• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba,benim de amh değerim 0,01 çıktı ve hiç yumurta yok dediler.Menopozsun dediler ama adetim de düzensiz bir şekilde arada sırada oluyordu..3 doktora gittim aynı şeyi söylediler.Mucize dediler,%99 bebeğin okmaz dediler.Prp tedavisini de sordum.Olmaz dediler.Yaklaşık bundan 6 ay önce.Ama subson 3 ay da kendiliğinden 2 kere adet gördüm ve doktora bir gitmeye karar verdim.Çok şükür şu an bir tane sol yumurtalıkta yumurta gözüküyor.Doktora tüpbebek şansını sordum ve %15 dedi.Hala beklemedeyim,gelişsinler diye ilaç içiyorum.İnşallah gelişir.
Benimde amh değerim 0.7ydi 38 yaşında tek yumurta oluyo yada olmuyordu. Farklı merkezlerde 2 denemem olumsuz oldu. Bahçecide başladım canım doktorum havuz önerdi az yumurtam olduğu için toplayıp biriktirelim dedi havuz yaptık bahçecide ilk denememde gebe kaldım Allaha şükür

Benimde amh değerim 0.7ydi 38 yaşında tek yumurta oluyo yada olmuyordu. Farklı merkezlerde 2 denemem olumsuz oldu. Bahçecide başladım canım doktorum havuz önerdi az yumurtam olduğu için toplayıp biriktirelim dedi havuz yaptık bahçecide ilk denememde gebe kaldım Allaha şükür
tedavı oncesı kullandıgınız takvıye macun vs kullandınızmı kac yumurtanız cıktı

0.7 kotu bir deger drgil aslinda. 1 yumurta cikacak kadar..
0.07 mi acaba ?

Benim hep kısa protokol yapıldı. İlk iki tedavimde ya döllenme olmadı ya da embriyo gelişmedi, 3. tedavide 2. Gün embriyosu transferi yapıldı, pozitif sonuç alamadık. 4. Tedavimde 2 tane 5. Gün embriyosu oldu, havuz yaparız diye başlamıştık en başından ama sürece bakınca havuz yapmak benim için zaman kaybı olacaktı transfere karar verdi doktorum.
Dondurulmuş transfer yapılacaktı fakat transfer öncesi progesteronum yüksek çıktı, transferim iptal oldu maalesef. Şimdi yeniden adet olmayı bekliyorum inşallah bu ay transferim olur :dua:
Merhaba tedaviniz sonuç verdi mi?

Merhaba hemşehrim ;oncelikle gecmis olsun bende gecen yil amh dusuklugunu tup bebek yaparken öğrendim cok agladim yedim kendimi ilk yaptirdigimda 0.07 ydi sonra d vitamini falan kullanmistim tabi onun yaninda bi cok vitamin daha kullandim doktorum vermisti sonra rapor icin tekrar amh istendi o zaman 0,35 cikmisti yani yine dusuk ama arada yinede fark var ilk tedavimde sadece 1 yumurta toplandi embriyo olmustu ikinci tedavimde olan embriyolarim donduruldu daha iyi sonuc aldik ama ikinci doktorum sagolsun cok ugrasti bi cok asamadan gectim rabbimin izniyle subat ayinda transferim olacak herseyden onemlisi sabir gerekiyor
Merhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız acaba

Belki size umut olur. Benim en yakın arkdaşım o şekilde hamile kaldı ve kızı suan 1 yaşında.
değeri hatırlamıyorum ama aşırı düşük demişler bu sekilde hamile kalamazsın demişler.
biraz ilac tedavisi gördü sonra tüp tedavisi görebildi ama negatif sonuçlandı.
tabi cok yıprandı o evlatlık almayı düşündü tam o esnada kendiliginden hamile kaldı tüpden 3-4 ay sonraydı :)
bence herzaman umut vardır :anne:

Benimde amh değeeim düşük ilk gebeliğim normal yollarla düşükle sonuçlanınca araştırmalar sonucu öğrendim. Sperm sıkıntısıda var. Daha sonra iki kere başarısız tüp bebek denemem oldu. Sonrasında normal yolla yine bir hamilelik yaşadım oda düşükle sonuçlandı. 24 temmuzda 3. Tüp bebek denemesi, sonuç bugün netleşti kimyasal gebelik yine olmadı malasef. İki dondurulmuş emriyom var tekrar deneyeceğiz inşallah

Benimde amh değeeim düşük ilk gebeliğim normal yollarla düşükle sonuçlanınca araştırmalar sonucu öğrendim. Sperm sıkıntısıda var. Daha sonra iki kere başarısız tüp bebek denemem oldu. Sonrasında normal yolla yine bir hamilelik yaşadım oda düşükle sonuçlandı. 24 temmuzda 3. Tüp bebek denemesi, sonuç bugün netleşti kimyasal gebelik yine olmadı malasef. İki dondurulmuş emriyom var tekrar deneyeceğiz inşallah
kromozom analizi yaptırdınız mutlaka kromozom analizi yaptırım ihmal etmeyin.benim de amh 0 .2 iki kez dogal yoldan hamile kaldim kalp atışları durdu. iki kez de tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı.kromozom analizi akla geldi ve benim bozukluk cikti düşük sebebim kromozomda delasyonmus

kromozom analizi yaptırdınız mutlaka kromozom analizi yaptırım ihmal etmeyin.benim de amh 0 .2 iki kez dogal yoldan hamile kaldim kalp atışları durdu. iki kez de tup bebek yaptırdım negatif sonuçlandı.kromozom analizi akla geldi ve benim bozukluk cikti düşük sebebim kromozomda delasyonmus
Yaptırdık. Yani genetik testler hem eşim hem de ben pıhtılaşma kromozom. Tabi ne kadar detaylı bir kromozom taraması yapıldı bilmiyorum ama bir şey çıkmadı sonuçlarımızda. Genetik doktoru pıhtılaşmayla ilgili bu değerlerde pıhtılaşma var demeyiz biz dedi ama kadın doğum dr ları ilaç kullandırır. Kadın doğum dr umuzda değerlere pıhtılaşmaya yatkınlık var dedi zaten. Tüm tedeavi sürecindede aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullandım

Şimdi tekrar sonucuma baktım periferik kandan kromozom analizi yapılmış kromozam anomolisi gözlenmemiştir diyor çok şükür bir sıkıntı yok ama bir türlüde tutanamıyor

Yani düştü 30 lara felan cok da onemli değil düşüp düşmemesi. Bir kere ciktiginda yumurtan kalitesiz oluuormus zaten. Doktorlar bile cok umursamiyor. Sadece yumurtan varsa fsh takmadsn hemen yumurta buyutmeye cslisiuorlar. 1 2 yumurta cikiuor benden de hos olmustu bir seferinde. Tedavi olmyorum zaten suan. Sınavlarım var bir nevi erteledim seneye..
Anlıyorum benım fhs 200 deydı menopoz 1 yıl oldu suan fhs kac bılmıyorum
TRISEQUENS
kullanıyorum dr verdı

Anlıyorum benım fhs 200 deydı menopoz 1 yıl oldu suan fhs kac bılmıyorum
TRISEQUENS
kullanıyorum dr verdı
Benimde 2 yıl oldu sanırım. İlk öğrendiğimde 84 çıkmıştı. Bilemiyorum bu ilac ne ise yarıyor. Suan tedavi gormuyorum. Ankara'da gaziye gittim bir kere sacma sapan bir hocaydi insani sogutuyorlar resmen tedaviden..

Merhaba benim amh 0,2 bu sonuçla hamile kalan varmı:( bugün öğrendim moralim baya bozuk
eger baska bir probleminiz yoksa hamile kalabilirsiniz korkulacak paniğe kapılacak bişey yok.2 kez hamile kaldim doğal yollardan.tek bilmeniz gereken amh in yani sıra fsh değeriniz de önemli.ultrasonda görünen folikül sayuiniz da onemli.tek başına amh düşüklüğü için paniklemeye gerek yok.bebek istiyorsanız biraz acele etmeniz gerektiğini oyalanmaminiz gerektiğini gösterir amh düşüklüğü

eger baska bir probleminiz yoksa hamile kalabilirsiniz korkulacak paniğe kapılacak bişey yok.2 kez hamile kaldim doğal yollardan.tek bilmeniz gereken amh in yani sıra fsh değeriniz de önemli.ultrasonda görünen folikül sayuiniz da onemli.tek başına amh düşüklüğü için paniklemeye gerek yok.bebek istiyorsanız biraz acele etmeniz gerektiğini oyalanmaminiz gerektiğini gösterir amh düşüklüğü
teşekkür ederim 😊

Back