AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim de yaşım 42 fakat AMH:0,22. Tüp Bebek denememde önce yüksek doz ilaç verdiler kalitesiz bir embriyo oluştu, tutmadı. Sonra sadece klomen verdiler, ama ben yanında vitamin vs. takviyeler aldım, daha fazla folikül gelişti, bir tane 1. Kalite embriyo oldu ama tutmadı malesef. Kaliteyi yaşa rağmen artırabiliyoruz bence. Fakat stres de pozitif sonuç için çok önemli ve malesef tüp Bebek süreci çok stresli oluyor. Sizin AMH değeri çok iyi, şansınız çok yüksek ve de çok zamanınız var daha.

Teatrio nun faydasını gördünüzmü acaba,
Doktora bir gidebilsem anlayacağım. Ama bu ay çok ağrılı şekilde regl geçiriyorum. Normalde en az 20 gün kanamam olur bakalım normal bir regl donemi geçirecek miyim. Doktor izne çıkmış hazirana kadar muayene olamayacağım maalesef. Olduğum zaman güncel bilgi paylaşırım

Tşkler bekliyorum, inşallah faydasını görürsünüz bizede güzel haberler verirsiniz

0.22 az bı değer değil ki.
Kadınlar kulübünde 0.01 amh ile 2 çocuk doğuran üye var.

Doktorlardan çok fazla duydum 0.01 amh ile gebe kalan kişileri.

Ve sizde çok kaliteli altın yumurta dahi oluşmuş.

Tüp bebek tedavisini nerde yaptirdiniz

Böyle mutlu haberlerimizi biz de veririz inşallah.
İnşallah inşallah inşallah inşallah vereceksiniz Allahın izniyle...
Bu konuyu unutun bı sure ben ne zaman kafamdan attım o ay hamile kaldım oğluma.
Şu an ki gebeliğim de tamamen sürpriz.
Kafa rahat olunca geliyorlae birer ikişer.

Rabbim kucaklarinızı evlatlarınızla çifter çifter doldursun inşallah.

Merhaba, mesajlarınızı yeni okuyorum.Rica etsem bahsettiğiniz vitamin ve miktarlarını bana da gönderebilir misiniz.Simdiden teşekkürler.

Inşallah iste yaşta ileri olunca insan umutsuzluğa kapılıyor sizin yasinizda bisey yok

benim amh 0.10 ama bi çok dr olmaz dedi tam tekrar bir tedavi düşünürken pandemi çıktı çok zor gerçekten eşimde çok istiyor artık olmasını malisef yıllar geçtikçe özlem de artıyor

Allah bağışlasın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bizlere de umut oldun, sağol cnm paylaştığın için.

Bu AMH değeri tam olarak nedir ? Tüp bebeğe başlayacağız bizde gitmeden bir sürü tahlil istediler. Özellikle AMH üzerinde durulacağı söylendi.

Prolaktin 34,19
Rubella IgG 212
HBSAG (Eliza) 0,18
Anti HBs (ELISA) <3,0
Anti HCV 0,15
Anti HIV 1 2 0,1
AMH (Anti müllerien Hormon) 3,99

hiç bişey anlamıyorum

Vitaminlerin adlarını bana da gonderirmisin

Kaç yaşındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…