AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kesınlıkle duygularıma tercuman olmuşsun arkadasım bende yakın cıvardan gorsem ınanacagım derken bunları yazraken bodrumda yasayan 56 yasında bır ablamızın yenı dogum yapması aklıma gelınce..hay allah bılemedımkı bılınmeyen denklem gıbı bende 2 yıldır menopozdayım ama yumurtalar cogaldı tıp buna cevap versede ınanmıyorum artık cıdden ınsan yakınından teyıd gercek bı somut ornek gormek yasamak ıstıyor ınanmak ıcın

madme öyle dıyorsun ıyı verelım sıparıs deneyelım ne cıkar

Adetim birden bitti benim. Yumurtamda birden yok olmus. Nasil okuyor bende anlamadim. Samsunda doktira gidiyordum orda doktor demisti fakultede. Evlendikten sonrda ugrasmak istemedim zaten bir sure
allah allah cok ılgınc yumurta yok olması ne demek ya bırden bıe e ne dıyor sımdı dr lar ?

Süper doz nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Bu sayfayı neredeyse hergün takip ediyorum. Malesef uzun zamandır güzel haberler alamıyoruz. Lütfen yaşadığınız veya tanık olduğunuz umutlu haberlerinizi paylaşırsanız en azından ümidimizi kaybetmeyiz. Hepimizin en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatları olması duasıyla..

Tüp bebekle mi doğal yolla mı hamile kaldınız acaba, bir de ne kadar beklediniz

Arı sütü bal polen karışımını bir kavanoz kullanıp bırakmıştım, bunun kullanım süresi var mı bildiğiniz yoksa doğaçlama mı kullanıyoruz?

evet kuzum bende duydum arı sütü polenı c lıfe sığarıs ettım bıde onu alıcam aktardan marmarıs zaten arı sütü polen memleketı

Ben doğal yoldan kaldım ben kendim karışım yaptırdım bir kavanoz bitti tekrar sipariş verdim her gün testere dişli Aslan pençesi ve akşamları da hayır tohumu kaynatıp içtim ayrıca
Hayırlı olsun hamileliğiniz, darısı bize inşallah, herhangi vitamin takviye kullandınızmı

Arkadaşlar nolur yalvarırım bana da yardımcı olun amh 0.09 cıktı normalde adetlerim hep düzenli menapoza riskim var 5 kaybım var genetik araştırma yapılıyor tüp bebek icin ekimde gidicem kullandığınız bisey varmı yumurtalar icin Allah rızası icin bana da yardım edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…