- 27 Mart 2018
- 130
- 66
- 98
- 50
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.041
kesınlıkle duygularıma tercuman olmuşsun arkadasım bende yakın cıvardan gorsem ınanacagım derken bunları yazraken bodrumda yasayan 56 yasında bır ablamızın yenı dogum yapması aklıma gelınce..hay allah bılemedımkı bılınmeyen denklem gıbı bende 2 yıldır menopozdayım ama yumurtalar cogaldı tıp buna cevap versede ınanmıyorum artık cıdden ınsan yakınından teyıd gercek bı somut ornek gormek yasamak ıstıyor ınanmak ıcınMerhaba arkadaslar bu topigin bazi yorumlarini sadwce okuyabildim..ama topigin ismi amh dusuk olupta hamile kalanlar..hamile kalan sanirim yokmudur acaba..genellikle bi cok arkadas buna bende dahil olabilirim..amh indan kullandigi ilaclardan yada kullanilan kurlerden bahsetmis..ama hamile kalan yok gibi..negatif olsun istemiyorum yorumlarim..yanlis anlasilmasin..sadece biras arrik reel dusunmek istiyorum..fakat benim arastirdigim gordugum su..amh i dusuk olupta..hamile kalan cok az..belki oda yok..ben hep kulaktan dolma duydumm..ama ne bi yakinimda nede burdan bi arkadasta..amh dusuk olupta hamile kalan cok duymadim acikcasi..bilmiyorum..siz ne dusunuyorsunuz..varmi birebir denk gelen kulaktan duyma degilde..
madme öyle dıyorsun ıyı verelım sıparıs deneyelım ne cıkarHicbir zarari yok deneyebilirsin. Bende öyle düşünmüştüm. İcindeki bitkileri kendimde hazirlarim felanndedim. Sonra baktim ayninfiyata gelecek nerdeyse aldim. 2 kutu kullanmistim. Ben saracoglunuda kullanmistim o da ise yaradi bende sadece devam ettirmedim. akrabam 80 fsh 0.01 amh ile saracoglu kuruyle hamile kaldi. Ve 38 yasindaydi. 3 aylik bir kür. İkisi icinde reklam amacim yok tabiki, sadece gorup sahit olduklarimi yazıyorum.
Donasyon içinde, kafam çok karışık o sayfayida takio ediyorum ama genc oldugum icin simdilik cokda dusunmek istemiyorum. İns kendiliginden olur.
allah allah cok ılgınc yumurta yok olması ne demek ya bırden bıe e ne dıyor sımdı dr lar ?Adetim birden bitti benim. Yumurtamda birden yok olmus. Nasil okuyor bende anlamadim. Samsunda doktira gidiyordum orda doktor demisti fakultede. Evlendikten sonrda ugrasmak istemedim zaten bir sure
Bu yumurta donörü başka kadının yumurtasıyla hamile kalınıyor dimi
Benim amh de 0.24 iki kere normal yolla hamile kaldım ikiside düşükle sonuçlandı. Amh düşük olunca hiç hamile kalmazsın anlamına gelmez ama acele etmek lazım tabi çünkü rezev her adette azalıyor.Merhaba benim amh 0,2 bu sonuçla hamile kalan varmıbugün öğrendim moralim baya bozuk
Süper doz nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahArı sütü bal polen her gün aç karnına tavsiye ederim ben her zaman kullanıyorum ve etkisine inanıyorum. Süper doz olanı kullanıyorum yıllrdır. Amh Yükselmese de düşmüyor da. Ovulasyon testi ile takip ediyorum bende
Arı sütü bal polen Aksu Vital süper doz yazın çıkıyorSüper doz nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Tüp bebekle mi doğal yolla mı hamile kaldınız acaba, bir de ne kadar bekledinizAmh 0.97 fsh 10.54 bir tüpüm yok çok şükür şimdi hamileyim bende çok bekledim ama ümidinizi kaybetmeyin benim hamile kalmamda arı sütü bal polen propolis karışımının çok işe yaradığını gördüm kesinlikle kullanın derim
Arı sütü bal polen karışımını bir kavanoz kullanıp bırakmıştım, bunun kullanım süresi var mı bildiğiniz yoksa doğaçlama mı kullanıyoruz?Amh 0.97 fsh 10.54 bir tüpüm yok çok şükür şimdi hamileyim bende çok bekledim ama ümidinizi kaybetmeyin benim hamile kalmamda arı sütü bal polen propolis karışımının çok işe yaradığını gördüm kesinlikle kullanın derim
evet kuzum bende duydum arı sütü polenı c lıfe sığarıs ettım bıde onu alıcam aktardan marmarıs zaten arı sütü polen memleketıAmh 0.97 fsh 10.54 bir tüpüm yok çok şükür şimdi hamileyim bende çok bekledim ama ümidinizi kaybetmeyin benim hamile kalmamda arı sütü bal polen propolis karışımının çok işe yaradığını gördüm kesinlikle kullanın derim
Hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı bize inşallah, herhangi vitamin takviye kullandınızmıBen doğal yoldan kaldım ben kendim karışım yaptırdım bir kavanoz bitti tekrar sipariş verdim her gün testere dişli Aslan pençesi ve akşamları da hayır tohumu kaynatıp içtim ayrıca
Nekadar süre kullamdınız o bifkileri, yada nasıl kullandınızBen doğal yoldan kaldım ben kendim karışım yaptırdım bir kavanoz bitti tekrar sipariş verdim her gün testere dişli Aslan pençesi ve akşamları da hayır tohumu kaynatıp içtim ayrıca
Tşk ederim darısı başınıza hayır takviye vitamin kullanmadım sadece bahsettiğim karışım hayıt tohumu testere dişli Aslan pençesi kullandımHayırlı olsun hamileliğiniz, darısı bize inşallah, herhangi vitamin takviye kullandınızmı
Attardanmo aldınız o bitkileri brnim evde geçen yıldan kalan vat tarihi geçmiş, geçen yıl 1 hafta falan kullanmıştım2 ay kadar kullandım sonra hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?