- 27 Mart 2018
- 130
- 66
- 98
- 50
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #9.001
Benimde 2 yıl oldu sanırım. İlk öğrendiğimde 84 çıkmıştı. Bilemiyorum bu ilac ne ise yarıyor. Suan tedavi gormuyorum. Ankara'da gaziye gittim bir kere sacma sapan bir hocaydi insani sogutuyorlar resmen tedaviden..
Yaa o hayit otlarini felan saracoglundan aldim. Adetimi söktü. 1 sene once kullanmıştım. Sonra evli degilim.diye biraktim.3 ay felan kullandim. Sol tarafimda oluyor benim yumurta hep. Ve onlari kullanirken hep sol kasigimda agri vardi. Hisstttiriyordu calistirdigini. Sonra evlendik 2 ay sonra , c-life diye macun gördüm. Kullandim 2 kutu etki etmedi diye biraktim çünkü adet göremedim. Cylo ya devam ettim 3 5 ay. Onuda yaz gelince icmek istemedim. Ramazan ayi bitti bayrama girdik ve adet olmusum. Ve 3 aydir adet görüyorum. Sebebi nedir bilmiyorum. Macunun gec rtkisi vs de olabilir. Eşim yanımda olmadigi icin bebek.deneyimim.olmadi tabi. Pandemi dolayisiylada tedavi icin gidemiyorum. Sinavlarimda var. Fsh baktirmistim ilk adet gordugumde 48 cikmistim o kadar yuksek fsh ile ilacsiz adet gorebilmek de ilginc.Ne acı umutla gıderken para tuzagına dusmek.. sacma Dr larla muhatab olmak umudunuzu yıtırmeyın hatır otu suyu ıcın sogan suyu ben ıctım sureklı bırde bal tarcın corek otu karısımı yıyın sabahları ac karınla bunları uzun zamandır yapıyorum bı bakayım hormon testı yaptıracaıgm bugun sonucu yazarım dustuyse ıse yarıyor demektır sende yap derım ..
bu dr rezıllıgını bende yasadım ama sagolsun marmarıs Dr derya hanımla gorusunce rahatladım..44 yasım 200 fhs 5 yumurtam var ama zayıflamıs
25 yasında oglum var cocuk ıcın gec kaldım yenıden anne olamam belkı bır ıhtımal dıye kullanıyorum..regl olamadım daha ılacda kırmızılara kadar geldım bıtıyor ılac ama tık yokbas agrısı var sabahları halsızım uyanırken ılacın etkısı belkıde sıcaklar bılmıyorum..
Merhaba C life diye bir takviye var bir araştırın lütfen. Kullanmadım ama etrafımda çok kişiden duydum spontan gebelik bile var çevremdeNe acı umutla gıderken para tuzagına dusmek.. sacma Dr larla muhatab olmak umudunuzu yıtırmeyın hatır otu suyu ıcın sogan suyu ben ıctım sureklı bırde bal tarcın corek otu karısımı yıyın sabahları ac karınla bunları uzun zamandır yapıyorum bı bakayım hormon testı yaptıracaıgm bugun sonucu yazarım dustuyse ıse yarıyor demektır sende yap derım ..
bu dr rezıllıgını bende yasadım ama sagolsun marmarıs Dr derya hanımla gorusunce rahatladım..44 yasım 200 fhs 5 yumurtam var ama zayıflamıs
25 yasında oglum var cocuk ıcın gec kaldım yenıden anne olamam belkı bır ıhtımal dıye kullanıyorum..regl olamadım daha ılacda kırmızılara kadar geldım bıtıyor ılac ama tık yokbas agrısı var sabahları halsızım uyanırken ılacın etkısı belkıde sıcaklar bılmıyorum..
bende ılacı bıtırdım hafıf lekelelı kanama oldu kesıldı bugun fhs hormon testıne gıdıcem kurlerı uyguladım bal corek oyu hayıt suyu sadece fhs usuruyormu onu ogrenmek ıcın hormon testını yaptırıcam merakımdan anlatıldıgı gıbı etkısı varmı forumlarda cevabı yazarımYaa o hayit otlarini felan saracoglundan aldim. Adetimi söktü. 1 sene once kullanmıştım. Sonra evli degilim.diye biraktim.3 ay felan kullandim. Sol tarafimda oluyor benim yumurta hep. Ve onlari kullanirken hep sol kasigimda agri vardi. Hisstttiriyordu calistirdigini. Sonra evlendik 2 ay sonra , c-life diye macun gördüm. Kullandim 2 kutu etki etmedi diye biraktim çünkü adet göremedim. Cylo ya devam ettim 3 5 ay. Onuda yaz gelince icmek istemedim. Ramazan ayi bitti bayrama girdik ve adet olmusum. Ve 3 aydir adet görüyorum. Sebebi nedir bilmiyorum. Macunun gec rtkisi vs de olabilir. Eşim yanımda olmadigi icin bebek.deneyimim.olmadi tabi. Pandemi dolayisiylada tedavi icin gidemiyorum. Sinavlarimda var. Fsh baktirmistim ilk adet gordugumde 48 cikmistim o kadar yuksek fsh ile ilacsiz adet gorebilmek de ilginc.
Tek sıkıntı ilac kullandigim donemde de kendigiligimden adet olurkende 2 gün boyunca kahvenin telvesi gibi koyu siyah ve kum gibi seyler geliyor beni korkutuyor 3. Gün artık kana dönüşüyor.
Sonucunuzu merak ediyorum. Umarim hauirli haberler yazarsiniz :)
Benimde 2 yıl oldu sanırım. İlk öğrendiğimde 84 çıkmıştı. Bilemiyorum bu ilac ne ise yarıyor. Suan tedavi gormuyorum. Ankara'da gaziye gittim bir kere sacma sapan bir hocaydi insani sogutuyorlar resmen tedaviden..
Sonuçları bizimle paylaşır mısınızpekı fhs dusurmek ıcın ne yaptın? son hormon testınde fhs dustumu sonucu yazarmısın?
hıc duymadım kuzum sen söyleyınce meraktan google yazdım ve buldum sayfasına baktıgımda yorumlar bana şişirilmiş gibi geldi artık ınternetten cok yoruma aldanmıyorum ama bır zararıda yokmus sonuct bıtkısel denemekte fayda var tsk ederımMerhaba C life diye bir takviye var bir araştırın lütfen. Kullanmadım ama etrafımda çok kişiden duydum spontan gebelik bile var çevremde
paylasırım kuzum sonuclar cıksınSonuçları bizimle paylaşır mısınız
Hicbirsey yapmadım. En son 48 olmustu iste. Yumurta olmayinca fsh düşmesi önemli degil dedi çünkü doktor. Yada cikinca bir kere yumurta kalitesiz demek felan diyorlar zaten.pekı fhs dusurmek ıcın ne yaptın? son hormon testınde fhs dustumu sonucu yazarmısın?
Yaa c-life bende kullandim erken menopozum. Ve 8 ay sonra ben kendiligimden 3 aydir adet görüyorum. Sebebi o mu bilmiyorum. Tekrar baslamayi dusunuyorum acikcasi.c life 2 ay kullandım hamilelik oluşmadı bir ay ara verdim tekrar deneyecegım 1-2 ay daha hormonlarımda bır sıkıntı olusturmadı kullandıktan sınra hormon testı yaptırdım
yumurta hıcmı yok? kıbrısta eltım yaptırdı yumurta donörü naklı ama ıkızleır olduHicbirsey yapmadım. En son 48 olmustu iste. Yumurta olmayinca fsh düşmesi önemli degil dedi çünkü doktor. Yada cikinca bir kere yumurta kalitesiz demek felan diyorlar zaten.
bende dusunuyorum ondan almayı ama reklamlara yorumlara aldanmak ıstemıyorumYaa c-life bende kullandim erken menopozum. Ve 8 ay sonra ben kendiligimden 3 aydir adet görüyorum. Sebebi o mu bilmiyorum. Tekrar baslamayi dusunuyorum acikcasi.
Bu yumurta donörü başka kadının yumurtasıyla hamile kalınıyor dimiyumurta hıcmı yok? kıbrısta eltım yaptırdı yumurta donörü naklı ama ıkızleır oldu
Hicbir zarari yok deneyebilirsin. Bende öyle düşünmüştüm. İcindeki bitkileri kendimde hazirlarim felanndedim. Sonra baktim ayninfiyata gelecek nerdeyse aldim. 2 kutu kullanmistim. Ben saracoglunuda kullanmistim o da ise yaradi bende sadece devam ettirmedim. akrabam 80 fsh 0.01 amh ile saracoglu kuruyle hamile kaldi. Ve 38 yasindaydi. 3 aylik bir kür. İkisi icinde reklam amacim yok tabiki, sadece gorup sahit olduklarimi yazıyorum.bende dusunuyorum ondan almayı ama reklamlara yorumlara aldanmak ıstemıyorum(
Adetim birden bitti benim. Yumurtamda birden yok olmus. Nasil okuyor bende anlamadim. Samsunda doktira gidiyordum orda doktor demisti fakultede. Evlendikten sonrda ugrasmak istemedim zaten bir sureyumurta hıcmı yok? kıbrısta eltım yaptırdı yumurta donörü naklı ama ıkızleır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?