• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba arkadaslar bu topigin bazi yorumlarini sadwce okuyabildim..ama topigin ismi amh dusuk olupta hamile kalanlar..hamile kalan sanirim yokmudur acaba..genellikle bi cok arkadas buna bende dahil olabilirim..amh indan kullandigi ilaclardan yada kullanilan kurlerden bahsetmis..ama hamile kalan yok gibi..negatif olsun istemiyorum yorumlarim..yanlis anlasilmasin..sadece biras arrik reel dusunmek istiyorum..fakat benim arastirdigim gordugum su..amh i dusuk olupta..hamile kalan cok az..belki oda yok..ben hep kulaktan dolma duydumm..ama ne bi yakinimda nede burdan bi arkadasta..amh dusuk olupta hamile kalan cok duymadim acikcasi..bilmiyorum..siz ne dusunuyorsunuz..varmi birebir denk gelen kulaktan duyma degilde..
kesınlıkle duygularıma tercuman olmuşsun arkadasım bende yakın cıvardan gorsem ınanacagım derken bunları yazraken bodrumda yasayan 56 yasında bır ablamızın yenı dogum yapması aklıma gelınce..hay allah bılemedımkı bılınmeyen denklem gıbı bende 2 yıldır menopozdayım ama yumurtalar cogaldı tıp buna cevap versede ınanmıyorum artık cıdden ınsan yakınından teyıd gercek bı somut ornek gormek yasamak ıstıyor ınanmak ıcın

Hicbir zarari yok deneyebilirsin. Bende öyle düşünmüştüm. İcindeki bitkileri kendimde hazirlarim felanndedim. Sonra baktim ayninfiyata gelecek nerdeyse aldim. 2 kutu kullanmistim. Ben saracoglunuda kullanmistim o da ise yaradi bende sadece devam ettirmedim. akrabam 80 fsh 0.01 amh ile saracoglu kuruyle hamile kaldi. Ve 38 yasindaydi. 3 aylik bir kür. İkisi icinde reklam amacim yok tabiki, sadece gorup sahit olduklarimi yazıyorum.
Donasyon içinde, kafam çok karışık o sayfayida takio ediyorum ama genc oldugum icin simdilik cokda dusunmek istemiyorum. İns kendiliginden olur.
madme öyle dıyorsun ıyı verelım sıparıs deneyelım ne cıkar

Adetim birden bitti benim. Yumurtamda birden yok olmus. Nasil okuyor bende anlamadim. Samsunda doktira gidiyordum orda doktor demisti fakultede. Evlendikten sonrda ugrasmak istemedim zaten bir sure
allah allah cok ılgınc yumurta yok olması ne demek ya bırden bıe e ne dıyor sımdı dr lar ?

Arı sütü bal polen her gün aç karnına tavsiye ederim ben her zaman kullanıyorum ve etkisine inanıyorum. Süper doz olanı kullanıyorum yıllrdır. Amh Yükselmese de düşmüyor da. Ovulasyon testi ile takip ediyorum bende
Süper doz nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Bu sayfayı neredeyse hergün takip ediyorum. Malesef uzun zamandır güzel haberler alamıyoruz. Lütfen yaşadığınız veya tanık olduğunuz umutlu haberlerinizi paylaşırsanız en azından ümidimizi kaybetmeyiz. Hepimizin en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatları olması duasıyla..

Amh 0.97 fsh 10.54 bir tüpüm yok çok şükür şimdi hamileyim bende çok bekledim ama ümidinizi kaybetmeyin benim hamile kalmamda arı sütü bal polen propolis karışımının çok işe yaradığını gördüm kesinlikle kullanın derim
Tüp bebekle mi doğal yolla mı hamile kaldınız acaba, bir de ne kadar beklediniz

Amh 0.97 fsh 10.54 bir tüpüm yok çok şükür şimdi hamileyim bende çok bekledim ama ümidinizi kaybetmeyin benim hamile kalmamda arı sütü bal polen propolis karışımının çok işe yaradığını gördüm kesinlikle kullanın derim
Arı sütü bal polen karışımını bir kavanoz kullanıp bırakmıştım, bunun kullanım süresi var mı bildiğiniz yoksa doğaçlama mı kullanıyoruz?

evet kuzum bende duydum arı sütü polenı c lıfe sığarıs ettım bıde onu alıcam aktardan marmarıs zaten arı sütü polen memleketı

Arkadaşlar nolur yalvarırım bana da yardımcı olun amh 0.09 cıktı normalde adetlerim hep düzenli menapoza riskim var 5 kaybım var genetik araştırma yapılıyor tüp bebek icin ekimde gidicem kullandığınız bisey varmı yumurtalar icin Allah rızası icin bana da yardım edin nolur 😭

Back