AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hayırlı olsun, bebişinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
İnşallah inşallah amin.
Oğlum 1 yaşında bı kardeşi olsun çok istedik. Oglum çok uzun yollardan geldi kardeşi de sürpriz olarak geliyor.
Rabbim bı topikte evlat isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte.

Sağlıkla, kolaylikla kucagnza aln yavrunuzu insallah..cok umit verici konusmssnz..ustleri okumaya calstm ama amh değeriniz kacti yakalayamadim

Evet.
Bı kere özelden döndü adminler o yüzden yazmak istemedim yanlış anlamayın.
Ben de size yazacaktım özelden aklımdaydınız
Tşk ederim, değişik türleri i var çünkü hatta bazıları doğal tarzda olmuyor, böyle bilgileniyoruz işte drlar bile kendilerine giden ilaç mümessileeinin reklamlarını yapıyor malesef tabi her dr için geçerli değil,burdan d vit iyi dediler yumurta kalitesi için gittim tahlil yaptım d vit 15 çıktı, b12 300,kan demir hepsi dip dr bana ne d vit nede b12 onlar normal sadece kansızlığınız var dedi, osman müftüoğlunun ig paylaştığı değerlere bakınca ben nasıl ayakta duruyorum dedim kendime, normal d 80, 100lerde olmaaı b12 800 lerde ama bana 350 b12 değerle gayet iyi dedi, tekrar tşk ederim, sağlıcakla bebişin doğsun, bizede nasip etsin isteyen herkese inşallah

Sağlıkla, kolaylikla kucagnza aln yavrunuzu insallah..cok umit verici konusmssnz..ustleri okumaya calstm ama amh değeriniz kacti yakalayamadim
Valla ben Instagram da çok iyi profları takip ediyorum.
Hiç biri olumsuz konuşmuyor.
Amh 0.004, fsh 140 ya da 99 olan kişiler gebe kalmış.
Ve dedikleri şu artık kesinlikle olmaz olmaz demiyoruz.
Bı yumurta bı sperm.

Ayrıca hiç yumurtası olmayan değilsiniz ki hiç biriniz.
Hepinizde yumurta var.
Tabi ki Allah'ın izniyle olacak.

Merhabalar belki ve inşallah umut olurum diye güzel bir haber vermek istiyorum 0,55 amh ve 13 fsh ile aralıktaki kimyasaldan sonra nisanda tekrar hamileyim,lütfen kimse umutsuz olmasın ve vitaminlerini alıp sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya ve kafasını boşaltıp her şeyi oluruna bırakmaya gayret etsin,biliyorum çok zor ama sanırım bütün olay kafada bitiyor,dileyen isteyen sevgiyle büyütürum diyen tüm kadınlara sağlıklı evlatlar diliyorum

Çok haklısınız ben Mart başında İstanbulda 3 büyük tüp bebek merkezi dolaştım orda görüştüğum Dr ların 3u de Prof tu ve hepsi beni geri yolladı senin olur diyerek ben de daha da umutlandim çabaladim yumurta kalitemi artırmaya çalıştım ve cok sukur daha çok yeni de olsa hamileyim

Ben ogluma kafayı boşalttığım ay hamile kaldım.
Tamam olmuyorsa olmuyor tatile çıkalım dedim eşime tatil alisveri yaptık filan, gelince dondurulmuslardan deneriz dedik.
Hamile kaldım.

Oğlum doğdu tabi kafada stres yok artık çocuk için 8 ay sonra tekrar gebe kaldım.

Stres zaten bizi mahvediyor.

Ben bu topikte herkesin hamile kalacağına Allah'ın izniyle inanıyorum.
Bide benim FSH 12 sizin de 13 bu FSH değeri yüksek değilmiş.
Geçen bı profla canlı yanında yazdım. 12 FSH yüksek değil ki tabi ki olur gebelik dedi.
Doktorlar bence bile bile bizi strese sürüklüyor.

Ben de inanıyorum herkes de inansin 2.sağlıkla doğsun moral bozan tüm drlara inat 3.yü yapmak istiyorum Rabbim nasip ederse

Hayırlı olsun çok sevindim.
Vitaminler dhea hormonu, bitkisel takviyeler yapıp stresten uzak durunca Allah nasip ediyor. Allah çabalayan kulunu sever.

Ya bana senin çocuğun olmaz dedi kaç doktor, sadece 2 doktor olur. Ameliyatlarını ol bekle dedi.
Bana 2 sene neler çektirdiler.
O yüzden bu topikteki arkadaşlara her zaman yazıcam Allah'ın izniyle olacak hepsinin melekleri.

İnşallah ben de kalpten diliyorum ve inanıyorum bu topige yolu düşen tüm arkadaslar için yazıyorum Drlarin bir amh a bakıp olmaz demesine bakmayın kendiniz çabalayin vitaminlerden destek alın ve olabileceğini görün Allahın izniyle

Aynen aynen yok amh bu fsh bu git çocuğun olmaz ne güzel valla.
Tamam benim ciddi ameliyatlık problemlerim vardı. 2 kere oldum ameliyat sorunlar giderildi.
Yok olmazsa olmaz tutturdular.
Ay bı kaç kere çok tepem attı siz Allah mısınız da olmaz diyorsunuz dedim.
Hemen seslerini kestiler.

Zaten yapılan hormon testlerininde %100 kesin olur olmaz vs vs karar merci değil ki.
Bunu söylemiyorlar ama.
O zaman hormon testleri karar mekanizması ise 140 FSH ile hamile kalanlara açıklama yapsınlar.

Evet Dr lar bazen konuşurken Allahın varlığını unutuyorlar sanırım
Yani siz Dr olarak hastaya yol gösterin gerekeni yapmasını sağlayın gerisi takdiri ilahi zaten
Mesela siz gerekeni yapmışsıniz ve cok şükür şu an 2 evlat sahibisiniz

Yol gösterirler mi tüp bebek piyasası diye bi piyasa var ne paralar dönüyor.
Bize doğruları söylerlerse o ilaç firmaları nasıl para kazanacak, doktorlar altlarına son model jipleri ultra lüks evleri nasıl alacaklar.

İnşallah topikte ki arkadaşlarda yapacak kocaman bı aile olunacak.
Amin amin inşallah rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder inşallah. Ekim ayını bekliyoruz

Evet hep piyasa dönsün diye insanların umutlarını somuruyorlar ama iyisi de var bana gittiğim bir Prof tüp bebeğin de garantisi yok sen 6 ay dene zaten olur dedi Allah ondan razi olsun,şu süreç geçsin ilk işim ona gitmek olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…