- 27 Mart 2018
- 130
- 66
- 98
- 50
- Konu Sahibi crocus7919
- #9.041
kesınlıkle duygularıma tercuman olmuşsun arkadasım bende yakın cıvardan gorsem ınanacagım derken bunları yazraken bodrumda yasayan 56 yasında bır ablamızın yenı dogum yapması aklıma gelınce..hay allah bılemedımkı bılınmeyen denklem gıbı bende 2 yıldır menopozdayım ama yumurtalar cogaldı tıp buna cevap versede ınanmıyorum artık cıdden ınsan yakınından teyıd gercek bı somut ornek gormek yasamak ıstıyor ınanmak ıcınMerhaba arkadaslar bu topigin bazi yorumlarini sadwce okuyabildim..ama topigin ismi amh dusuk olupta hamile kalanlar..hamile kalan sanirim yokmudur acaba..genellikle bi cok arkadas buna bende dahil olabilirim..amh indan kullandigi ilaclardan yada kullanilan kurlerden bahsetmis..ama hamile kalan yok gibi..negatif olsun istemiyorum yorumlarim..yanlis anlasilmasin..sadece biras arrik reel dusunmek istiyorum..fakat benim arastirdigim gordugum su..amh i dusuk olupta..hamile kalan cok az..belki oda yok..ben hep kulaktan dolma duydumm..ama ne bi yakinimda nede burdan bi arkadasta..amh dusuk olupta hamile kalan cok duymadim acikcasi..bilmiyorum..siz ne dusunuyorsunuz..varmi birebir denk gelen kulaktan duyma degilde..