- Konu Sahibi crocus7919
- #9.021
merhabaMerhaba arkadaslar bu topigin bazi yorumlarini sadwce okuyabildim..ama topigin ismi amh dusuk olupta hamile kalanlar..hamile kalan sanirim yokmudur acaba..genellikle bi cok arkadas buna bende dahil olabilirim..amh indan kullandigi ilaclardan yada kullanilan kurlerden bahsetmis..ama hamile kalan yok gibi..negatif olsun istemiyorum yorumlarim..yanlis anlasilmasin..sadece biras arrik reel dusunmek istiyorum..fakat benim arastirdigim gordugum su..amh i dusuk olupta..hamile kalan cok az..belki oda yok..ben hep kulaktan dolma duydumm..ama ne bi yakinimda nede burdan bi arkadasta..amh dusuk olupta hamile kalan cok duymadim acikcasi..bilmiyorum..siz ne dusunuyorsunuz..varmi birebir denk gelen kulaktan duyma degilde..
ben varım. ilk çocuğum 13 yaşında kendiliğinden oldu. 2018 yılında AMH 0,12 olduğunu öğrendim ve tüp bebek yaptırdım. 3 yumurta oluştu 2 si döllendi ve transfer edildi ama 1 tanesi tuttu. 2019 nisanda doğum yaptım ama bebeğim kalp problemleriyle doğdu. 47 gün sonra kaybettim. yaşım şuan 39. nasıl olsa olmuyor diye korunmadım hiç.2020 ocak ayında kendiliğinden hamile kaldım. şuan 31 haftalık .bir problem görünmüyor inşallah doğunca da yaşamayız. bir mucize olurmu ki diyordum oldu. bu arada hiç bir vitamin falan kullanmadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.