık çok iğne vs yumurtayı tavuk gibi sisirdiklerini düşünüyorum 4 günde.6 gün 75 doz vurdum.2 gün önce 17mm olmuşlar. Yarin yumurtaları alacak.ayrica yumurtalar dolu ve dollenirse ve şayet 8-10 hücreli olurlarsa transfer edecek .8 hücreliden aşağısına kaliteli demiyor.ayrica piezzo tedavisi yapacak.saglam emin adimlarla ilerleyen her konuda yaninizda olan moral veren işin ehline gidin.reklam yapanlara değil.
Nerde tedavi görüyorsunuz acaba

Selam kızlar.👧🏾
Benim amh değerim 0.6
44 yaşındayım amh 0.24 .ilk tüp bebek denemesi negatif. 3 kere havuz yapıldı, 5 embriyo oluştu. İkisi 6 hücreli, 3 ü 8 hücreli.her toplamada gonalf 300 verdiler.hepsi 3.gun donduruldu. 5.gune giden 2 embriyo kaldı. 2 sini de transfer ettiler,negatif ,kimyasal gebelik.su An 2.denemeyi başka doktorda yapıyorum.dusuk rezervi olana aşırı hormon yüklemek yanlış dedi.ayrica ileri yaşta embriyo dondurmak çözdürmek embriyoya zarar veriyor dedi.bu doktorum hemen tedaviye başlamadı, ben önce yumurtanın doğal gelisimine bakmak istiyorum dedi.normalde artık 1 çok nadir 2 yumurtam var ,onlarda sadece solda.sağda rezerv bitmis .geçen ay kendiliğinden bir yumurtam büyüdü 17 mm.aldi yumurtayı, boş çıktı. Bu ay 2 yumurtam var ama menopur 75 verdi fazla hormon yüklenmedi ikisi de 17 mm.ben de artık çok iğne vs yumurtayı tavuk gibi sisirdiklerini düşünüyorum 4 günde.6 gün 75 doz vurdum.2 gün önce 17mm olmuşlar. Yarin yumurtaları alacak.ayrica yumurtalar dolu ve dollenirse ve şayet 8-10 hücreli olurlarsa transfer edecek .8 hücreliden aşağısına kaliteli demiyor.ayrica piezzo tedavisi yapacak.saglam emin adimlarla ilerleyen her konuda yaninizda olan moral veren işin ehline gidin.reklam yapanlara
Nerde tedavi görüyorsunuz acaba
Kayseri

merhaba nerede tedavi oluyorsunuz acaba sizede aynı doz kullanılmış. Benimde 2 kere aybi doz ama gonalf 150ydi yanında meriofert de vardı. Nasıl olcak böyle neden boyle oluyor bilmiyorum acaba sizin kist probleminiz oluyor mu yani bazı aylar yumurtanız kist oluyor mu ?
kayseri acıbademde bende kist olmadı zaten bu ay yumurtam bile olmadı

1.5 amh ya göre yumurta sayınız az. Havuzlama yapılacaksa bir sonraki yumurta toplamanızda kesinlikle kendinize en az 3,4 ay zaman verin ve iyi beslenin iyi vitamin takviyeleri kullanın. İnanamayacağınız kadar etkisi oluyor beslenme ve takviyelerin. En azından sizi potansiyel amh değeriniz olan 1.5 e yaklaştırır.

Back