AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ne acı umutla gıderken para tuzagına dusmek.. sacma Dr larla muhatab olmak umudunuzu yıtırmeyın hatır otu suyu ıcın sogan suyu ben ıctım sureklı bırde bal tarcın corek otu karısımı yıyın sabahları ac karınla bunları uzun zamandır yapıyorum bı bakayım hormon testı yaptıracaıgm bugun sonucu yazarım dustuyse ıse yarıyor demektır sende yap derım ..

bu dr rezıllıgını bende yasadım ama sagolsun marmarıs Dr derya hanımla gorusunce rahatladım..44 yasım 200 fhs 5 yumurtam var ama zayıflamıs
25 yasında oglum var cocuk ıcın gec kaldım yenıden anne olamam belkı bır ıhtımal dıye kullanıyorum..regl olamadım daha ılacda kırmızılara kadar geldım bıtıyor ılac ama tık yok bas agrısı var sabahları halsızım uyanırken ılacın etkısı belkıde sıcaklar bılmıyorum..

Yaa o hayit otlarini felan saracoglundan aldim. Adetimi söktü. 1 sene once kullanmıştım. Sonra evli degilim.diye biraktim.3 ay felan kullandim. Sol tarafimda oluyor benim yumurta hep. Ve onlari kullanirken hep sol kasigimda agri vardi. Hisstttiriyordu calistirdigini. Sonra evlendik 2 ay sonra , c-life diye macun gördüm. Kullandim 2 kutu etki etmedi diye biraktim çünkü adet göremedim. Cylo ya devam ettim 3 5 ay. Onuda yaz gelince icmek istemedim. Ramazan ayi bitti bayrama girdik ve adet olmusum. Ve 3 aydir adet görüyorum. Sebebi nedir bilmiyorum. Macunun gec rtkisi vs de olabilir. Eşim yanımda olmadigi icin bebek.deneyimim.olmadi tabi. Pandemi dolayisiylada tedavi icin gidemiyorum. Sinavlarimda var. Fsh baktirmistim ilk adet gordugumde 48 cikmistim o kadar yuksek fsh ile ilacsiz adet gorebilmek de ilginc.
Tek sıkıntı ilac kullandigim donemde de kendigiligimden adet olurkende 2 gün boyunca kahvenin telvesi gibi koyu siyah ve kum gibi seyler geliyor beni korkutuyor 3. Gün artık kana dönüşüyor.
Sonucunuzu merak ediyorum. Umarim hauirli haberler yazarsiniz :)

Merhaba C life diye bir takviye var bir araştırın lütfen. Kullanmadım ama etrafımda çok kişiden duydum spontan gebelik bile var çevremde

bende ılacı bıtırdım hafıf lekelelı kanama oldu kesıldı bugun fhs hormon testıne gıdıcem kurlerı uyguladım bal corek oyu hayıt suyu sadece fhs usuruyormu onu ogrenmek ıcın hormon testını yaptırıcam merakımdan anlatıldıgı gıbı etkısı varmı forumlarda cevabı yazarım

pekı fhs dusurmek ıcın ne yaptın? son hormon testınde fhs dustumu sonucu yazarmısın?

Merhaba C life diye bir takviye var bir araştırın lütfen. Kullanmadım ama etrafımda çok kişiden duydum spontan gebelik bile var çevremde
hıc duymadım kuzum sen söyleyınce meraktan google yazdım ve buldum sayfasına baktıgımda yorumlar bana şişirilmiş gibi geldi artık ınternetten cok yoruma aldanmıyorum ama bır zararıda yokmus sonuct bıtkısel denemekte fayda var tsk ederım

c life 2 ay kullandım hamilelik oluşmadı bir ay ara verdim tekrar deneyecegım 1-2 ay daha hormonlarımda bır sıkıntı olusturmadı kullandıktan sınra hormon testı yaptırdım

pekı fhs dusurmek ıcın ne yaptın? son hormon testınde fhs dustumu sonucu yazarmısın?
Hicbirsey yapmadım. En son 48 olmustu iste. Yumurta olmayinca fsh düşmesi önemli degil dedi çünkü doktor. Yada cikinca bir kere yumurta kalitesiz demek felan diyorlar zaten.

c life 2 ay kullandım hamilelik oluşmadı bir ay ara verdim tekrar deneyecegım 1-2 ay daha hormonlarımda bır sıkıntı olusturmadı kullandıktan sınra hormon testı yaptırdım
Yaa c-life bende kullandim erken menopozum. Ve 8 ay sonra ben kendiligimden 3 aydir adet görüyorum. Sebebi o mu bilmiyorum. Tekrar baslamayi dusunuyorum acikcasi.

Merhaba arkadaslar bu topigin bazi yorumlarini sadwce okuyabildim..ama topigin ismi amh dusuk olupta hamile kalanlar..hamile kalan sanirim yokmudur acaba..genellikle bi cok arkadas buna bende dahil olabilirim..amh indan kullandigi ilaclardan yada kullanilan kurlerden bahsetmis..ama hamile kalan yok gibi..negatif olsun istemiyorum yorumlarim..yanlis anlasilmasin..sadece biras arrik reel dusunmek istiyorum..fakat benim arastirdigim gordugum su..amh i dusuk olupta..hamile kalan cok az..belki oda yok..ben hep kulaktan dolma duydumm..ama ne bi yakinimda nede burdan bi arkadasta..amh dusuk olupta hamile kalan cok duymadim acikcasi..bilmiyorum..siz ne dusunuyorsunuz..varmi birebir denk gelen kulaktan duyma degilde..

Arı sütü bal polen propolis hayıt tohumu Aslan pençesi ve bol dua tesbihle amh değeriniz düşük olsa da hamile kalma şansınız var SEKİNE DUASINI okuyun yarın cuma sabah saatlerinde niyet edin 7 defa ayetel kürsi ardından kenzül arş duasını okuyun ve son olarak cumartesi bir tesbih var çekin bakın ctesi aşure günü o gün bir çok mucize gerçekleşmiş sizde yapın sonuçta tedavi için okadar para emek harcadınız oturup bir kaç saatinizi ayırın bişey kaybetmezsiniz

bende dusunuyorum ondan almayı ama reklamlara yorumlara aldanmak ıstemıyorum (
Hicbir zarari yok deneyebilirsin. Bende öyle düşünmüştüm. İcindeki bitkileri kendimde hazirlarim felanndedim. Sonra baktim ayninfiyata gelecek nerdeyse aldim. 2 kutu kullanmistim. Ben saracoglunuda kullanmistim o da ise yaradi bende sadece devam ettirmedim. akrabam 80 fsh 0.01 amh ile saracoglu kuruyle hamile kaldi. Ve 38 yasindaydi. 3 aylik bir kür. İkisi icinde reklam amacim yok tabiki, sadece gorup sahit olduklarimi yazıyorum.
Donasyon içinde, kafam çok karışık o sayfayida takio ediyorum ama genc oldugum icin simdilik cokda dusunmek istemiyorum. İns kendiliginden olur.

yumurta hıcmı yok? kıbrısta eltım yaptırdı yumurta donörü naklı ama ıkızleır oldu
Adetim birden bitti benim. Yumurtamda birden yok olmus. Nasil okuyor bende anlamadim. Samsunda doktira gidiyordum orda doktor demisti fakultede. Evlendikten sonrda ugrasmak istemedim zaten bir sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…