• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kızlar ümidinizi kaybetmeyin Allah nasip ederse amh kaç olsa da olur ben karışım yaptırdım isteyen olursa adresini söylerim çok pahalı değil ben hazır satılan sitelerden almadım kendim istediğim ölçülerde karışım yaptırdım testere dişli Aslan pençesi ve hayıt tohumu da kaynattım Allah nasip etti benim de amh düşük fsh yüksek ve tek tüpüm vardı

Kızlar ümidinizi kaybetmeyin Allah nasip ederse amh kaç olsa da olur ben karışım yaptırdım isteyen olursa adresini söylerim çok pahalı değil ben hazır satılan sitelerden almadım kendim istediğim ölçülerde karışım yaptırdım testere dişli Aslan pençesi ve hayıt tohumu da kaynattım Allah nasip etti benim de amh düşük fsh yüksek ve tek tüpüm vardı
Cnm faydasını gören oldu mu

Merhaba benim amh testim de 1.43 çıktı yaş 24 3 yıldır gebe kalamıyorum nasıl değer sizce

Hangi ölçülerde kullandınoz ayrı ayrı alop biz karıştıralım ona göre

Kızlar amh değerini nasıl öğrenebiliriz? Adetin 3. Günü yapılan kan tahlilinde mi çıkıyor yoksa normal tahlilde de çıkar mı ?

Kızlar amh değerini nasıl öğrenebiliriz? Adetin 3. Günü yapılan kan tahlilinde mi çıkıyor yoksa normal tahlilde de çıkar mı ?
Amh için hangi gün baktırdığın önemli değil canım ama tercihen adetin ikinci veya üçüncü günü gidip fsh e2 ve lh testlerine de baktirmani öneririm. Onlar bu günlerde bakılıyor çünkü.. Araştırma hastaneleri ve özellerde baktirabilirsin

Back